Herkes sağ kanat demiş ama Galatasaray atarsa soldan Arda'nın sayesinde atar.G.Gönül'de kırmızı görebilir bu maçta.Fenerbahçede gol atarsa Güiza atar nedenide başka maçlarda gol atamayan Fenerbahçeli yıldızlar Galatasaray'a kesin gol atar.Bunun bir sürü örneği var.Emre'de bu maçta çok iyi oynayacaktır bence.Ama maçın yıldızı Sabri olur.Fazla gol olacağınıda düşünmüyorum maçı 1-2 CİMBOM ALIR
Gökhan neden kırmızı alıyor ?André Santos Sabriyi zorlarsa Sabri atılır.
Last edited by DisCo : 24.Ekim.2009 at 13:21Reason: Alıntıdaki font büyüklüğü kaldırılmıştır.
Gökhan neden kırmızı alıyor ?André Santos Sabriyi zorlarsa Sabri atılır.
ben yorumumu yazdım arda bence kendini bu maça sakladı çok zorluyacaktır gökhanı katılırsın katılmazsın niye alındın bu kadar onuda anlamış değilim ben kötü birşey yazmadım.
ben yorumumu yazdım arda bence kendini bu maça sakladı çok zorluyacaktır gökhanı katılırsın katılmazsın niye alındın bu kadar onuda anlamış değilim ben kötü birşey yazmadım.
Her zamanki gibi herkes GS veya FB penceresinden bakıyor.Benim söylemek istediğim şey gökhan o kadar agresif değildir arda istediği kadar geçmeyi denesin atılmazdı ama herkes farklı anlamış.
Her zamanki gibi herkes GS veya FB penceresinden bakıyor.Benim söylemek istediğim şey gökhan o kadar agresif değildir arda istediği kadar geçmeyi denesin atılmazdı ama herkes farklı anlamış.
arda soldan ceza sahasına giripte gökhan faul yapıp penaltıya falan neden olursa o zaman kırmızı görebilir demek istediğim agresiflikle alakalı değil.