Originally Posted by
galatasaray12
Türkçe hazır degilse nasıl oyunu aldıgımız an Türkçe oynayacagız. Siz kendiniz dediniz Türkçe hazırlamak uzun zaman alıyor diye demekki oyunu alırsak belki 5-6 ay sonra Türkçe oynayacagız. Sanırım SI games TSI sitesini görevlendirmiş bu oyunu türkçe yapmak için. Yani bu işte TSI'da para kazanıcak.
Korsan alanlarda keyfinden almıyor heralde elin İngilizi bizden yarı fiyatına oyunu alıyorsa biz ne yapalım yani bu oyunu 45 liraya satsınlar satışlar en az 1'e 2'ye katlanır ama olmuyor işte ülkedeki vergiler vb. durumlardan dolayı x2 oluyor. Aral Games'in elinden alınması lazım bu oyundan Zavvi'de kar ediyor 45 liraya satarak yine vergi koyuluyor yurt dışına girişte fakat Aral Games 90 liraya satarak nasıl bir kar arayışında artık bilmiyorum. Ben niye pre-order yapmıyorum diye soracak olursanız kredi kartım yok çünkü zaten olsa bile görmedigim oyuna pre-order yapmam.
Ben imza olayı benim prensiplerime aykırı olarak görüyorum. Biz FM'e muhtaç degiliz ama onlar bize muhtaç gibi bir düz mantık kurayım sizin dediginiz gibi. Biz neden imza atalımki ellerine düşermiş gibi.. Altı üstü oyun.
Bu arada burda konuşuyorsunda yine oyunu alıp oynarsın diyenler olacaktır. Bu sene oyunu oynamayıda pek düşünmüyorum. Öyle bug falan çekemem ben madem daha görücüye çıkmadan garanti para istiyorsun o zaman 0 hatalı oyun çıkaracaksın. Hangi şirket kazanıyor böyle cash para bu ekonomik krizde.
Öyle bir şey söylemedik.
Üstüne basa basa 10.000 satıştan sonra Türkçe için yama gelecek denildi.
Artık nasıl okunuyorsa, bilemiyorum..
Fiyat farkı konusunu distribitör firmaya soracaksınız.SI Games'in ne suçu var..
İnternetimi neden sınırsız yaptım diyerek konuyu baltalamaya çalışan korsancı zihniyet varsa hâlâ hemen terkedin bu forumu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı