Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    O değilde, Şahsen; Galatasaray yabancı kontenjan hakkını böylesine hatalar yapan bir kaleciden yana kullanmamalı. Bu maçtaki performansı kadar bence ufuk Ceylan rahat oynar. Kontenjanıda bir sağ bek veya stoper-sağ bek oynayabilen bir yabancıdan yana kullanmak hem kalenin daha sağlam olması hemde savunmanın sıkılaşması anlamında daha akıllıca olabilir. Çünkü defans sağlam olmadıktan, aksadıktan sonra en iyi kaleci çözüm değil. Kaldıki bugün izlediğimiz Leo gibi Türk kaleci bulabilmek mümkün. Ufuk bu seneden sonra devralmalı. Yabancı kaleci çok doğru gelmiyor bana..
    Leo bence o kadar kötü kaleci değil ama Türk kaleci konusunda haklısın.Galatasaray yıllardır kaleyi Türk kalecilere devredecek ama bir türlü devretmiyor.Mehmet vardı zamanında chelseaden 5 yedi gönderildi aykut senelerdir bekliyor(bence iyi kaleci sürekli oynayarak çok çok iyi bir kaleci olabilir),şimdide ufuk ceylan var ama oda sakatlık olmadıkça kaleye geçemez.Defansın sağı konusunda haklısın iyi bir transfer şart ama bence en önemlisi orta sahada 2 yönlü yönlü oynayabilecek rakibini ısıracak oyuncu alınması şart.ayhanla m.sarpla topalla bir yere kdr.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww yazılanların neredeyse hepsini okudum ve Galatasaray'lı olmama rağmen gülüyorum Herkes maç sonrası kolay kolay yazmış herşeyi... İddaa ediyorum Galatasaray'ın kadro kalitesi Fernehbahçe'nin ötesindedir ancak dün akşamki maçın kaliteyle falan alakası yoktu...Sinirlerine hakim olan taraf top kazanacaktı ve neticesinde öyle de oldu.. Yalnız bu sinir harbine komutanlık yapsın diye görevlendirilen hakemler rakiplerin birbirini sinirlendirici faullerinde kart göstererek maçın başından tavır koymalıydı... Fenerbahçeliler yanlış anlamasın ikili mücadelelere tabiki de kız gibi girilmez ancak dün akşam futboldan bezdirircesine ite kaka girdi Fernerlilerin çoğu... Gökhan Zan yumruğu atmadı ayağına çift dalan adama, hemen arkasından ilk yarı neredeyse gözü çıkana ve sonra bir elinde top bir elinde sahaya atılan yabancı maddeyle 4. hakeme giderek bunu rapor etmesini istedi diye komik ve gereksiz bir sebepler sarı kartla cezalandırılan Keita maç boyu 1 metreden fazla yanından uzaklaşmayan Carlos beline sarılınca yumruğu attı Ben Keita'nın o yumruğu atmaması gerektiğine inanıyorum ancak dün gece hakemler çok kötü bir maç yönettiler...Bunu kasıtlı yapmadılar ancak hataların çoğu GS aleyhine olunca bizim oyuncular çok sinirlendi...Yalnız kesinlikle şunun altını çiziyorum hakemler Fenerbahçeli oyuncuların bu kadar sinirleri bozucu müdahalelerinde kartlar konusunda cimri davranmamalılardı...

Golelrden zaten 1. si direk ofsayt... Futboldan biraz bile anlayan insan Carlos'un pasif oldugunu iddaa edemez... O gol olmasaydı başkasını atardık demiş serkan ama böyle yürümüyor bu işler Bir gol çok şey ifade ediyor...

Neyse beklediğimen kötü oynayan oyuncular da oldu ama genel itibariyle hakeme bağlamak istemesem de sinir harbiyle geçen bir maç olduğu için çok da önemsemediğim bir 3 puan oldu giden....

Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:00
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir Beşiktaş'lı olarak maçın berabere bitmesini istiyordum,olmazsa G.Saray kazansın diyordum ama olmadı.Kazanan taraf Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.Daha çok erken böyle bir sözü söylemek için ama şu an ki gidişat sezon sonu için şimdiden ipuçları vermeye başladı..

