1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Sheriff Misafir

Burda korsanı ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz. Korsan cd almanız demek yada korsan olarak internetten indirmeniz demek başkalarının emeğini çalmanız demek. Almak için onca yöntem var kimse 90 tl vermek zorunda değil. Herkes pahalı diyor pahalı diyen 5 kişi toplanıp bir cd alsa yine oyunu makul fiyata orjinal oynar. SI'ye sallayacak bir durum yok. Adamlar bir çok imkan tanımış. Artık bu şartlarda da 15 lira verip almak yerine 5 lira verip korsan alıyorsanız o sizin ayıbınız SI'nin değil. En basiti ya yerinizden bile kalkmadan 5 kişi birleşip steamden alın. Adamlarda Türkiye'de artık kar sağlayabileceklerini görsünler.
    Kimseyi zorlamıyoruz ancak karşımızada korsanı savunarak kimse çıkmasın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Adamlar bir çok imkan tanımış
    İmkan var da ben mi göremiyorum ?

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    İmkan var da ben mi göremiyorum ?
    Evet imkan var sen göremiyorsun sanırım. Çünkü gerçekten imkan var. 5 arkadaşınla anlaşıp aranızda steam den alsanız 12 liraya geliyor. 5 kişi paylaşıp mağazadan alsanız 18 liraya geliyor. 5 kişi paylaşıp 45 tlye satan siteden alsanız 9 liraya geliyor. Bu fiyatlarda artık son derece uygun. En az ödeyen aylık adsl e 29 lira ödüyor. Bir kere ödeyeceğiniz bu rakam kimseyi rahatsız etmez sanıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Evet imkan var sen göremiyorsun sanırım. Çünkü gerçekten imkan var. 5 arkadaşınla anlaşıp aranızda steam den alsanız 12 liraya geliyor. 5 kişi paylaşıp mağazadan alsanız 18 liraya geliyor. 5 kişi paylaşıp 45 tlye satan siteden alsanız 9 liraya geliyor. Bu fiyatlarda artık son derece uygun. En az ödeyen aylık adsl e 29 lira ödüyor. Bir kere ödeyeceğiniz bu rakam kimseyi rahatsız etmez sanıyorum.
    Yanlız kutulu oyunu 5 kişinin kullanması gibi bir imkân var mı? Oyun çalışırken DVD isteyecektir..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Yanlız kutulu oyunu 5 kişinin kullanması gibi bir imkân var mı? Oyun çalışırken DVD isteyecektir..
    Hayir. Oyun calisirken DVD istemiyor.

Mesaj Yetkileri