Bu sefer sıkıntılı durumda olan biziz . Sahaya çıkan 11'in 4 5i sakatlıktan yeni kurtulmuş soraki oynayanlar olacak . Yine de Kadıköy atmosferi ile bu maçı alacağımızı düşünüyorum . En kötü skor beraberlik olur ..
Fenerbahçe
Beraberlik
Galatasaray
Bu sefer sıkıntılı durumda olan biziz . Sahaya çıkan 11'in 4 5i sakatlıktan yeni kurtulmuş soraki oynayanlar olacak . Yine de Kadıköy atmosferi ile bu maçı alacağımızı düşünüyorum . En kötü skor beraberlik olur ..
R.C3 ve Keita eşleşmesi yazılmış, bana göre Daum bu maçta Vederson - Santos'u kullanacak. Çünkü; forvette Güiza oynayacak. Eğer Semih'i tercih ederse R.C3 oynayabilir. Bu durumda da R.C3 bildiğimiz performansını ortaya koyarsa(büyük ihtimalle koyamıyacak) Keita hiçbirşey yapamaz. Ama Ketia bu sefer avatajlı durumda. Benim düşüncem ise, Santos artık hücumda etkili değil, sol bek olarak Santos sol açık olarak R.C3 oynamalı.
Bu yoruma eklemek istediğim bir mesaj mevcut. Geçen yıl Kadıköy'de oynanan Beşiktaş maçında Alex sakat sakat oynatılmış ama; maç başladıktan kısa bir süre sonra oyundan alınmıştı. Büyük ihtimalle Alex gene aynısnı yaşayabilir. Sakat olarak oynamak çok zor.