1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Siz bu satış rakamını saklamaya devam ederseniz daha çok merak edilir üzerine gidilir.

Sizin gibi araştırmacı bir insanın satış rakamını merak edenleri saçmalamakla suçlaması beni şaşırttı. Zaten bu saçmalığı sızde yapıyorsunuz. Araştırmanızı yaparken bazı rakamlardan yararalanıyorsunuz. GS kaç forma sattı yada Fenerbahçe kaç kombine sattı gibi. Kulüpler bu rakamları açıklamazsa ve merak edip sorduğunuzda "ne kadar saçma bir istek" deseler acaba ne düşünürsünüz.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kullandiginiz programin kullanicilarinin kullanis sekli bilgilerini (mesela hangi spesifikasyonlara sahip bilgisayarda oynaniyor), oyunu kullanicilarin sahip olduklari bilgisayarlara ve kullanis sekillerine gore gelistirme amacli, toplamaya basladi.
    Benzer bir uygulamayı Microsoft yaptı(Microsoft Windows Genuine Advantage ) ve dava edildi. Aslında benzer de değil amaç aynı sadece şirket isimleri değişik. Bu davanın sonucunu araştıracağım. Olurda microsoftun kaybettiğini falan öğrenirsem SI Games tarafımdan açılacak davaya hazırlıklı olsun!

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Siz bu satış rakamını saklamaya devam ederseniz daha çok merak edilir üzerine gidilir.

Sizin gibi araştırmacı bir insanın satış rakamını merak edenleri saçmalamakla suçlaması beni şaşırttı. Zaten bu saçmalığı sızde yapıyorsunuz. Araştırmanızı yaparken bazı rakamlardan yararalanıyorsunuz. GS kaç forma sattı yada Fenerbahçe kaç kombine sattı gibi. Kulüpler bu rakamları açıklamazsa ve merak edip sorduğunuzda "ne kadar saçma bir istek" deseler acaba ne düşünürsünüz.
    Kulupler zaten bu rakamlari aciklamiyor. Aciklamak zorunda olan Besiktas disinda ancak medya raporlarina ve dedikodular elimizdeki tek somut bilgiler. Bugun Fenerbahce kulubune telefon edip, Samandira tesislerinde kac adet saha oldugunu sordugunuz zaman bile cevap alamiyorsunuz.

Veriler bana ait olsa, bu verileri sizlerle paylasma konusunda karar bana ait olur. Ancak veriler bana ait degil ve ozellikle verileri paylasmamam rica edildi (bu nedenle de uzerine imza attigim gizlilik anlasmasini bozmamak icin bu bilgiyi veremem). Soyleyebileceklerim, daha once soylediklerimden farkli degil.

Benzer bir uygulamayı Microsoft yaptı(Microsoft Windows Genuine Advantage ) ve dava edildi. Aslında benzer de değil amaç aynı sadece şirket isimleri değişik. Bu davanın sonucunu araştıracağım. Olurda microsoftun kaybettiğini falan öğrenirsem SI Games tarafımdan açılacak davaya hazırlıklı olsun!
    Oyunu yuklerken kabul ettiginiz sartlar arasinda bu bilgilerin toplandigi belirtiliyor zaten. Oyunu yukleyerek zaten bunu kabul etmis oluyorsunuz. Ayrica bildigim kadari ile toplanan bilgi verilerin hangi ulkeden geldigi, IP tutulmuyor.

Detaylar icin asagidaki blog'u okuyabilirsiniz.
    http://community.sigames.com/showthread.php?t=144978

Mesaj Yetkileri