Quote Originally Posted by Arancibia View Post
şimdiden iyi oyunculara 4-5 yıllık imza attırda yine bi kaza olmasın moralesteki gibi bide şimdiden türkiye u18 milli takımındaki 15-18 yaşlarındaki iyi oyunculara scout yaptırıp toplamaya başla bence hem rakipler zayıflar hem de geleceğe ambargo koyarsın bol şans
Dediğini yaptım abisi, Aralık ayında incelemeye başlayacak raprları verecek o doğrultuda. Önceden o işlere kendim bakıyordum ama yorucu oluyor ve çok da takip edemiyorsun bir süre sonra. İlk geleceğe dönük transferi pilot takımım Kocaelispor'un sol bekini alarak yaptım makul bir fiyata. O bölgede aynı özellikte Scheneider ve Cenk Özer olacak şimdi. Alparslan Erdem biraz daha alt seviyede kalacağı için onu Ocak ayında satacağım.Sağ beklerde de aynı şekilde 10 yıl rahatız.Kaleci mevkide öyle.Defans 5-6 sene rahat eder.Ortasahada öyle. Forvet desen biri 10 sene rahat oynar eğer kalırsa Kalu ise sakatlığının ardından çok formsuz ve diğerlerine göre düşmeye de başladı.Belki Ocak ayında bir santrafor alıp onu da satabileceğim en iyi fiyata satarım. 2 senede 57 gol attı ama ben ne zaman satayım desem coşuyo işte

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
Ayın Kariyeri ödülünü kazanmanı bekliyoruz Kaan abi senden
Var mı ki öyle bir ödül abisi benim haberim yok

Libya maçında rahat oynayıp grupları tamamladık. 3. tur grubunda bizi daha zorlu rakipler bekliyor.

Bu da Ocak ayında gelecek diye bahsettiğim Cenk Özer: