1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by geyik20 View Post
    Merhabalar Yıllardır Fmdir Cmdir Takip ederim Bir gün oldu Türkçe çıkartıyoruz diyorlar ama neden diyen olmadı kimse
    10 bin yakalanırsa diyip afedersiniz 1 kuyuya taş atarmış misali bizi sevmiyen Sigames e Türkçe çıkartırmak amacımız çok güzel ama Yine türkleri düşünmüyorlar hala parayı düşünüyorlar hala diyorlarki 10 Bin kişi alsın 10 bin kişi imzalasın Cm yi örnek vermek zorundayım bu Durumda Bu ülke niye korsana Yöneliyor Pahalı Yada oyundaki hatalar yada bahane üretmek kolay ama bizim ülkede orjinal almamının Sebebi kısacası ilk baştaki pahalılık ilk baştan bizim ülkede oyunlar 20-30 lira hatta kampanya ile 15 lira olmadıgı için bu hallerdeyiz Cm ne yaptı Hem türkçe ekledi hem 25 lira yaptı hemde Şampiyon versiyon adında Not defteri kalem poster ve cm season live adında 3 lü paket yaptı Niçin yaptı Tükleri Düşündükleri için neden bu kanıya varıyoruz Adamlar para gütseler fiyatı 50 olurdu 25 lira olmazdı türklerin ne kadara alacağını bildikleri gibi fiyatını çook ucuza sürdüler bu örnekten çıkarak Aral ve Sigames birleşip kampanya yapmalılardı Sigames Eidos ile korktuklarından Türkçeyi çıkartırırz ama 10 bin kiş imzalayıp alacağına söz verecek böyle bişi var mı dünyada zorlana satacaz türklere diyorlar.Ben böyle Söz isteyen bir oyunu almam bana kızmayın ama herşey ortada bu adamların oyunu alınmaz Türkçeyi vericez diyip ya seneyede böyle yaparlarsa sonuçta her sene 10 bin kişi almayacak herhalde korsana yönelen bir ülkeyiz malesef
    Ama Ben gidip Cm 2010 destek çıkmak amaçlı Türkçe aldım Sigames görüp utansın para hırsı olsaydı maliyetli emekli bir işe giren Eidos Bgs görmeli zaten korktuklarından ekleriz mekleriz demeye başladılar Ama yok oyle sigames 10 bin kişi imzalasın ama kimse almasın böyle söz isteyen şirkette ilk kez gördüm Miles Jacobson çok akıllı Türklere her sene aynı olayı yapacaklar bu iş burda kalmaz sanmıyorum korsan kullanım fazlasaysa Fiyatını çekersin aşagıya bakarsın yine çekmezsen Türkiyeden çekilirsin korsan kullanım çoksa türkiyeye oyun yollamıyacaksın o zaman...Orjinal Cm alın görsünler günlerini bize özel koleksiyon yapmışlar yurtdışında satılmıyor
    Mantik cok ters.

Korsan kullanim fazla ise, o ulkede oyunu satma ki 3-5 tane satin alanlar bile korsan kullanmak zorunda kalsin diyorsunuz kisaca.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Mantik cok ters.

Korsan kullanim fazla ise, o ulkede oyunu satma ki 3-5 tane satin alanlar bile korsan kullanmak zorunda kalsin diyorsunuz kisaca.
    Olay şu Eğer satılmıyorsa bilemedin 100 adet satıyorsa Türkiyede
    fiyat düşersin olmazsa fiyat düşünce olmadımı yine Tekrar Türkçeyi eklersin oyuna Fiyatı biraz daha düşersin Bu seferde olmadısa Türkiyeyi Listeden silersin oyun satamıyorsa Ağlanıp sızlanıyorlar korsan kullanım fazla diye her yerde çok mu satıyorda oraya dil yapıyorlar Bunu yıllardır bize karşı kullandılar ama işin siyasi boyutları olduğunu düşünüyorum bazı zamanlar bunlarıda konuştuk Satıştan Memnun değilsen ne yapabiliriz ki ülke böyle 90 lira 80 lira Bir oyuna (şahsen ben verdim Pes serisine)nedenide online oyunlardı
    şimdi duruma şöyle baktığımızda Türkçeyi koy fiyatı 50 ye atıyorum 35-40 a düşür ne kaybedeceksin Bir türkiye ile batacağını sanmıyorum Fmnin yine fazla 35-40 ama ne yaparsın 80 liralık oyuna bu kadar düşürürler herhalde...
    Birde Cm gibi Koleksiyon bir versiyon yap tutuyor mu tutmuyor mu Görelim yine olmuyorsa Sigamesin Fazla birşey kaybedeceğini sanmıyorum.
    Çevirmen ücreti kampanya ücretleri gibi şeylerden yanarlar çok fazla yazmaya çizmeye gerek yok bu kadar

