1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu anda imza atıp almaya söz verenlerin sayısı 900'e yaklaştı.Forumda aktif olan kişilere bakacak olursak normal bir rakam. Ancak imza kampanyasının daha görünür olmasını sağlamak için başka şeyler düşünmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Şu anda imza atıp almaya söz verenlerin sayısı 900'e yaklaştı.Forumda aktif olan kişilere bakacak olursak normal bir rakam. Ancak imza kampanyasının daha görünür olmasını sağlamak için başka şeyler düşünmek lazım.
    İmza kampanyasına bakacaklarını hiç sanmam. Sonuçta oraya imza atıp korsan alan veya indiren birçok kişi olacaktır. Orada 10 bin kişi imza atsa bile bana inandırıcı gelmezdi SiGames'de yetkili birisi olsam. Bunun sebebi de dediğim gibi imza atıp oyunu orjinal almayanların sayısının çok olacağı gibi.

Sigames'i inandırmak için daha somut bir yöntem kullanılabilirdi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    İmza kampanyasına bakacaklarını hiç sanmam. Sonuçta oraya imza atıp korsan alan veya indiren birçok kişi olacaktır. Orada 10 bin kişi imza atsa bile bana inandırıcı gelmezdi SiGames'de yetkili birisi olsam. Bunun sebebi de dediğim gibi imza atıp oyunu orjinal almayanların sayısının çok olacağı gibi.

Kullandigimiz yontem, SI'in bizden kullanmamizi istedigi yontem.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

başka bir yöntem nasıl olsun ki ?

imza kampanyasında 10 000 kişiye ulaşılırsa zaten demoda tsl quick start ı olacak.

..... Gelecek 3 hafta içerisinde eğer 10 bin imzaya ulaşılırsa Football Manager Demo'ya, Türkiye Ligi Quickstart eklenecek ve Türkiye liglerini erken deneme imkanına sahip olunacak. Eğer bu imzalar gerçek satışa dönüşürse (sözler tutulursa), Football Manager 2010 için Türkçe dil dosyası resmi olarak STEAM üzerinden ücretsiz indirilebilecek .....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    başka bir yöntem nasıl olsun ki ?

imza kampanyasında 10 000 kişiye ulaşılırsa zaten demoda tsl quick start ı olacak.
    Demo'da Türkiye Ligi'nin olması için değil bi çabalar, FM'ye Türkçe dil seçeneğinin eklenmesi için.

İmza kampanyasında 10 bin kişiye ulaşılabilir,ona bir lafım yok. Fakat orjinal satış kısmında imza atanlardan çoğunun orjinal alacağını sanmıyorum. Umarım 10 bin satılır da ben de bu sözlerimi yutarım.

Nesil
    2006
    Yer

ama az önce imzaların gerçekçi olmayacağından bahsettiniz;

Orada 10 bin kişi imza atsa bile bana inandırıcı gelmezdi SiGames'de yetkili birisi olsam...........
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Demo'da Türkiye Ligi'nin olması için değil bi çabalar, FM'ye Türkçe dil seçeneğinin eklenmesi için.

İmza kampanyasında 10 bin kişiye ulaşılabilir,ona bir lafım yok. Fakat orjinal satış kısmında imza atanlardan çoğunun orjinal alacağını sanmıyorum. Umarım 10 bin satılır da ben de bu sözlerimi yutarım.

zaten 10.000 satış olduktan sonra kimsenin edeceği laf kalmaz ki..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ama az önce imzaların gerçekçi olmayacağından bahsettiniz;
    10 bin imzaya ulaşılamaz demedim ama. Hala imzaların inandırıcı olmayacağı kanısındayım. Bu kampanya sonucu ulaşılabilecek maksimum nokta Demo'ya Türkiye Ligi'nin eklenmesi olur.

Crysis gibi bir oyun o kadar ucuz fiyata 10 bin satıyorsa, FM'nin satması imkansız gibi birşey olur.

Nesil
    2006
    Yer

10 bin imzaya ulaşılamaz demedim ama. Hala imzaların inandırıcı olmayacağı kanısındayım. Bu kampanya sonucu ulaşılabilecek maksimum nokta Demo'ya Türkiye Ligi'nin eklenmesi olur.

Crysis gibi bir oyun o kadar ucuz fiyata 10 bin satıyorsa, FM'nin satması imkansız gibi birşey olur.
    eğer imzalar 10.000 e(ama maalesef az şuanda bence mevcut rakam..1000 bile olmadı 2 günde) ulaşırsa ve doğal olarak demoda TSL quick start eklenirse ciddi bir hareketlenme olacaktır kanımca. Ama mevcut imza atanların yarısı oyunu almayacak olanlardır, doğrudur. fakat quick start eklenmesi ciddi bir artırım sağlar orjinal oyun satışında..

açıkçası ben daha önce bu kadar düşük orjinal oyun satıldığını bilmiyordum. korsan oranı gerçekten çok fazla.. ama umutları da bitirmemek lazım.. belli olmaz bu işler.. imza 10 bine ulaşırsa, ve dediğim gibi quick start eklenirse imza kampanyasına katılmayanlar için bile bir "acaba orjinal alsam mı?" soru işareti oluşur çok yüksek ihtimal..

crysis in fm kadar yaygın bir oyun olmadığını düşünüyorum. yanlışsam düzeltin. ama fm, cm dönemini de sayarsak yaklaşık 10 yıldır aktif şekilde oynanıyor. yani ciddi bir potansiyel kitle var orjinal oyun almak için.. umarım bu potansiyel rakam açığa çıkar..

Mesaj Yetkileri