Ömer Abi, ben öyle bir şey demiyorum sadece, benim bir kullanıcı olarak onaylamam gereken sözleşmenin kendi dilimde olması benim en doğal haklarımdan biridir. Ve bu Tükiye'deki kanunlar ile sabittir.

Ayrıca sözleşmeyi okudum, o zamanda okudum ancak onaylamaktan başka bir seçenek bırakılmıyorki, yani sakat kalmak ile ölmek arasında seçenek sunulurmuşcasına davranılıyor. Ve hala buna ve diğer şeylere rağmen böyle bir firmayı savunabilmeye çalışmanızı doğru bulmuyorum. Sonuçta Türkiye'deki orjinal oyun kullanan oyuncuların haklarını savunabilecek tek yetkili mercii sizsiniz. Ve bizlerinde sizlere bunu sormamız ve sorularımız cevaplarını istememiz normaldir.

Şimdi tekrar Aral'a yönlendireceksiniz belki ama Aral sizinde dediğiniz gibi sadece dağıtıcı firma ancak siz bu oyunda yer alan Türkiye Liglerine ait olan veritabanının yapımcılarısınız, şimdi sorarım Aral bizi nereye kadar savunabilir? Sonuçta adamlarla alışverişimiz bitmiş, en ufak bir soru sorduğumuzda bile cevap alamıyoruz. Bu şirket bize cevap verebilir mi? Haklarımızı savunabilir mi? (Haklarını mahkeme ve dava yoluyla savun diyecekler çıkacaktır. Katılıyorum ve bu konuda ne gerekiyorsa yapacağım.)