Yanlış anlama, ben gol krallığı mevzusuna pek ciddi bakmıyorum, çünkü bu her yerde böyledir ki, bi sezon gol kralı olan oyuncu daha sonraki sezon çöküyor,çok çok uzun zamandır(bakınız Metin Oktay, bakınız Tanju Çolak vb.) Türkiye'de ve çok bilgi veremesem de dünyanın bir çok yerinde gol kralları bir daha o kadar yüksek performans gösteremiyorlar, onun için gol krallığı bence çok övünülecek, pohpohlanacak bir konu değil, zira şu aralar GS'nin gündeminde Forlan oldugu söyleniyor - kendisi de gol kralı olarak geçiyor - fakat, bu iki isminde Real, Barça, Valencia ya da başka bir Avrupa kulubü tarafından alınmaması beni içten içe işkillendiriyor.
Dediğim gibi sadece Daum değil, Yönetimin böyle bir huyu var, haa şunu da düşünmek lazım.. Eğer yönetimin aldığı; Can,Kemal,Yusuf vb. oyuncular FB de oynayamayacak kalitede ise bu sonradan görülüp takımdan gönderiliyorsa, ben neyleyim öyle yönetimi, öyle ekibi..
Ayrıca eğer Aziz Yıldırım; Topuz'u aldığı gibi misal veriyorum, Arda'yı alsaydı, ve gelen hoca kim olursa olsun, sistemine ve anlayışına Arda uymuyorsa, ya da Arda'ya ısınamamışsa, o adamı oynatmaz, oyuncu da küser, formdan düşer, daha sonra bir anadolu takımında toparlanmaya çalışır, sen hep toparlanamayanlara örnek vermişşin fakat Yusuf olayını da unutmamak gerekir.