Ayrıca bu 10 sene muhabbeti Fenerbahçe'nin Türkiye Kupasını kazanamaması muhabbetine dönecek gibi.Galatasaray geçen sene çok iyi kadro ve formda gelip kaybetmişti.Bu sezon daha güçlü kadro ve formda geldiler,yine kaybettiler.Fenerbahçe de geçen sezon bizi ligde 2 kez bizi yenmesine karşın kupada yenilmişti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nannar abi diyorsun ki Fenerbahçe hakemlerle aldı maçı, maçın hakkı bizimdi? Galatasaray ın kaç pozisyonu var ben hiç görmedim

Bu arada maçtan resimler: Sporx.com dan alıntıdır..

Last edited by SAİT71 : 26.Ekim.2010 at 11:17

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Teknik, taktik analize girmeye gerek yok. Bu benim, hayatımda izlediğim en utanç verici derbilerden biriydi. Daha doğrusu maç içerisinde ve maçtan önce yaşananları gördükçe derbi demeye de dilim varmıyor, kimse kusura bakmasın. Isınma sırasında çıkan kavgalar, maç içerisinde sahaya atılan maddeler, futbolcuların dalaşması ve de maçı izlediğim cafedeki insanların birbirlerine tekme-tokat girmesi. Gerçekten de yakışmıyor. Üstüne bir de, hakemler kötü yönetim gösterince daha da çekilmez oldu olaylar. Ha, hiç kimse de üstüne alınmasın, genel anlamda söylüyorum; Türk futbolu bu şekilde hiçbir yere varamaz. Bunlar benim şahsi fikrim.

Fbliler bi Gs maçını aldıktan sonra sanki şampiyon olmuşlar gibi seviniyolar konuşuyorlar fb daha bjk ile trabzonla deplasmanda oynayacak puan kaybedecektir.24 maç var daha ocak ayında savunmaya takviye yaparsak avrupada da önümüz açık ben takımıma güveniyorum rahatım Rijkaard taraftar futbolcular bizi şampiyon yaparlar bi mağlubiyetle bişey değişmez fb 13 puan almadı sonuçta bizi yenerek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Fbliler bi Gs maçını aldıktan sonra sanki şampiyon olmuşlar gibi seviniyolar konuşuyorlar fb daha bjk ile trabzonla deplasmanda oynayacak puan kaybedecektir.24 maç var daha ocak ayında savunmaya takviye yaparsak avrupada da önümüz açık ben takımıma güveniyorum rahatım Rijkaard taraftar futbolcular bizi şampiyon yaparlar bi mağlubiyetle bişey değişmez fb 13 puan almadı sonuçta bizi yenerek
    İşte örnek bir yorum. Bu fikri alkışlıyorum. Benimde anlatmak istediğim daha 10. hafta ve lig uzun. Şahsen ben daha ligde çok süprizlerin olabileceğini düşünüyorum. ve bu fikrede katılıyorum. Hemen sevinmemeli ilerki maçlara bakmalıyız. Galatasaray da toparlanacaktır. Devre arasına kadar idare etse, bir transfer yaparlar. H.Şükür mü Tanburacı mı birisi söyledi 2 oyuncu alacağız diye.

Semih ni eşi ve kızı. Kızı tıpkı kendisine benziyor ama tabiki daha güzel Semihten Maşşallah süphanallah diyelim..
    Last edited by SAİT71 : 26.Ekim.2010 at 11:46

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Erman Toroğlu'da dedi. Bende aynı fikirdeyim. Keita, Türk Hakemliğine çok güzel bir eğitim verdi. Gördüğü sarı kart doğruydu ama acaba kuralı bu kadar güzel uygulayan hakemimiz bu hareketin anlamından dolayı utandı mı?, bazı kurallar aklına geldi mi? merak ediyorum.

Maçta herşeyden çok hakemin ön plana çıkması zaten gerekiyor. Fenerbahçe'nin 2 golü hatalıydı ama 2 tane net pozisyonunu kesende bu hakemdi. Belki orada 2 gol olacak yada kart olacaktı. Belkide onlarda kaçacak maç berabere bitecekti yada Galatasaray silkelenip atacaktı. Bunu bilemeyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray'lıyım. Öncelikle Fenerbahçe'yi ve FB'li arkadaşları kutluyorum, sonuna kadar hakederek kazandılar. Ayrıca tribünlerdeki F.Bahçe seyircisini de kutluyorum, bugüne kadar gördüğüm belki de en muhteşem atmosferdi. O atmosferde takımlarının yenilmesine imkan yoktu zaten, helal olsun.

Yorumumu objektif olarak yazabilmek için şu ana kadar bekledim. Artık maçın havasından çıktığımıza göre yazabilirim sanırım

Hakemler:
    Kişisel düşüncelerim, ilk dakikada sayılmayan FB golünde top çizgiyi tamamen geçmemişti ve gol verilmeliydi. Baros'un sakatlandığı pozisyonda Emre sarı kart görmeliydi, sakatladığı için değil yaptığı faul sarı kartlık olduğu için. Hakem o pozisyonu maçın hemen başında ortamı germemek için geçiştirdi bence. FB'nin ilk golünde kesinlikle ofsayt vardı. Servet'in Lugano'ya yaptığı hareket penaltıydı. Kırmızı kartı zaten tartışmaya bile gerek yok. Bu düzeyde bir takımda oynayan oyuncunun hiçbir bahanesi olamaz, o hareketi yapıp takımını en kritik dakikalarda eksik bırakmak için.

F.Bahçe:
    Çok akıllı oynadılar. Beklenenin aksine tempolu ve atak başladılar, buda G.Saray'ın şaşkınlık yaşamasına ve paniklemesine sebep oldu. Tek tek değil de takım olarak yıldızlaştılar.

G.Saray:
    Rijkaard'ın en büyük yanlışı formsuz ve durgun Arda'yı ligin en diri ve en iyi sağbeki Gökhan Gönül'ün karşısında oynatmasıydı. Oysa ki Keita ile Arda'nın yerlerini değiştirip Keita solda Arda sağda oynasaydı bana göre Galatasaray'ın şansı artabilirdi. Keita'nın oyun tarzı Gökhan'ı çok daha fazla zorlayabilir, Arda'da R.Carlos'a üstünlük sağlayabilirdi.

Bana göre bir diğer yanlış Elano tercihi idi. Orta sahada 3 mücadeleci oyuncuyla hani Fm'de uyguladığımız 4 defans 1 Dmc 2 Mc 2 kanat 1 forvet şeklinde çıkılabilecek bir maçtı. Sanırım Mehmet Topal'ın formsuzluğu, Barış'ın da son Trabzon maçındaki rezil oyunu sebebiyle pek göze alamadı Rijkaard bu oyuncuları sahaya sürmeyi.

Tabi bir diğer dezavantaj da Rijkaard'ın henüz bu derbinin atmosferini yeteri kadar bilmeyişiydi. Onun içinde acı bir tecrübe oldu.

Hıncal Uluç'un bir yorumuna sonuna kadar katılıyorum. G.Saray ligin en kötü defansına sahip takımı demişti derbiden önce. Gökhan Zan'ın transfer olduğunu gazetede ilk gördüğümde donup kalmıştım. Bana göre yılın değil yüzyılın transfer fiyaskosudur. Şimdi birisi bana "yaw bu adam Beşiktaş'ta oynadı, G.Saray'da oynuyor, milli takımda oynuyor. Onu oynatan tüm hocalar bilmiyorda sen onlardan iyimi biliyorsun" dese elbette ki birşey diyemem Zaten aklımın almadığı şeyde bu. G.Saray'ın ve milli takımımızın her maçını diken üstünde seyrediyorum adeta. Eyvah Servet adamı kaçıracak, eyvah Gökhan Zan şimdi topu ıska geçecek diye en rahat pozisyonlarda bile gerilir oldum. F.Bahçe'nin ilk golünde elbette ki asıl hatalı olan Sabri ancak ceza sahasındaki 2 FB'liyi paylaşamıyorsa bu savunma, o zaman hiç maça çıkmasın daha iyi. Fizikli güçlü adamlar diyoruz, Alex'in orda öne hamle yapmasına ve bomboş durumda vurmasına engel olamıyorlar. Orda Alex'in arkasında kalan Servet'ti yanlış hatırlamıyorsam, koy fiziğini geç önüne rakibinin işte bari en kötü ihtimalle sana çarpıp girsin top kaleye, en azından hamle yap.

Sonuçta G.Saray bu maçı hiç haketmedi, eğer tesadüfen 1 yada 2 gol atıp berabere yada galip ayrılsaydık futbol adına gerçekten çok adaletsiz bir sonuç olacaktı.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız dünya derbisi diyoruz ya burası kesin yalan. Dünyanın umurunda değil.

Dünde bugünde baktım,UEFA.com'dasadece haftanın görünümü haberinde küçük bir paragrafta yer almış, fifa.comda Avrupa ligleri haftanın görünümü diye bir başlıkta yer almamış bile. Manşette yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keitanın o bardağı masadaki adama götürdüğü pozisyonda, bardak arkadan gelmiş Keita gözünü tutuyor. Sinan Enginde nasıl oluyor falso mu verdi bardağada arkadan gözüne denk geldi diyor. Olay açık. Sudan adama birşey olmaz ya, o kadar yatan oyuncuda birden hoplayıp cin gibi kalkamaz zaten. Bana göre su geldi Keitaya bardak yere çarptı..
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:05

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    işte topluca yatıp yatıpta birden kalkanlara ayar oluyorum, Dikkat ederseniz şişe atılsın demedim. Üstelik bu şişe değil küçük pet ağzı açık bardaklar. Şişe öyle kafaya gelseydi Keita şuan yoğun bakımda yada kafasında dikişle dolaşıyor vaziyette olurdu. Kesinlikle atılmamalı ama biz sevinince rahatsız olanlar bu pozisyondaki abartmayıda es geçmemeli. Biz Samiyendeki Petleri gözlemcilere verseydik sabaha kadar maç oynanmazdı. Sen topunu oynayacaksın. O atanlara zaten lafım belli. Tuncay taç çizgisine gelince sağnak yağmur gibi şişe yağdıda kafasına bir kere yatmadı yere. Bu yaptığının sadece basit zaman geçirmeye yönelik bir hareket olduğunu düşünüyorum..
    Küçük pet şişe ama o atılanın ağzı açık değildi su havada değil Keita'ya geldikten sonra saçıldı etrafa neyse uzadı ya Keita'nın o hareketi saçmaydı bence ama hakemin götürmesi lazımdı o pet şişeyi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Bu arada her seferinde yazmak istiyorum araya başka şeyler giriyor unutuyorum, Güiza'nın golden sonraki sevinci, yedek kulübesine gelip Semih ile kucaklaşması, sonra Alex Semih'i seviyor, Güiza'yı istemiyor diyenlere inat Alex ile yaptığı gol sevinci, takım içinde yedeklerin huzuru bozduğuna yönelik yapılan haberleri azaltır umarım. Hele dün ki takım oyunundan, yardımlaşmadan sonra. Fenerbahçe Galatasaray'dan tam 10 kilometre daha fazla koşmuş maçta, bu koşuların çoğunun arkadaşlara yardım amaçlı koşular olduğunu düşünürsek, öne çıkan oyuncularla değil, takım oyunuyla galip geldik diyebiliriz.
    Bu koşma mesafesi konusundan ben de bahsedecektim, unutmuşum. Galatasaray'ın en fazla koşan oyuncusu - yanlış hatırlamıyorsam Mustafa - Fenerbahçe'de en fazla koşan 5. oyuncuya dahi yetişemiyor.

Nonda'nın pozisyonunda Lugano kendisini çok güzel çekiyor. Tıpkı Mustafa Sarp'ın penaltı pozisyonundan önce Alex'i çekip çekip cezasahasına girer girmez bıraktığı gibi önce ellerini havaya kaldırıyor ve hafifçe kendini geri çekiyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kalça bölgesinden temas var ama... Araçlar farklı olsada amaç aynı. İkisinide düşürecek bir pozisyon yok ama ikisinde de darbe var. Biri Penaltı skora etki diğerine aldatma... Hakem aynı olan iki pozisyonda farklı kararlar verirse hakemin hakemliği tartışılır.

Leo'da kırmızı bekliyor tabi hakemin elini tutmaya çalışıyor. Sarı kart çıkınca karta bakışı çok güldürdü. Sonra itirazıda bıraktı zaten...

Bu arada bence maçın pozisyonu Leo'nun kısa düşen pası Alex'in vuruşu ve kalecinin kurtarmasıydı. Tabi pozisyon futbol açısından güzel ama dikkat ettiyseniz Alex hemen vurmadı. O nasıl açı ayarlamak en iyi vuruşu yapabilmek için bence mükemmeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İki pozisyonu ben aynı kefede değerlendirmiyorum. Görüntülerde Leo'nun eli açıkça görülüyor. Lugano Nonda'ya yaptığı hareketin faul versiyonunu Lugano çok sık yapıyor ama o pozisyonda Lugano uyanık davrandı ve Nonda daha düşmeden bu faul değil dedirtti hakeme. Çünkü kendisini geriye çok güzel çekti. Yanlış hatırlamıyorsam da Nonda o pozisyonda cezasahasının dışından içeriye uzadı.

Hakemin karşılıklı yanlış kararlar verdiğine katılırım. Ama tek taraflı kararlar verdiğine hele ki Galatasaray'ı biçtiğine asla katılmıyorum.

Dün bazı as oyuncular kulübede bekleyince kadromuz daha da bir geniş geldi gözüme. Sahadaki kadro güzel denilebilirdi. Kenarda Güiza, Semih, Özer ve formsuz da olsa Andre Santos gibi önemli oyuncular vardı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kalça bölgesinden temas var ama... Araçlar farklı olsada amaç aynı. İkisinide düşürecek bir pozisyon yok ama ikisinde de darbe var. Biri Penaltı skora etki diğerine aldatma... Hakem aynı olan iki pozisyonda farklı kararlar verirse hakemin hakemliği tartışılır.

Leo'da kırmızı bekliyor tabi hakemin elini tutmaya çalışıyor. Sarı kart çıkınca karta bakışı çok güldürdü. Sonra itirazıda bıraktı zaten...

Bu arada bence maçın pozisyonu Leo'nun kısa düşen pası Alex'in vuruşu ve kalecinin kurtarmasıydı. Tabi pozisyon futbol açısından güzel ama dikkat ettiyseniz Alex hemen vurmadı. O nasıl açı ayarlamak en iyi vuruşu yapabilmek için bence mükemmeldi.
    Hakem dün zaten kötüydü.

Franco dün kendisine yapılan baskılarda hatalar yapsa da o pozisyonda Alex'i takip etmesi benim de hoşuma gitti. Alex vurmak için açık ararken Franco kapatmak için uğraşıyordu ve kalesine doğru yönelmedi. Orada anlık bile olsa geriye adım atıp kalesine yönelse Alex golü atardı. Maçın keyifli anlarından biriydi şut ve kurtarış.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:07
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Normalde aynı olsada şöyle bir kanı vardır. Kazım'ın pozisyonları mesela...Hani bariz hakem hatası ve çok önemli ama neticede top gol çizgisini geçmediği için o kadar önem verilmez. Yada Guiza'nın ofsaytla kesilen pozisyonu. Zaten hakem oynatsaydıda kaleciyi geçsede top auta gitmişti deriz. Ama hakem hata yaparsa ve top gol olursa o zaman daha farklı anlam biner.

Hakemin maça etkisinin çok güzel bir örneği bana göre... Olmayan penaltıyı verdi ve Fenerbahçe 2-0 öne geçti. Bu penaltı olmasa Galatasaray gol atamayacaktı. Çünkü Fener geriye yaslandı.

1-0 giden maç hakemle 2-1 oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Dün bazı as oyuncular kulübede bekleyince kadromuz daha da bir geniş geldi gözüme. Sahadaki kadro güzel denilebilirdi. Kenarda Güiza, Semih, Özer ve formsuz da olsa Andre Santos gibi önemli oyuncular vardı.
    Geçen sene bu kadronun devamlı oyuncuları olan Güiza, Uğur, Selçuk zaman zaman Deniz'in şimdi kulübede olması, yanlarında Santos, Özer gibi oyuncuların olması. Semih'in, Önder'in yedekte bekliyor olması. Geçen seneye göre kadro kalitesinin ve kulübenin kalitesinin arttığını gösteriyor. Kupa maçları başladığında Selçuk, Uğır daha fazla şans bulacaktır muhtemelen. Önder, Selçuk, Uğur'dan ziyade, Semih, Özer gibi oyuncuların kulübede çok kalmaması taraftarıyım. Özer'den herkes büyük beklenti içerisinde, belki de hayal kırıklığı yaratmaması adına Daum yavaş yavaş hazırlıyor onu, hem fiziksel hem de kafa olarak hazır olmalı.

Şu anda kimin yazdığını hatırlayamıyorum kusura bakmasın ama çok hoşuma gitmişti. Özer gitsin Alex'in kapısında yatsın, ne verecekse öğrensin. Alex'in 6 senedir bizlere verdiklerinin yanında gittiğinde arkasında kendisinden bir iz bırakacak futbolcuyu bırakması da gerekiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kazandık mutluyuz. Hakemmiş oymuş buymuş bırakın bunları Galatasaray kaç kere Fenerbahçe kalesine geldi onları sayın (:

Last edited by Sekopej : 26.Ekim.2010 at 13:44 Reason: ;)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir de hep yazacağım diyorum sürekli unutuyorum, onu da yazayım da içimde kalmasın.

Fenerbahçe ne zaman Galatasaray'ı zorlanmadan rahat yense o sezon başına terslik geliyor. 6-0'lık maçın ardından tarihimizin en kötü sezonlarından birini yaşadık, Daum ile kaybedilen son şampiyonlukta 4-0 biten maç vardı, orada 6-0 biten maça göre çok daha iyi bir oyun vardı, Anelka'nın unutamadığım maçlarından biridir, ama sezon sonunda Denizli maçıyla kaybedilen şampiyonluk yaşadık.

Geçen sene yine Galatasaray'ı 4-1 yendik, sonrasını yazmaya gerek yok, çünkü hatırlamak istemiyorum.

Şimdi hakederek kazandığımız bu maçın ardından da kötü sürprizler yaşamayalım.

NOT: Konu fazla gerilmesin diye gırgıra vuruyorum biraz, yoksa Daum'a güvenim bu konuda yüksek, önceki seneler gibi olmayacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default Baros 2 ay yok!

Derbinin ilk dakikasında sakatlanan Galatasaray'ın yıldızı Milan Baros'un sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Turkcell Süper Lig'de bu akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasında Milan Baros, mücadelenin 2. dakikasında sakatlık geçirerek yerini Nonda'ya bırakmıştı.

Çek oyuncunun yapılan kontrollerden sonra sağ ayak tarak kemiğinde kırık olduğu tespit edildi.

Golcü oyuncunun yaklaşık iki ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Normal bir ikili mücadele ve Baros'ta kırık var, 2 ay yok...

Ayrıca Keita'ya muhtemelen ceza gelecektir , ama ben rakibine yumruk atan Baroni ve rakibin ensesini sıkan Gökhan'a ceza gelecek mi merak ediyorum...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Lugano'ya yapılan bariz bir penaltı var bu arada. Bunu da atlamayın arkadaşlar. Hani gs hakem yüzünden kaybetmiş gibi konuşuyorsunuz ya. Kabullenmek gerçekten bazen zor oluyor ama zaten Seko tek tekyazmış bize yapılan hataları da. Ayrıca kaçan onlarca pozisyon var. Sormak istiyorum Gs'nin kaç tane pozisyonu var? Birde diyorsunuz ki fenerbahçe iyi oynamadı. iyi oynamak sadece atak yapmak değildir. Futbol total bir oyundur. 3 tane gol ve kaçan onlarca net pozisyon var. Tribünler uzun bir süre sonra ilk kez bu kadar çirkinleşti sahaya atılan maddeler ve küfürler konusunda. Son 2-3 maçtır yoktu pek.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

EreN bize yapılan hatalar direk skora etki etti ilk gol bariz ofsayt ikinci gol de ise Alex'in müthiş kendini bırakısı ve penaltı ardından gol.

Kimse yanlıs anlamasın ama maç basında bu kadar sertligi bilere uyguladılar , adam attırmak için çok ugrastılar nihayetinde biri atıldı ama ense sıkan , ve diger yumruk atan kişiler oyundaydı.

Nesil
    2006

Ben bu maçı Fenerabahçe'nin sonuna kadar hak ettiğine inanıyorum. Çünkü; maç başından beri Daum'un taktiksel zaferini izledik. İlk başta press ile başladı, onun dışında top Galatasaray'lı futbolculara geldiği zaman meslektaşları hemen o Galatasaraylı'nın önünü kapattı ve top kontrollerini engellediler. Onun dışında Fenerbahçe'nin girdiği pozisyon sayısı çok fazla idi. Kazım'ın koşarak çok fazla efor sarfetmesi çok gol kaçırmasına sebebiyet verdi.

Zaten her derbiden sonra hakemi tartışıyoruz. Çok kötü bir maç yönetti. Penaltı olan pozisyonda, eğer penaltıyı veriyorsa kırmızı kartı vermek zorudanydı. Ben pozisyonun penaltı olduğuna inanmıyorum ama; penaltı ise kesinlikle kırmızı karttı. Yanlış'dan yanlış doğurdu. Maçda kafası yarılan hakem ilk yarı inanılmaz kararlar verdi. Kazım'ın girdiği bütün ikili mücadelelerde Kazım'ın alehine faul çaldı. Onun dışında ilk attığımız golü nasıl dışarı çıktığına karar verdi anlamıyorum. O pozisyonu görmesi için sıfır noktasında olması gerekirdi. O noktada olsa bile kale ağları ve direktleri onu engelliyor. Onun dışında maç başında Baroni'ye kesinlikle sarı kart göstermesi gerekirdi. Arda'ya yaptığı davranış çok yanlıştı. Felaket kötü bir maç yönetti ama; hak eden kazandı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    EreN bize yapılan hatalar direk skora etki etti ilk gol bariz ofsayt ikinci gol de ise Alex'in müthiş kendini bırakısı ve penaltı ardından gol.

Kimse yanlıs anlamasın ama maç basında bu kadar sertligi bilere uyguladılar , adam attırmak için çok ugrastılar nihayetinde biri atıldı ama ense sıkan , ve diger yumruk atan kişiler oyundaydı.
    Lugano'ya verilmeyen penaltı da skora direk etki. Kazımın temiz 2 geçişi ki hepsi kaleciyle karşı karşıya kalacaktı onlarda skora direkt etki. Alex'in pozisyonu bence penaltı. Düşmeseydi yine goldü o pozisyon alex bu kaçırmaz oralardan. Guiza'nın hatalı 2 ofsaytı var ki ikisinde de kaleciyle karşı karşıya. kafa ile kaçırdığı pozisyon var mesela, lugano'nun direkten dönen ve auta attığı top var. Alex'in köşeye attığı ama leo'nun uzanıp çıkardığı pozisyon var. Yani sadece size olmuş maçı gs haketmiş gibi konuşmanız haliyle burdaki kazanmış fb taraftarını kızdırıyor.

Gökhanın pozisyonu ise elona ya bir tepkiydi. Boş pozisyonda kendisine tekme attı elano. Gökhan yalan söylecek değil ya. Tabi o tekmeye karşılık o şekilde hareket yapmasıda yanlış

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam da eren verilmeyen penaltıdan bahsettinde peki Baroni'nin yumrukları , Gökhan'ın ense sıkısı , Emre'nin öldürcü girişleri

Bunlarda tek taraflı mı Allah aşkına

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Tamam da eren verilmeyen penaltıdan bahsettinde peki Baroni'nin yumrukları , Gökhan'ın ense sıkısı , Emre'nin öldürcü girişleri

Bunlarda tek taraflı mı Allah aşkına
    Arda maçtan önce baroni'nin ayağına basıyor? Neden basıyor peki?

Gökhanın ense sıkışı ise tamamen etki tepki, kendisine hakemden uzak bir bölgede tekme atan elanoya. Emrenin öldürücü girişi mi? Nerde öyle girmiş yahu? Tek pozisyon var. Kazım'a yapılan arkadan müdehale var ona bakarsan. Fifa kuralları gereği direkt sarı kart gerektiren. Verilmeyen golümüzde çizgi çekmeyle belli olur mu havadaki top? Hakem tam sıfır çizgisinde değilse tamamen şansa bir karardır. Kimse çıkıp çıkmadığını bilemez o kamera açılarndan. Bunlarda skora etki. Kısas ararsan çok var çok Alican.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:24

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maçtan önce Daum'a iki tercihiniz var,G.Saray'da Baros oynamayacak,oynarsa karşılaşmaya 1-0 önde başlayacaksınız deseler;Daum Baros oynamasın maç 0-0 başlasın derdi...

Baros önde basan,stoperleri rahatsız eden,öne çıkarmayan,top taşıyan,faul alan,her topa hareketlenen,sağa sola sürekli deplase olan bir forvet...

G.Saray'ın en önemli kozunun maçın başında sakatlanması çok büyük bir talihsizlik...

Nonda girdiği anda F.Bahçe maçı alır dedim.Nonda koşmayan,stoperlere basmayan,atılan toplara hareketlenmeyen bir yapıda...

Nitekim Nonda'nın girmesi Lugano ve Bilica'ya rahatlattı.Özellikle Bilica öne çıkmaya başladı.F.Bahçe zaten maça önde basarak başlamıştı arkaya sarkacak Baros'ta çıkınca onlar için tam isabet oldu...

Maça iyi başlamasının meyvesini golle buldu F.Bahçe.Bana göre o pozisyon ofsayt...

İlk yarı G.Saray hiçbirşey yapmadı.İkinci yarı F.Bahçe'nin golüne kadar yine G.Saray ortalıkta yoktu.F.Bahçe ikiyi bulunca G.Saray kıpırdadı.Üstüne H.Balta'nın farkı 1'e indirip Kewell'ın girmesiyle G.Saray canlandı ve tehlikeli gelmeye başladı.Aydın'la da çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı.Taa ki Keita'nın acemice yaptığı harekete dek.Bu hareket Keita'nın ne kadar iyi savunulduğunun bir kanıtıydı.Aynı Wolfsburg - Bjk maçında,maç boyu adım atamayan Grafite'nin yaptığı hareket gibi...

Bu dakikadan sonra film koptu zaten.Guiza'nın son noktasıylada kapandı maç.Guiza'nın golü olduğunu söylemiştim ama maç tahminim tutmadı...

M.Topuz,Emre,Cristian,Vederson gibi sert duvar karşısında Arda,Elano,Ayhan neye uğradıklarını şaşırdılar.Keita'nın sadece yardımlaşarak durdurulacağını sezen Daum ona her top geldiğinde Vederson ve Emre'nin yardım etmesini söylemiş ve bunda son derece başarılı oldu...

Elano'nun şuana kadar olan performansı tam bir hayal kırıklığı bende.Lincoln'ün ölüsü ondan daha faydalı olurdu.Elano bu değil,sanki başka birisi geldi Türkiye'ye.Nerde EPL'de ki Elano?

Franco'nun da Sanctis'ten farkı olduğunu düşünmüyorum.Tecrübeli ama sürekli hataya meyilli bir kaleci.Bir maçı diğer maçını tutmuyo.Dün ilk hatayı yaptı gol olmadı,ikinciyi yaptı gole sebebiyet verdi...

Kazım'a ayrı bir parantez açmak istiyorum.İngiltere'de oynarken milli takıma ilk seçildiğinde artık bizimde güçlü,süratli,atletik,fiziğini iyi kullanan,hem dikine oynayabilen hemde sırtı dönük top alabilen,patlayıcı kuvvete sahip bir forvetimiz oldu yorumunu yapmıştım.Brezilya ile oynanan hazırlık maçında forvet oynamıştı.Ondan sonra hem milli takımda hemde F.Bahçe'de kanat oynadı.Bu fizikte bir oyuncu kanada hapsedilmemeli.Ben onu fizik ve stil olarak Anelka'ya benzetiyorum.Kanat oynadığı sürece benim gözümde bir hiç ama forvet oynarsa çok can yakar.Türkiye'nin fizik gücü en yüksek iki stoperini perişan etti dün.Son vuruşlarını düzelttiği ve her maça böyle konsantre olduğu taktirde çok iş yapar...

Son sözüm Rijkaard'da; en iyi Türk önlibero M.Topal'ı ve Barış gibi bir orta saha oyuncusunu bitiriyorsun...

Futbol dışı yaşanan olaylar ise can sıkıcı.Muhtemelen F.Bahçe'ye saha kapatma ya da seyircisiz oynama cezası gelecektir...

Tebrikler F.Bahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arda maçtan önce baroni'nin ayağına basıyor? Neden basıyor peki?
    Baroni ayağıma bastı diyor sizde öyle kabul ediyorsunuz. Görüntüleri defalarca izledim bu basmayı göremedim. Arda orda yere basıyor. Oda itiyor. Sonrasında Galatasaray taraftarını alkışlamaya gidiyorlar. Arda klonlanmadıysa o esnada basma şansıda yok. Sonra Arda adam ol diyor ve Baroni tokat atıyor. Bilica gelip vuruyor. Baroni beni bıçakladı dese inanacaksınız.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:28

Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri