1 ile 30 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Demoda birsey dikkatimi cekti. Türkiye ligindeki oyuncuların degerleri cok ucuk. Aydın 6 m euro, Deivid 9.25 m euro, sercan yildirim 9.25 m euro. Demoda oldugu için mi bu fiyatlar böyle?
    Ne kadar gorundugunden daha cok, ne kadara oyunculari satabildiginiz onemli bence.

Oyuncu alisverislerinde cok garip fiyatlar gorurseniz uzerinde duzeltmeler yapabiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Oyuncu alisverislerinde cok garip fiyatlar gorurseniz uzerinde duzeltmeler yapabiliriz.

Nobrenin fiyatını uçurmuşlar

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nikootinn View Post

Nobrenin fiyatını uçurmuşlar
    Onemli olan o parayi Nobre icin istediginizde veren var mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Onemli olan o parayi Nobre icin istediginizde veren var mi?
    Evet abi dediğini denedim. Para yüksek olsa bile teklif gelmiyor. Bilica 5 m, Deivid 9.25 m ama teklifleri düsürdüm ilgilenen bile yok. Belki full oyunda degerler de düzelir.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Evet abi dediğini denedim. Para yüksek olsa bile teklif gelmiyor. Bilica 5 m, Deivid 9.25 m ama teklifleri düsürdüm ilgilenen bile yok. Belki full oyunda degerler de düzelir.
    Düzetmek zorundalar

Buyrun biraz gülelim

Nesil
    2003

Degerlerin yuksek olmasinin nedeni, en azindan bizim dusuncemiz su sekilde idi.

Bobo'yu almak isteyen kuluplerin verdigi 5 milyon yeterli gelmiyor Besiktas'a. Satmiyorlar.

Sercan'a teklif edilen 8-9 milyon Euro az geliyor Bursaspor'a.

Arda icin 25 milyon'un alti olmaz diyoruz.

Topal icin 7 milyon Euro yetmiyor.

Topuz 9'a Tabata 8 milyona satiliyor.

Ama Elano'yu, Andre Santos'u gidip 7-8 milyon Euro'ya aliyoruz.

Biraz da bizim oyuncularimizin kiymeti bizim gozumuzde fazla oldugu icin bu degerler yuksek seviyede. Bununla beraber, paramiz oldugunda cok onemli olmayan oyunculara bile ciddi bonservis bedellerini odemeyi kabul ediyoruz. Yuksek maaslar veriyoruz.

Bu yuksek degerlerin nedeni de biraz bu. Her ulkenin belli seviyede oyunculara bictigi degerler var. Bizim fiyatlandirmamiz bu sekilde oldugu icin bir cok lig bizden transfer yapamiyor. Bizden transfer yapacaklar, ciddi paralari gozden cikartmak zorunda kaliyor.

Oyuncunun degeri, transferde satabildigin degerdir sonucta. Orada gorunen deger ise oyuncularin tahmini degeri. Takimlarin oyuncuyu gozden cikartmak icin konusmaya baslayacagi degerler.

Mesaj Yetkileri