1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    bence böyle şart koşmadan almalısın. sonuçta herkes senin gibi düşünebilir. o zaman da hedefler suya düşer. paranı biriktirdiysen ve durumunu ayarladıysan bence almak en iyi seçim olacaktır. dediğim gibi çünkü herkes senin gibi düşünebilir ..
    http://www.turksportal.net/turkcefm/
    Gelecek 3 hafta içerisinde eğer 10 bin imzaya ulaşılırsa Football Manager Demo'ya, Türkiye Ligi Quickstart eklenecek ve Türkiye liglerini erken deneme imkanına sahip olunacak. Eğer bu imzalar gerçek satışa dönüşürse (sözler tutulursa), Football Manager 2010 için Türkçe dil dosyası resmi olarak STEAM üzerinden ücretsiz indirilebilecek.

10Bin imza yapılırsa Demoya Quickstart'a Türkiye deki ligler koyulacakmış.Sırf demoda türkiye ligini oynamak için söz vermek istemiyorum.Çünkü söz ağızdan 1 kere çıkar.10Bin rakamına ulaşmadı türkçe de çıkmadı diyelim.Orjinal almak bana o zaman cazip gelmiyor.Borç harç içinde yüzen bir aile nin çocuğum.Bayram harçlığımı biriktirip bir türkçesini oynayamadığım bir oyuna para vermek benim için uygun gelmiyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rais View Post
    10Bin imza yapılırsa Demoya Quickstart'a Türkiye deki ligler koyulacakmış.Sırf demoda türkiye ligini oynamak için söz vermek istemiyorum.Çünkü söz ağızdan 1 kere çıkar.10Bin rakamına ulaşmadı türkçe de çıkmadı diyelim.Orjinal almak bana o zaman cazip gelmiyor.Borç harç içinde yüzen bir aile nin çocuğum.Bayram harçlığımı biriktirip bir türkçesini oynayamadığım bir oyuna para vermek benim için uygun gelmiyor.
    5 kişi birleşerek 1 oyun alarak kullanabilirsiniz.
    5 kişi ile kişi başına Steam alımı üzerinden 12 lira düşecektir.

Maddi durumunuz el vermiyor ise yapabileceğiniz bir şey yokç

Korsan ile ilgili tek bir cümle bile söylenmesini istemiyorum.Sitenin kurallarını unutmayın.

Lütfen elimize gelen bu fırsattan yararlanamamıza izin vermeyin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Çok güzel bir düşünce...

İmkanı olanlar lütfen bu fırsattan yaralanmamıza engel olmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    5 kişi birleşerek 1 oyun alarak kullanabilirsiniz.
    5 kişi ile kişi başına Steam alımı üzerinden 12 lira düşecektir.

Maddi durumunuz el vermiyor ise yapabileceğiniz bir şey yokç

Korsan ile ilgili tek bir cümle bile söylenmesini istemiyorum.Sitenin kurallarını unutmayın.

Korsanı kimse istemez ama gelir düzeyi avrupa ülkelerine göre düşük bir ülkeye bu fiyattan bir oyun satıp bakarız politikası üzerine bir satış sistemi kurmak bana komik geliyor.Kısa bir sürede satışı 1000 tane nin altında olan bir seyir izlerken birden 10 katı bir artış beklemek ilginç geldi..Demo dan sonra D&R dan alabilirim veya 5kişi bulursam alabilirim.10bini bulacağına inanmıyorum bu rakamın.

Mesaj Yetkileri