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

fiyat düşersin olmazsa fiyat düşünce olmadımı yine Tekrar Türkçeyi eklersin oyuna Fiyatı biraz daha düşersin Bu seferde olmadısa Türkiyeyi Listeden silersin oyun satamıyorsa Ağlanıp sızlanıyorlar korsan kullanım fazla diye her yerde çok mu satıyorda oraya dil yapıyorlar Bunu yıllardır bize karşı kullandılar ama işin siyasi boyutları olduğunu düşünüyorum bazı zamanlar bunlarıda konuştuk Satıştan Memnun değilsen ne yapabiliriz ki ülke böyle 90 lira 80 lira Bir oyuna (şahsen ben verdim Pes serisine)nedenide online oyunlardı
    şimdi duruma şöyle baktığımızda Türkçeyi koy fiyatı 50 ye atıyorum 35-40 a düşür ne kaybedeceksin Bir türkiye ile batacağını sanmıyorum Fmnin yine fazla 35-40 ama ne yaparsın 80 liralık oyuna bu kadar düşürürler herhalde...
    Birde Cm gibi Koleksiyon bir versiyon yap tutuyor mu tutmuyor mu Görelim yine olmuyorsa Sigamesin Fazla birşey kaybedeceğini sanmıyorum.
    Çevirmen ücreti kampanya ücretleri gibi şeylerden yanarlar çok fazla yazmaya çizmeye gerek yok bu kadar
    Ben kısmen katılıyorum. SIgames çok katı davranıyor bana göre. Ama savundukları şey sonuçta korsan oyunun azaltılması olduğu için birşey diyemiyorsun.

Katılmadığım nokta olayı cm ile bağdaştırman. Eidos bunca zamandır TR yatırımı yapmadı da neden birden yatırım yaptı? Neden ucuzlattı? Pazarlama stratejisi bunlar. FM menajerlik oyun piyasasını domine ediyor. Adamlar rahat. Dediklerinde bana göre haklılık payın olsa da böyle bir oyun için bu bir fırsattır sonuçta.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Ben kısmen katılıyorum. SIgames çok katı davranıyor bana göre. Ama savundukları şey sonuçta korsan oyunun azaltılması olduğu için birşey diyemiyorsun.

Katılmadığım nokta olayı cm ile bağdaştırman. Eidos bunca zamandır TR yatırımı yapmadı da neden birden yatırım yaptı? Neden ucuzlattı? Pazarlama stratejisi bunlar. FM menajerlik oyun piyasasını domine ediyor. Adamlar rahat. Dediklerinde bana göre haklılık payın olsa da böyle bir oyun için bu bir fırsattır sonuçta.
    Onlarda haklı piyasayı değiştirebilen bir şirket piyasayı da istediği gibi oynayabiliyor.Cm ile bağdaştırmıyacaktım ama onlarda bir çok konuda bizi haklı çıkartıyor.Eidos istese Dünyada ucuzlatabilirdi niye türkiye 10-20 bin kişi için niye bu kadar uğraştıki demek geliyor akla Türkçe yapıyor oyunu yeniliyor çok büyük profesyonel ekiplerle çalışmışlar Cm tarafı elinden gelen herşeyi yapmışlar bunu oyunda görebiliyoruz Fm Bence korsan azaltılması değil türkiyedeki kullanıcının parasını yiyemediği için yapıyor.
    Eğer Miles jacobson gerçekten korsan azatılmasını düşünüyorsa niye Türkleri bunca senedir oyalıyorlar? Zamanında yapsaydı ya kampanyasını aral ile anlaşıp Türk kullanıcısını kendisine sevdirmeyi bilecekti bırakın bence Sigames i bu adamların ciddi hiç almamak lazım ki akılları başlarına gelsin bizim 10 bin imza toplanır 10 bin oyun alınmaz Aralda güvenip çok getirmesin oyunu bu kampanyayı görüp satmaz Gönlümüz ister satsın Türkçemiz eklensin ama Miles Jacobson seneye aynısını yaparsa ? 10-20 bin satsın steamden Türkçe yamayı verelim böyle birşey olabilir mi allah aşkına neresi etik bu davranışın

perpetua;

Son olarak haklısın ama zaten bu iş yürümez 5-10 kişi aldımı 10 bin filan tutmaz 1000 kişi alıyor demişti Mustafa abi tahmini aral böyle açıklıyor.
    fiyatı düşmeden o rakama ulaşmak zor Korsana yönelme sebebide pahalılık neyse durum bu Yalanlarla Vaatlerle kandırılan ülke olarak kalacaz.
    seneye aynısını yaparlar sigames azaltılmasını isteyebilir ama yapılacak birşey yok fiyat pahalı oyundaki hatalar cabası

Nesil
    2003

200 bin kisi arasinda, 60 TL verecek 10 bin kisi cikmiyorsa, zaten bosuna ugrasiyoruz.

30 TL verecek 20 bin kisi de cikmaz (2 kisi ortaklasa alir).

20 TL verecek 30 bin kisi de cikmaz (3 kisi ortaklasa alir).

15 TL verecek 40 bin kisi de cikmaz (4 kisi ortaklasa alir).

12 TL verecek 50 bin kisi de cikmaz (5 kisi ortaklasa alir).

Umarim anlatabilmisimdir.

Burada dusunulecek bu oyunun ne kadar oynandigi. Eger bu oyunu yilda toplam 20 saat oynuyorsaniz, oyunun saatte 3 TL'lik bir maliyeti vardir. 40 saat oynuyorsaniz, maliyet saatte 1.5 TL, 60 saat oynuyorsaniz maliyet saat basina 1TL'dir.

Eger bu kadar oynamiyorsaniz, diyecek bir seyim yok. Ancak bu kadar ve hatta daha fazla oynuyorsaniz maliyetin esasinda pek de fazla olmadigi bir gercek.

Mesaj Yetkileri