Quote Originally Posted by geyik20 View Post
Merhabalar Yıllardır Fmdir Cmdir Takip ederim Bir gün oldu Türkçe çıkartıyoruz diyorlar ama neden diyen olmadı kimse
10 bin yakalanırsa diyip afedersiniz 1 kuyuya taş atarmış misali bizi sevmiyen Sigames e Türkçe çıkartırmak amacımız çok güzel ama Yine türkleri düşünmüyorlar hala parayı düşünüyorlar hala diyorlarki 10 Bin kişi alsın 10 bin kişi imzalasın Cm yi örnek vermek zorundayım bu Durumda Bu ülke niye korsana Yöneliyor Pahalı Yada oyundaki hatalar yada bahane üretmek kolay ama bizim ülkede orjinal almamının Sebebi kısacası ilk baştaki pahalılık ilk baştan bizim ülkede oyunlar 20-30 lira hatta kampanya ile 15 lira olmadıgı için bu hallerdeyiz Cm ne yaptı Hem türkçe ekledi hem 25 lira yaptı hemde Şampiyon versiyon adında Not defteri kalem poster ve cm season live adında 3 lü paket yaptı Niçin yaptı Tükleri Düşündükleri için neden bu kanıya varıyoruz Adamlar para gütseler fiyatı 50 olurdu 25 lira olmazdı türklerin ne kadara alacağını bildikleri gibi fiyatını çook ucuza sürdüler bu örnekten çıkarak Aral ve Sigames birleşip kampanya yapmalılardı Sigames Eidos ile korktuklarından Türkçeyi çıkartırırz ama 10 bin kiş imzalayıp alacağına söz verecek böyle bişi var mı dünyada zorlana satacaz türklere diyorlar.Ben böyle Söz isteyen bir oyunu almam bana kızmayın ama herşey ortada bu adamların oyunu alınmaz Türkçeyi vericez diyip ya seneyede böyle yaparlarsa sonuçta her sene 10 bin kişi almayacak herhalde korsana yönelen bir ülkeyiz malesef
Ama Ben gidip Cm 2010 destek çıkmak amaçlı Türkçe aldım Sigames görüp utansın para hırsı olsaydı maliyetli emekli bir işe giren Eidos Bgs görmeli zaten korktuklarından ekleriz mekleriz demeye başladılar Ama yok oyle sigames 10 bin kişi imzalasın ama kimse almasın böyle söz isteyen şirkette ilk kez gördüm Miles Jacobson çok akıllı Türklere her sene aynı olayı yapacaklar bu iş burda kalmaz sanmıyorum korsan kullanım fazlasaysa Fiyatını çekersin aşagıya bakarsın yine çekmezsen Türkiyeden çekilirsin korsan kullanım çoksa türkiyeye oyun yollamıyacaksın o zaman...Orjinal Cm alın görsünler günlerini bize özel koleksiyon yapmışlar yurtdışında satılmıyor
Mantik cok ters.

Korsan kullanim fazla ise, o ulkede oyunu satma ki 3-5 tane satin alanlar bile korsan kullanmak zorunda kalsin diyorsunuz kisaca.