beyler çok sağolun. son bi isteğim - bokunu çıkarmadan olmaz çünkü- panatiniakos da bi eleman var Sotiris Ninis diye, varsa eğer data da onun da bi ss ni sallarsanız Mevlüt Erdinç ile beraber sesimi kesicem.
beyler çok sağolun. son bi isteğim - bokunu çıkarmadan olmaz çünkü- panatiniakos da bi eleman var Sotiris Ninis diye, varsa eğer data da onun da bi ss ni sallarsanız Mevlüt Erdinç ile beraber sesimi kesicem.
Oyunu Steamden İndirdim Şuana Kadar Öyle Bir Hatayla Karşılaşmadım Menüler Falan Öyle Çok da Karışık Değil Ama Bayağı Bir Detay Gelmiş Oyuna Herşey Düşünülmüş. İlk Basın Toplantısı 2009'un Tıpkı Aynısı Sorular Aynı Yine Aynı Sorular Bir Kaç Kere Gelmeye Devam Ediyor Bu Çıkışta Biraz Kararsız Kalmışınız Gibi Sinir Bozucu Sorular Tekrar GeliyorMaç İçindeki Hareketler Süper Gerçekten Holoskonun Süper Hareketleri İzlenmeye Değerdi Kafa Toplarına Sıçrama Gerçektende Çok Hoş Olmuş. Genel Olarak Oyun Süper İlk İzlenimlerim Olumlu Zaten İşini Bilir SI
Ah Birde Türkçe Çıksaydı Tadından Yenmez Vall
Çünkü Bu Detaylar İngilizcesi Olmayanları Oyundan Soğutur
Arkadaşın Dediği Oyuncularıda Ekleyim
Ninis
Mevlüt
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Muhammet Demir Bursada Görünüyor Var Yanılmıyosam Beşiktaşla Anlaşmamışlardı Sorunlar Çıkmıştı Galiba Belkide Yanlış Hatırlıyorum Ama Bişeyler Olmuştu O Muhammet Olayında
Bu Arada Beyaz Gerçekten Oyuna Hiç Gitmemiş Siyah Skin Süper Uyuyor Çıkıncada Siyahla Devam Ederim Ben Gözü Yormayan Bir Havası Var
Last edited by BaGa TaRKaN : 15.Ekim.2009 at 16:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"