Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
1 ile 30 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sefer sıkıntılı durumda olan biziz . Sahaya çıkan 11'in 4 5i sakatlıktan yeni kurtulmuş soraki oynayanlar olacak . Yine de Kadıköy atmosferi ile bu maçı alacağımızı düşünüyorum . En kötü skor beraberlik olur ..

Nesil
    2006

R.C3 ve Keita eşleşmesi yazılmış, bana göre Daum bu maçta Vederson - Santos'u kullanacak. Çünkü; forvette Güiza oynayacak. Eğer Semih'i tercih ederse R.C3 oynayabilir. Bu durumda da R.C3 bildiğimiz performansını ortaya koyarsa(büyük ihtimalle koyamıyacak) Keita hiçbirşey yapamaz. Ama Ketia bu sefer avatajlı durumda. Benim düşüncem ise, Santos artık hücumda etkili değil, sol bek olarak Santos sol açık olarak R.C3 oynamalı.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu sefer sıkıntılı durumda olan biziz . Sahaya çıkan 11'in 4 5i sakatlıktan yeni kurtulmuş soraki oynayanlar olacak . Yine de Kadıköy atmosferi ile bu maçı alacağımızı düşünüyorum . En kötü skor beraberlik olur ..
    Bu yoruma eklemek istediğim bir mesaj mevcut. Geçen yıl Kadıköy'de oynanan Beşiktaş maçında Alex sakat sakat oynatılmış ama; maç başladıktan kısa bir süre sonra oyundan alınmıştı. Büyük ihtimalle Alex gene aynısnı yaşayabilir. Sakat olarak oynamak çok zor.

Mesaj Yetkileri