Fenerbahçe eğer Sabri ve Keita'nın kulllanacağı sağ kanatı durdurabilirse galip gelir diye düşünüyorum ama eğer son maçta olduğu gibi Roberto Carlos ve Andre Santos kaçırdıkları adamın peşinden koşmamazlık ederlerse Keita Fenerbahçelilere hiç unutamayacaklar bir maç yaşatabilir... Galatasarayda sol kanatta Kewel dün gece oynanan Bükreş maçında belki de geldiğinden bu yana en iyi performansını ortaya koydu ve eğer bunu Kadıköye'de taşıyabilirse 2 kanatın da etkinliği artar... AMC diye anılan mevkide ise Arda Turan'ın görev yapması muhtemel.... O bölgede her ne kadar Arda yetenekli de olsa her sezonki psikolojik baskı nedeniyle etkisiz kalma ihtimali son derece yüksek. Özellikle türk oyuncular kadıköyde stres yapıyorlar...Servet'in topla çıkışlarını bol bol göreceksiniz çünkü o da bu maçta birşeyler yaparak skora katkıda bulunmak isteyecektir...umarım savunma hatalarıyla katkı yapmaz Sol bekde Hakan iyileştimi bilinmez ama eğer Caner oynarsa her ne kadar hücumda hakandan daha iyi de olsa savunmada çok adam kaçırıyor...Orta alanda Ayhan ve Mustafa'nın iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum...Fenerbahçe'de herkes belki Semih'i beğeniyor ama bu maç için Guiza biçilmiş kaftan... Çünkü Guiza Türkiye'de (her ne kadar yakaladıgı fırsatları değerlendiremese de ), Gökhan Ünal'la beraber savunma arkasına en iyi koşu yapan forvet... Fenerbahçe'de özellikle çekindiğim Guiza ve eğer oynarsa ara paslarıyla bize sorun yaratacak olan Alex var... Umarım beraberlik ya da Galatasaray galibiyeti ile sonuçlanır... Kadro kalitelerini,saha avantajlarını,menajer kabiliyet ve mantalitelerini,takımların avrupa ve lige verdikleri önemi göz önüne getirdiğimde bana en yakın sonuç gollü beraberlik gibi geliyor ama bakıcez İki takıma da başarılar...