Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
Arkadaşım. Tepki falan koyduğumuz yok. Yukarıda arkadaşımız sana cevap vermiş ama bir kere de ben vermek istedim... Zaten kampanyayla ilgili büyük bir çalışma yapıyoruz. Kişileri doğru yönlendirmeye çalışıyoruz. Siz ve sizin gibiler fitne kokan yorumlarla kafa karıştırıyorsunuz... Burada emek var. Sadece biz araştırma ekibi olarak ne kadar emek veriyoruz bu oyuna biliyormusunuz acaba... Bizim gibi 40 tan fazla araştırma ekibi var. Bir de bunun SI ayağı var. Tabi ki belirli bir bedel istenecek... Bu hizmetin yanında firma Türkçe' yi eklemeyi taahhüt ediyor ve bizden orjinal almamızı istiyor. Bu kadar basit. Sizin paranız yoksa almaya. Başım, gözüm üstüne... Ama fikren gerek yok orjinal almaya. Bizim ayağımıza gelsinler, onlar kampanya yapsınlar demek pek mantıklı ve efektif değil... Biz bu işe baş koyduk... Gölge etmesin kimse başka ihsan istemez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Arkadaşım. Firma bir şey talep ediyor sizden. Dünya sadece sizin etrafınızda dönmez. Bu kalıpları aşın... Vizyonunuz genişlesin. Böyle deyince de adminler, yetkililer fırçalıyor oluyor...
bi dakika ya ne oluyo yani ben ne dedimki şimdi. benim demek istediğim para ve ya başka şeyler değil . merak etme ben hep orjinal alan biriyim zaten. benim demek istediğim adamlar türkiyeyi pek sallamıyolar açık ve net. vizyondan bahsetmişsin ne yaptın bugüne kadar senki bana vizyondan bahsediyosun. yani benim eleştirdiğim nokta adamların bize ciddiyetle bakması gerektiği asıl sen onların düdüğünü çalarak nasıl bi vizyon izlediğin belli zaten...