1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Ayrıca burada gözüme çarpan bir kaç arkadaş var ; yapılan bu çalışmaya niye bu kadar muhalafet oluyorlar anlamış değilim? Eğer bu kampanyayı beğenmiyorsanız, SI'ın politikasını beğenmiyorsanız, FM'yi oynanmayacak buluyorsanız, FM yerine CM'yi tercih ediyorsanız imzalamazsınız, oynamazsınız olur biter, şartları beğenmezsiniz veya uygun görmezsiniz. Böyle bir imkanı denemek isteyen ve orijinal almaya heveslenen insanların heveslerini niye söndürmek için çabalıyorsunuz?
    Çalışmaya muhalefet olmuyoruz. SI'nın koyduğu kotayı bu şartlar altında doğru bulmuyoruz. (Bu cümle şahsım adımadır diğer arkadaşların düşüncelerini bilmiyorum.)

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    [FONT=Times New Roman]
    Piyasada 2 tane Türkçe oyun buldunuz, tüm politikanızı onların üzerinden yürütüyorsunuz. Ancak inanmadığın bir şeye genede sırf destek olmak için Fm alacağım demen gerçekten güzel.
    Herhalde onlar üzerinden yapacağız başka Türçe güzel oyun mu var? Baktık ki o yöntemlede piyasaya girebiliyor para kazanılabiliyor onları göstereceğiz. Ben zaten FM alıyordum ama bu sene CM almaya karar vermiştim ta ki FM'nin Türkçe olarak çıkarabileceğini duyduğum ana kadar.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    5 arkadaş ortak alma şansı da var ama ben 2 arkadaşımla beraber adam başı 45 TL'ye alabilirim. 50 TL olsun diye isyan edenler, 2 kişi ortak alsınlar mağazadan 45 TL'ye veya STEAM üzerinden 30'ar TL'ye alsınlar. Şu ana kadar oyuna 1 kuruş ödemedim, istersem yine tek kuruş ödemeden oyunu oynayabilirim ama bunca yıldır zaman geçirdiğim oyunu bir kez olsun hem de böyle bir gelişme söz konusu iken orijinal almalıyım. Herkesin de bu mantıkla hareket etmesi çok iyi olacaktır.
    5 arkadaş alabiliriz diyosun ama FM oynayan çok kişi yok. Güvenebileceğim 5 arkadaşı ben nereden bulacağım şimdi? Bir arkadaşım var onunla birlikte alacağım zaten başkada alacak kimse yok etrafımda. Steam üzerinden alınmasını söylüyorsun ama herkes senin benim gibi değil. 18 yaşına girmemiş bir sürü FM sever var burada. Onlar nasıl alacak. Daha hiç kimse internet üzerinden Kredi Kartı kullanmanın güvenli olcağını düşünmüyor. Bu da steam'i baltalayan bir durum. Kimiside karışık bu işler deyip mağazalardan almayı düşünüyor. Bu noktada sadece kendimizi düşünmemek gerek çünkü 10bin gibi bir rakamdan bahsediliyor. En kötü ihtimalle 5 key koyacağına 2-3 key koyarak fiyatları düşürmeliler.

Dediğim gibi ben düşünmüyordum bu sene FM almayı ta ki Türkçe çıkacağını duyuncaya kadar. Ama fiyatları düşürmeden 10bin gibi yüksek bir kota koyarak bizleri zorlamaları gerçekten beni düşündürdü ve üzdü. Çünkü bizim ülkemizde bu gerçekten zor. Fps tarzı çok tutulan oyunların bile rakamlara ulaştığnı düşünmüyorum aslında. 10bin'e söz verip ulaşamamak bizi zedeleyecektir. Benim kaygılandığım nokta bu.

Neyse ben imza mı attım. Gerekli yerlerede linki kopyaladım üstüme vazife olanı yaptım. Eğer 10bine ulaşır ve Türkçe olarak piyasaya çıkarsa alırız aslanlar gibi. Çıkmazsa CM'den devam edeceğiz bu sene.

Sağlıcakla...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Forumlara çok fazla yazı yamadığım için bulamadım editleme linkini. Belkide yoktur bilmiyorum. O yüzden yeni mesaj yazıyorum spam olarak algılanmasın.

Eleştirilere açık oldukları için Turksportal yöneticilerini tebrik ediyorum ve kendilerine teşekkürediyorum.
    Last edited by igneli : 22.Eylül.2009 at 05:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu yazdıklarım son arkadaşlar. Bana yazılanlara cevap verip konudan çekiliyorum, forumda tartışma yaratmamak için. (belki ilk yazdıklarımla o ortamı yaratmış olabilirim kusura bakmayın)
    ----------------------------------------------------------------------------
    Ancak yazıkların karşısında duyarsız kalamadım. Yazdıklarımı okuduktan sonra beni Sigames’in avukatı ilan edebilirsin. Tavrından beklentim bu.

Quote Originally Posted by geyik20 View Post
    Hissiz;

Sende uğraşma arkadaşım herkesi yanıtlamışsın görende Si nin Avukatı yada yetkili bir isim sanacak seni sanki.
    1- Yukarda yazdığımı ikinize hitaben yazmıştım. Sende beni haksız çıkarmadın beklediğim gibi.
    2- Sana güzel bir şeyler yazardım da burası yeri değil. Saygı duyduğum bir ortam, bu yüzden susuyorum.
    2- Herkesi yanıtlama konusuna gelince, benden pekte geri kalır bir yanın yok. Sayfalardır tartışmaya girmediğin kimse kalmadı. En son oda yetmedi yöneticilere laf attın.

Fazla yazmaya gerek yok Yöneticiler sakince beklesin artık birşey yazmasınlar yanlış anlaşılmasın ama yazdıkca batıyorlar gibi hissetmeye başladım

---------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------
    Quote Originally Posted by igneli View Post
    Herhalde onlar üzerinden yapacağız başka Türçe güzel oyun mu var? Baktık ki o yöntemlede piyasaya girebiliyor para kazanılabiliyor onları göstereceğiz. Ben zaten FM alıyordum ama bu sene CM almaya karar vermiştim ta ki FM'nin Türkçe olarak çıkarabileceğini duyduğum ana kadar.

Sizde haklısınız, ancak CM'nin Türkçe çıkmasıyla FM konusundaki bu olayın gündeme gelmesinin aynı zamana rast gelmesi bir tesadüf. Ya CM bu sene Türkçe çıkmasaydı o zaman konuya nasıl yaklaşacaktınız? Ayrıca bakın sizde söylüyorsunuz "başka Türkçe oyun mu var" diye. Eğer SI'yi bugüne kadar Türkçe konusunda bir adım atmadı diye eleştireceksek önce piyasada makul bir sayıda Türkçe oyun olması lazım ki bu eleştirinin bir anlamı olsun. Ancak tekrar ediyorum, sen kendi düşüncelerini dile getiriyorsun ve buna saygı duyuyorum. Saygı duyuyorum çünkü üslubunla ve yaklaşımınla "köstek" olmaya çalışanlardan değil de "kendi düşüncelerini dile getirmeye" çalışanlardan olduğunu gösteriyorsun. Ha bu yazdığımla destek olmayanlara saygı duymuyorum anlamı çıkmasın, benim saygı duymadığım tavrıyla köstek olmaya çalışanlar.
    -----------------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------
    Son olarak; bu girişimi başlatan Perpetua ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip ve oyunu çok rahat bir şekilde İngilizce oynayabilen bir arkadaşımız. (Kendisiyle hiçbir muhabbetim yok ve tanımam ancak belirli bir düzeyde İngilizcem var. Sitede başka konularda yaptığı çevirilerden ve Miles Jakobson'a derdini rahatlıkla anlatabilmesinden bu sonucu çıkarıyorum). Keza ben ve bu kampanyaya destek veren bazı arkadaşlarda Perpetua düzeyinde İngilizcemiz olmasa da oyunu rahatlıkla İngilizce oynayabilen kişileriz. Hatta ben Türkçe çıksa bile gene İngilizce oynamaya devam edeceğim. Çünkü bugüne kadar İngilizce olan bu oyunlar ve programlar sayesinde anlamını bilmediğim kelimeleri mecburen araştırarak dilimi bir miktar geliştirebildim.

Anlatmak istediğim, burada oyun Türkçe çıkmasa bile bir sıkıntısı olmayan insanlar, Türkçe çıkmasını çok daha fazla isteyen arkadaşlar için bu kadar uğraşırken bir tek şeyi dile getirmeye çalışıyorlar. "kampanyaya katılmayan, saçma bulan, Türkçe çıksın sonra bakarız diyen herkese saygı duyuyoruz. SI'yi eleştiren, yerin dibine vuran arkadaşların da düşüncelerine saygı duyuyoruz. İnanmayın, desteklemeyin sizden bunu beklemiyoruz, sadece köstek olmayın! Bizim size saygı duyduğumuz gibi sizde bu kampanyaya az yada çok inanan insanlara azıcık saygı gösterin."
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Bu yazdıklarım son arkadaşlar. Bana yazılanlara cevap verip konudan çekiliyorum, forumda tartışma yaratmamak için. (belki ilk yazdıklarımla o ortamı yaratmış olabilirim kusura bakmayın)
    ----------------------------------------------------------------------------
    [/SIZE][/FONT]

1- Yukarda yazdığımı ikinize hitaben yazmıştım. Sende beni haksız çıkarmadın beklediğim gibi.
    2- Sana güzel bir şeyler yazardım da burası yeri değil. Saygı duyduğum bir ortam, bu yüzden susuyorum.
    2- Herkesi yanıtlama konusuna gelince, benden pekte geri kalır bir yanın yok. Sayfalardır tartışmaya girmediğin kimse kalmadı. En son oda yetmedi yöneticilere laf attın.

[/FONT][/SIZE][/FONT]
    Sana güzel Birşeyler yazardım ne demek ?
    önce üslubunu takın...
    Saygı duymamış olsan ne yapacaktın acaba?

Böyle insanları burda barındırmayın

Arkadaşa birşey yazmadım arkadaş bana cevap yazmış

Benim muhatabım sen değilsin

sayfalardır tartışmaya girmiş olabilirim ben yazdım onlar cevapladı bende cevapladım Sen olsan yapmayacaktın sanki?
    sana sorulmamış ortaya atılmış konuları bile cevaplamışsın ne diye bilirim ki?

Yöneticilere laf atmadım yanlış anlaşılmasın yazdım zaten dikkatli oku

Yöneticiler fiyat konusunda sanki ülke zenginmiş gibi davranıyor çok ucuz diyorlar oyun ucuz olsa ucuz diyeceğim ama nerde
    5 kişi birleşin alın diyorlar ben alacağım oyunu niye paylaşıyım
    o zaman böyle ülke korsana yönelir.şöyle bir yorum yapayım ozaman cdnin üstünde kimseye vermeyiniz yazar yada dağıtmayınız
    (formaliteden)

5 kişi yüklesin diyemi yapıyorlar acaba bunu anlamış değilim buda korsana girer

Hissiz bilmediğin hatta sana sorulmamış sorulara atlama lütfen rica ediyorum ben senin gibi kaba değilim...
    Fm severler için en iyisini diliyorum umarım satar

Daha pahalıya mal olan oyunlar ülkemize 60 liraya geliyor
    demek ki olabiliyormuş...

Aral ile masaya oturulmalı bu konuda bakalım onlar ne diyecek bu olaya.

Çok fazla ortalığı germek istemiyorum ama gerdiren insanlar olduğu müddetçe Banlanarak susacam herhalde yada 1 hafta yazamama cezası

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Sana güzel Birşeyler yazardım ne demek ?
    önce üslubunu takın...
    Saygı duymamış olsan ne yapacaktın acaba?

Böyle insanları burda barındırmayın

Arkadaşa birşey yazmadım arkadaş bana cevap yazmış

Benim muhatabım sen değilsin

sayfalardır tartışmaya girmiş olabilirim ben yazdım onlar cevapladı bende cevapladım Sen olsan yapmayacaktın sanki?
    sana sorulmamış ortaya atılmış konuları bile cevaplamışsın ne diye bilirim ki?

Yöneticilere laf atmadım yanlış anlaşılmasın yazdım zaten dikkatli oku

Yöneticiler fiyat konusunda sanki ülke zenginmiş gibi davranıyor çok ucuz diyorlar oyun ucuz olsa ucuz diyeceğim ama nerde
    5 kişi birleşin alın diyorlar ben alacağım oyunu niye paylaşıyım
    o zaman böyle ülke korsana yönelir.şöyle bir yorum yapayım ozaman cdnin üstünde kimseye vermeyiniz yazar yada dağıtmayınız
    (formaliteden)

5 kişi yüklesin diyemi yapıyorlar acaba bunu anlamış değilim buda korsana girer

Hissiz bilmediğin hatta sana sorulmamış sorulara atlama lütfen rica ediyorum ben senin gibi kaba değilim...
    Fm severler için en iyisini diliyorum umarım satar

Daha pahalıya mal olan oyunlar ülkemize 60 liraya geliyor
    demek ki olabiliyormuş...

Aral ile masaya oturulmalı bu konuda bakalım onlar ne diyecek bu olaya.

Çok fazla ortalığı germek istemiyorum ama gerdiren insanlar olduğu müddetçe Banlanarak susacam herhalde yada 1 hafta yazamama cezası

Hangi yönetici demiş bu fiyat uygun veya sen hayal görüyorsun? Bence yazdıklarımı çok daha dikkatli oku ve ona göre yorum yap.

5 Kullanım hakkı firma tarafından verilmiş bir hak niye korsan olsun.

ARAL ile iletişim halindeyiz zaten,
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri