Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

    38 50.67%
  • Beraberlik

    12 16.00%
  • Galatasaray

    25 33.33%
1 ile 30 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    3,705

    Default

    Volkan,Gökhan, Carlos, Bilica, Lugano, Emre, Cristian, Santos, Kazım, Mehmet (Alex), Semih

    Leo, Sabri, Hakan, Servet, Gökhan, Mehmet, Mustafa, Arda, Kewell, Keita, Baros

    Bu kadrolara göre, Keita-Carlos eşleşmesi, Santos-Sabri eşleşmesi ve İki takımın ortasahaları Mehmet-Mustafa, Cristian-Emre maçın kilit ve kader adamları olacaklardır.

    Carlos eski Carlos değil, delifişek bir Keita karşısında ne yapacağını kestirmek bir hayli zor. Bu durumda Santos'unde bir nebze geriye yardıma gelmesi gerekli. Tabiki bu durumda da Sabri'nin daha iyi bindirme yapma şansı doğacaktır. Kısaca bizim sol kanadımız ile Galatasaray'ın sağ kanatının maçı olacaktır. Şahsi düşüncem bizim Santos-Özer yada Uğur ikilisiyle sol tarafta oynamamız bizim için daha iyi olur fakat Daum işini şansa bırakmaz ideal 11'ini bozmaz.

    Diğer önemli kısım ise iki takımında göbeğindeki oyuncular. Mehmet-Mustafa ikilisi son derece başarılı fakat Fenerbahçedeki ortasaha yardımlaşmasını Galatasaray'da göremiyoruz. Bu yüzden son haftayı saymazsak Galatasaray'ın zayıf noktasının burası olduğunu görebildik. Galatasaray'da ortasaha çok yanlız kaldığı için Emre ve Cristian eğer Mehmet Topuzda oynar ise göbekte son derece etkili bir oyun sergileyebilir. Arda'nında serbest bir şekilde oynayacağını düşünürsek bzim daha disiplinli oynayacak olmamız bu kısımda üstünlüğü sağlayacağımızı düşünmemi sağlıyor. Tabi Mehmet Topuz yerine Alex oynar ise bizim direncimiz biraz daha düşecektir fakat, Alex'in ofansif zekası sayesinde Mehmet-Mustafa ikilisini daha çok rahatsız etmiş olacağız.

    Galatasaray'ın puan kaybettiği maçları ve son Trabzonspor maçını ele alırsak, savunma anlamında sıkıntı yaşadığını görebiliriz bu yüzden Semih ile uyumlu Alex oynar, Kazım ve Santosda etkili oyunlarını yansıtabilir ise kazanmamız içten bile değil. Şahsi düşüncem Galatasaray'ın öne çıktığı iki nokta Keita ve Arda'dır. Onun dışında sahada daha ağır basan bir Fenerbahçe, kendi evinde oynamanın rahatlığı ve Kadıköy'de 10 yıl üst üste galip gelmek istemenin azimiyle oynayarak, bu maçtanda alnımızın akıyla çıkmamızı sağlayacaktır diye düşünüyorum.

    Bu maç için skor tahminim ise Ağustos ayından beri aynı. Geçen yıl ile aynı skoru bu maçtada görebiliriz. Gollerin hepsini ise farklı isimler atar diye düşünüyorum. Alex oynarsa gol ile kesin buluşacaktır. Ayrıca Emre'den kesinlikle gol beklediğim bir maç. Santos'da maç boyu sol açık oynar ise gol ile buluşabilir.
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 24.Ekim.2009 at 14:59

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •