-
Yukarıdaki tartışmaları okudum.
Bence çok abartıyoruz bu bir kampanya destek olmak isteyen olur olmak istemeyen olmaz.
Şimdi 90 YTL si olmayan bu oyunu oynamayacak mı deniliyor.
Tabii ki oynamayacak bu onun hakkı mıdır ? Korsan oyun hırsızlıktan farksızdır. korsan oyun oynamak müzik vs. hepsi hırsızlıktır. Paran var yada yok bu farketmez. benim param ferrari olamaya yetmiyor o zaman ben gidip ferrari satan yere;
"kardeşim benim 300-400 milyarım yok diye ferrari ye binmeyecek miyim" desem sizce ne derler ?
Adamın biri dükkanınıca gelip benzer bir şey söylese ne dersiniz ?
Korsan bir hakmış gibi konuşan arkadaşlarımız var parası olan alsın olmayan korsan kullansın yok böyle bir güzellik dünyada...
Ya hakıyla alırsın yada çalarsın..
Ama paramız yok bu herkesin sorunu aç kalan adamda market soyar misali, bizlerde korsan kullanıyoruz.
Adamlarda haklı olarak siz maliyeti kurtarın yada şu kadar kar yapalım diyorlar türkçesini çıkartalım bundan doğal bir şey olamaz.
Benim dikkatimi çeken, oyun türkçe olsun, oyun 10 lira olsun, parası olamayanda oynasın vs..vs..vs...
bu paylaşımcı düşüncelerimizi hayatımız her alanında gösterelim o zaman...
bir ürün çıkar çıkartan adamda buna fiyat biçer 100 der 5 der bu onun elinde oyunun ve ya ürünün yasal sahibinin elinde isterse 1 milyar desin kimse yinede bunu bahane göstererek korsan kullanmakta haklıyız diyemez. Bir kere adamın hakkını helalı olmadan oyun oynuyorsun.
Amacım birileriyle tartışmaya girmek değildi sadece bazı düşünceler biraz tersime geldi bir kaç cümle yazmak istedim..
herkese saygılarımla...
(İmla hataları varsa kusuruma bakmayın)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Bence çok abartıyoruz bu bir kampanya destek olursunuz yada olmaz." birinci cümle yanlış olmuş edit kapalı herhalde... editleyemedim.
Last edited by Quantin : 29.Eylül.2009 at 03:18
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri