1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Adamlar bir çok imkan tanımış
    İmkan var da ben mi göremiyorum ?

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    İmkan var da ben mi göremiyorum ?
    Evet imkan var sen göremiyorsun sanırım. Çünkü gerçekten imkan var. 5 arkadaşınla anlaşıp aranızda steam den alsanız 12 liraya geliyor. 5 kişi paylaşıp mağazadan alsanız 18 liraya geliyor. 5 kişi paylaşıp 45 tlye satan siteden alsanız 9 liraya geliyor. Bu fiyatlarda artık son derece uygun. En az ödeyen aylık adsl e 29 lira ödüyor. Bir kere ödeyeceğiniz bu rakam kimseyi rahatsız etmez sanıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Evet imkan var sen göremiyorsun sanırım. Çünkü gerçekten imkan var. 5 arkadaşınla anlaşıp aranızda steam den alsanız 12 liraya geliyor. 5 kişi paylaşıp mağazadan alsanız 18 liraya geliyor. 5 kişi paylaşıp 45 tlye satan siteden alsanız 9 liraya geliyor. Bu fiyatlarda artık son derece uygun. En az ödeyen aylık adsl e 29 lira ödüyor. Bir kere ödeyeceğiniz bu rakam kimseyi rahatsız etmez sanıyorum.
    Yanlız kutulu oyunu 5 kişinin kullanması gibi bir imkân var mı? Oyun çalışırken DVD isteyecektir..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Yanlız kutulu oyunu 5 kişinin kullanması gibi bir imkân var mı? Oyun çalışırken DVD isteyecektir..
    Hayir. Oyun calisirken DVD istemiyor.

Mesaj Yetkileri