Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 75. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
Galatasaray
-
Gökhan---Bilica---Lugano---RC3
Mehmet--Baroni--Emre--Uğur
--------------Alex
-------------Güiza
Derbide görmek istediğim kadro budur. Defanstan başlayacak olursak, Carlos gibi tecrübeli bir ismin bu maçta kesinlikle sahada olması gerektiğini düşünüyorum. Diğer 3 isim zaten sakatlık ve ceza durumu olmadığı sürece bozulmaz. Ortasahada Baroni ve Emre'nin yeri garanti. Daum sağda son maçta gol atmış bir Kazım'ı da maalesef deneyebilir ve Mehmet gibi mücadeleci bir oyuncu yedek bekleyebilir. Umarım Mehmet oynar, Kazım da kenarda oyunun gidişatına göre değerlendirilebilecek bir oyuncu olarak bekler. Solda yine maalesef Daum Andre Santos'u kullanacak. Son dönemdeki performansı yerlerde ve özellikle derbilerde bir oyuncu mücadele etmezse tribünlerin de tepkisini alabilir. Fiziki olarak tam hazır bir Özer çok rahatlıkla bu maçta sol kanatta oynayabilirdi fakat henüz 90 dakika bile oynamadı. Dolayısıyla elde geriye Vederson ve Uğur kalıyor. Vederson defansif açıdan iyi olsa da hücum anlamında yeterli değil. Her ne kadar geçmiş senelerde çoğu maçta bizi deli etse de Uğur'un bu maçta en iyi tercih olacağını düşünüyorum. Böyle bir maçta görev alan Uğur'un kendine güveni gelir ve taraftarımızın da önünde kendisini sonuna kadar zorlayacaktır ve Sevilla maçında patlama yapan Uğur'u izleme imkanımız olabilir. En azından kesinlikle bu haldeki Santos'a Uğur'u tercih ederim. Kaptan Alex sakatlığı ve cezası olmadığı sürece bu takımda yeri en sağlam oyuncudur. Forvette bu maç için diğer arkadaşlar gibi ben de Güiza'yı tercih ederim. Her ne kadar Semih bu maçın öneminin daha fazla farkında olsa da bu maçta Galatasaray'ın defansif zaafları da gözönüne alındığında Güiza'nın daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum. Özellikle Alex'in öldürücü pasları ve Güiza'nın savunmanın arkasına rahat sarkmasıyla bol pozisyona girebiliriz.
Kadıköy atmosferi doğal olarak gücümüze güç katacaktır. Galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum.
Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 01:51
Mesaj Yetkileri