1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Adamlar TSL yi oyuna ekleyip kazık yemişler ya :/ O yüzden çıkartabilirler isteseler Hatta aynı olayı Konamide düşünüyormuş Pes 2010 dan Türkiye milli takımını çıkartacaklarmış Hatta pes 2008de çıkartmaya karar vermişler ama demoya Türk Milli Takımını koyunca oyunada eklemek zorunda kalmışlar (!)

Bazı arkadaşlar bu tarz konuşmaya devam ettikçe antipatik ve manıksız olarak algılandıklarını hala anlayamadı.

Çıkartsın bakalım TSL 'yi çakartsında görelim Asıl kazığı onlar cm'nin satış rakamını öğrenince yiyecekler. İçiniz rahat olsun.
    CM'in satis rakamini ben de merak ediyorum.

Ama bu yilki satis rakami degil. Gelecek yil normal fiyata sattiklarindaki satis rakamini.

Riskse risk.

Ben bana para kaybettiren ulkenin memnun olmamasi icin elimden gelen herseyi yaparim. Turkce eklemek de olur, eklenmis ligin cikartilmasi da olur.

Ben zaten bilerek antipatik olmaya ugrasiyorum. Siz de bunu anlamadiniz.

Ben bu Turkce'nin eklenmesini mucize olarak goruyorum cunku. Turk insaninin bu oyundan 10 bin tane satin alacagina inanmiyorum. Insanlarin indirme yoluna gidecegini bu nedenle de Turkce'nin eklenmeyecegini dusunuyor/varsayiyiorum.

Bu nedenle antipatik geliyorsam hic dert degil. Boyle olmasini istemiyorum ancak burada yazilan yazilarin gosterdigi 10 bin satisin hayal oldugu. Ama belki de burada soylenerek yazanlar imza atacak ve ardindan satin alacak 10 bin kisiyi temsil etmiyordur.

Bunu anlayana benden 1 adet lolipop.
    Last edited by perpetua : 28.Eylül.2009 at 04:08

Mesaj Yetkileri