Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Öncelikle tebrikler Fenerbahçe.
    Maçın ilk 15-20 dakikalarında fenerin baskılı oynayacağı belliydi, bu anları gol yemeden geçirmeliydik, olmadı. İlk gol ön direkteki Carlos ofsayttı. Topa dokunmuyor yalnız defans oyuncusunu ve kaleciyi yanıltıyor diye düşündüğüm için ofsayt verilmeliydi. 2. yarı aynı yan hakem sabri'nin yanılmıyorsam sağdan ortasında Nonda ofsayttı yalnız topa müdahele edememiş, gökhan sanırım kornere celmişti ama ofsayt verilmişti. Penaltı pozisyonu çok ucuz. Leo'nun müdahelesi yoktu.

Hakem sonuca etki etti ve berbat maç yönetti. Cristian'ın ilk yarıda Arda'ya tokatına, arkadan kafasına vurmasına falan göz yumdu kart vermedi. Ayhan ın pozisyonu tam komediydi. Alkışladı diye kart aldı ama emreye kart verdi mi bilmiyorum. Vermedi sanırım. Berbat bi yönetim.

Tabi tüm bunları geçersek maçı hakedecek bir maç oynadık mı? Hayır. Fenberbahce de iyi oynamamasına rağmen galip geldi. İlk yarıda çok kötüydük. 2. yarı 2-0 dan sonra toparlamış, golü de bulmuştuk. Keita'nın hareketi, rakibe müdahelesi çok gereksizdi. Tutmalıydı kendini. Hem takımı yüklendiğimiz dakikalarda eksik bıraktı, hemde muhtemelen minumum 3 maç ceza alacak. Ne gerek var buna? Baros'un maçın başında sakatlanması büyük talihsizlikti. Nonda bu takımda ilk 11 oyuncusu olamaz. İlerde basmıyor, top süremiyor, takımı yavaşlatıyor. Baros ise basıyor, koşuyor, top sürüyor. Eksikliğini hissettik.

Bir sözüm de taraftarla ilgili. Umarım bundan sonra asyde oynanan fb maçlarında olaylar olduğunda geçen sezon fbli arkadaşların dediği hep olaylar asy de oluyor deyimi olmaz. Üstelik maçı önde götürdüğü anlarda bu kadar olaylar olmamalıydı. Ben sadece burada oluyor demiyorum, heryerde oluyor. Seyircisiz maç cezası gelmeli kesinlikle.

3 puanı aldığı için fenerbahçeyi tebrik ederim.
    Bence penaltı konusunda biraz subjektifsin. Eğer dikkatli izlersen, Leo, yetişemeyeceğini ve Alex'in onu geçeceğini anladı, ve tamamen ama tamamen bilinçli ve kasti olarak foul yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    İlk gol ofsayttan geldi.Zaten maça kötü başlamıştık moraller bozuldu Fb gol kaçırdı bi kaç tane.2. yarıya iyi başladık golü bulduk iyiki Arda çıktı çok kötüydü bugün 6-7 maçtır böyle zaten.Golden sonra bi ara çok iyi top yaptık ama Fb iyi savunma yaptı.10 kişi kalmasak golü belki bulurduk.Keita'nın böyle bi hareket yapması çok saçmaydı.Aydın'a dicek laf bulamıyorum bu şutu nasıl atar bi futbolcu.Gitsin artık yıllardır konyaya attığı golden başka bişey kazandırmadı takıma çok istikrarsız.Fb eksiğimizi çok iyi biliyordu uzun toplar yaptılar hep.Baros çıkmasa kesinlikle daha iyi oynardık.Bolca küfür vardı zaten her yerde var küfür ama sahaya bişeler atıldı bugün su şişeleri.Bİ kaç Çocuk lazer tutuyodu heralde onlara o görev verilmişEmre bi ara kıvranıyodu nolduysa canavar kesildi fb top kaybedince koşmaya başladı 10 yıldır yeniyolar biz alıştık artık onlar yensin biz avrupa kupaları lig kupaları kazanalım hiç önemli değil

Maçı bi daha izle ofsayt olup olmadığını Guiza'nın 2. yarıda 2 tane ofsayt olmayan pozisyonuda ofsayt değildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

leo franco gole giden adamı düşürdüğü için penaltı yaptırdıysa kurallara göre kırmızı kart olması gerekmiyor mu ?

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Maçı bi daha izle ofsayt olup olmadığını Guiza'nın 2. yarıda 2 tane ofsayt olmayan pozisyonuda ofsayt değildi
    Ben golü diyorum. Hakemler berbattı ofsaytlarda olsun foul pozisyonlarında saçmaladılar.Fbnin baya atağı kesildi Gs aleyhinede çok oldu.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:17

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    leo franco gole giden adamı düşürdüğü için penaltı yaptırdıysa kurallara göre kırmızı kart olması gerekmiyor mu ?
    O karar hatalıydı direk kırmızı kart göstermesi gerekiyordu
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    teşekkürler , aynı zamanda 50.000 kişinin arasındaki , kendini bilmez 50-60 kişiyi kınıyorum , o lazer tutanlar inşallah bir daha stad yüzü göremezler ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Ama leo ve alex ten daha önde iki galatasaraylı vardı. O yüzden sarı kart bence doğru.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Bence birşey yoktu Emre-Baroş mücadelesinde.
    Adam keyfinden kırdı zaten ayağını

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stad yanıyordu bir ara hangi tribünde oldu o tam göremedim ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ali Samiyen'deki maçtan sonra delikanlılığınızı Kadıköy'de de gösterin diye bir polemik vardı. Arda bunu göstermeye çalıştı. Tabi Cristian'da olayda hatalıydı.

Galatasaray çok kötü oynadı. Çıkamadı, atak yapamadı. Top bizde görünse bile sadece boş top çevirdik.

Fenerbahçe ise sadece savunmayı iyi yaptı. Pozisyonları vardı ama en net pozisyonları biz önlerine altın tepsiyle sunduk. Soğukkanlı dediğimiz Leo Franco'ya nazar değdi.

Hakem berbatın ötesindeydi. Maçı resmen katletti. Bana göre olmayan penaltıyı verdi. Faullerde pasif kaldı. Keita'yı atmakta haklıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Ama leo ve alex ten daha önde iki galatasaraylı vardı. O yüzden sarı kart bence doğru.

Alex orda geçse %200 gol bence çok basit bir gol Alex için , kaldı ki sırf Alex için değil bence direk kalenin çarparzından yuvarlasa gol olucak bence gole giden pozisyon yani ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçtan önce yazarların Fenerbahçe'nin daha disiplinli olmasına yaptıkları vurguyu doğrular şekilde müthiş bir baskıyla başladık. Carlos'un tecrübesi ve Alex'in her zaman olduğu gibi doğru yerde olmasıyla öne geçtik. İlerleyen dakikalarda ilk dakikalarda ileride yaptığımız presi daha geriye çektik ve ortasahada yapılan müthiş alan daraltmalarıyla kapılan toplarla Kazım'ı aradık.

Bugün doğal olarak maçın yıldızı Alex gibi gözükse de en az Alex kadar Emre'nin, Mehmet'in, Vederson ve Baroni'nin de takımı yıldızlaştırdığını söyleyebiliriz. Bu maça dek çoğu maçta Galatasaray hücum anlamında pek sıkıntı yaşamıyordu. Fakat bu akşam Fenerbahçe'nin özellikle savaşçı orta alanı Galatasaray hücum elemanlarına ileri hatta duran toplardan başka gol üretebilecekleri fırsat tanımadı. Dizilişte Vederson-Emre-Baroni-Mehmet gibi gözükse de bu 4 oyuncu maç içerisinde birbirlerine müthiş yardımcı oldular ve Galatasaray ne taraftan atak başlatmaya kalktıysa ikili sıkıştırmalarla topu kapan taraf olduk.

Maçtan önce fiziği ve tekniğine güvendiğim ama bunu oyuna yansıtma konusunda güvenmediğim Kazım, maç boyunca Servet gibi fiziki anlamda sağlam olan bir oyuncuyla kora kor mücadel etti. Kazım oyundan çıkarken 50 binden fazla kişi Kazım gol atmamasına rağmen Kazım'ı alkışladı. Çünkü daha önce açılan bir pankartta denilmişti ki; bu formanın hakkını verenler asla yalnız kalmaz. Kazım son vuruşlarda daha iyi olabilseydi maç daha farklı bitebilirdi.

Galatasaray'ın maç boyu doğru düzgün pozisyon bulamamış olması zaten gerek savunma oyuncularının gerekse takım savunmasının çok iyi yapmış olduğunun kanıtıdır. Yediğimiz golde Volkan topu bıraksa Emre uzaklaştıracaktı fakat o anda bunu yapmak zordu ve refleks olarak topa müdahale etti uzaklaşmayınca Hakan vurdu ve topu ağlarımızda gördük. Savunmada Gökhan ileri-geri alışık olduğumuz şekilde çalıştı. Steaua maçından önce bildiğimiz seviyede değildi fakat Steaua maçından başlayarak tekrar bildiğimiz Gökhan seviyesine ulaşıyor. Lugano-Bilica hatasızdı. Galatasaray'ın şimdiye kadar oynanan maçlarda en etkili oyuncusu olan Keita karşısında yaşlı ( ! ) Carlos'un ne yapacağı merak ediliyordu. Hatta çoğu yazar Carlos'un çaresiz duruma düşeceğini düşünüyordu fakat tam tersi oldu ve futbolda etkili olamayan Keita çareyi boksta aradı. Önemli bir ceza gelmeli.

- Oyuna sonradan giren Güiza'nın golü çok güzeldi. Golü bulduktan sonra Semih'e koşması ayrı bir güzeldi.

- Emre'nin kaptanlık bandını takması özeldi ve kendisi içinde gurur vericidir.

- Özer Hurmacı ! Gerekirse git Alex'in evinde yat kalk, bu adam ne biliyorsa öğrenebildiğin kadarını öğren ( ! ) Çünkü günün birinde Alex gittiğinde bir oyuncu en azından bize Alex'i hatırlatmalı.

10/10 tebrikler Fenerbahçe'm.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Baros'da 2 ay sahalardan uzak kalacakmış... Ayak tarak kemiği kırılmış...

Tabi Ersun Yanal'ında Emre'yi kurtarma yorumları gerçekten sinir bozucu. Emre yaptı yada Baros kendi kendine kırdı. Neticede önemli bir oyuncu 2 ay sahalardan uzak kalacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros'un sakatlığının Emreyle bir ilgisi yok çok normal bir ikili mücadeleydi

Baros'un sakatlığının Emreyle bir ilgisi yok çok normal bir ikili mücadeleydi
    çok normal bir iki mücadelede emre baros'u sakatladı sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerin ilk golü ofsayttır. Roberto Carlos topa dokunmasada Leo Franco'yu şaşırtıp pozisyonu yaratmıştır. Penaltı golünden sonra biraz hareketlendik fakat hemen sonra Keita'nın atılması falan kötü oldu..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bence birşey yoktu Emre-Baroş mücadelesinde.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Adam keyfinden kırdı zaten ayağını
    Ayağını yere vurdu Emre birşey yapmadı yani.

TuNdRaLoWeR Misafir

Bir ara Yılmaz Vural tartışıyordu FB tribününde sanırım yanında ki bayana sarkıntılık yapmışlar, dedim aha pet şişeleri saklayın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    çok normal bir iki mücadelede emre baros'u sakatladı sadece.
    Dikkatli izleyin bir daha isterseniz , baros kendi kendine sakatlandı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşım sen dikkatli izle emre kayarken diziyle baros'un sağ ayağına basıyor birazcık görelim pozisyonları.

Nesil
    2006

Maçı maçkolikde izledim gene sesim kısıldı. Şu ses sorununu bir çözüm bulmam gerek.

Daum taktiksel olarak yendiğini düşnüyorum. Maça aşırı bir atak düşüncesi ile başladı. Çok fazla pres ile pozisyonlara girdi. Sonunda golde geldi. Bu maçı daha da farklı kazanma ihtimalimiz vardı olmadı. Çok mutluyum.

Bu arada hakem çok kötüydü. Böyle hakem görmedim. 4-5 hafta bu dörtlüye kesinlikle maç verilmemesi gerek.

emre orda sert girmedi mi yani
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:26

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Gençler tartışmanın anlamı yok Fenerbahçe Gs maçlarında hep aynı oynuyor...Sürekli savunmadan hızlı çıkıyor ya da uzun topu şişiriyor rakip savunmanın arkasına...garip olan savunmadan dönen ya da seken topların Fenerbahçeli oyunculara gelmesi Keita atılmasa maçta dengeyi kurmuştu Galatasaray ama sonuçta yine gülen Fenerbahçe oldu...

Maç analizi konusunda Galatasaray'ın yapmayıp, Fenerbahçenin yaptıgı en önemli şey rakip alanda ve orta alanda 2 li pres uyugulayarak Arda ve Keita'yı bitirdi...Bu fiziksel zaafiyetle Elano'dan zaten bir beklentim yoktu Baros'un da şanssız bir şekilde 1. dakikadan sakatlanması bu sonucu hazırladı... Yalnız şunu söylemeden de geçemeyeceğim, Galatasaray'da defansın göbeğine servet'in yanına hızlı ve iyi kesen bir adam alınmalı Bir de Fenerbahçe'liler çok sevinmesin bu galibiyete çünkü çok yoruldular maçta... Gelecek hafta çok zor bir maç olur FB için... Bir de R. Carlos'a değinmek istiyorum...Tamamen tecrübesiyle Keita ile baş edebildi... Tabi bunda orta alandan Emre'nin ve Vederson'un da yardımı oldu... Keita'nın kırmızı gördüğü pozisyonda tecrübesiyle rakibi sinirlendirdi,maalesef bizim deli fişek sinirlerine hakim olamadı... Bizim için çok kayıp yok diye düşünüyorum çünkü sonuçta BJK ve TS maçlarını geçtik... Fb birinde bile puan kaybetse yine dibine yaklaşırız ve 2. yarıda Sami Yen'de oynanacak maç... Önemli olan diğer takımlara takılmadan galibiyet serisi yakalamak... Kalan maçları kazanmak lazım ilk devrede

Herşeye rağmen Fenerbahçe'yi tebrik ederiz....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Az önce maçın özetini izledim. Keita nın kırmızı yediği pozisyonda Carlos resmen direğe sarılır gibi keita ya sarılmış topla hatta futbolla alakası yok. Topa koşan bir keita ve beline sarılmış yerle teması olmayan bir carlos Hala gülüyorum. Carlos çok zeki adam vesselam.

Hasan hocam a katılıyorum bende. Ayrıca Aydın neden hala oynuyor onuda anlamış değilim.

Elano tam mevkisini mi bulamadı veya oyun anlayışımı ona ters tam olarak anlayamadım.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:27
    Football is simple,but Football Manager is not

Hakemin çifte standart uygulayıp maçı katlettiği maçtı.Bir insan ancak bu kadar basiretsiz olabilir.Bence Emre'nin yaptığı hareketin Belçika Liginde ""Axel Witsel"" in yaptığı hareketten hiç bir farkı yok.
    Sonrasında Kazım'ın sürekli faul üstüne faul yapması hakeme itirazlar vs. sonucu kart görmemesi işin cabası.

Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:28

Gs nin diğer takımlara üstünlük sağladığı hücumsal yönünü keserek,pozisyon vermedik.Wederson,Carlos;Gökhan kanatlarda savunmayı çok iyi yaptı.Carlos-Keita eşleşmesinden korksamda yılların verdiği tecrübeyle osla gerek Carlos Keita'ya adım attırmadı;dışarı attırdı.Keita'ya yakışmadı yaptığı hareket..

Kazımda konsantre olduğu pozisyonlarda etkili oldu.Alex'i konuşmaya gerek yok zaten;kral o kral !

Galatasaray'da Arda pek iyi değildi Ayhan'da oyunu ileri taşıyamadı.Elano bekleneni veremedi.Bütün bu eksiklere bir de Baros sakatlığı eklenince bu sonuç çıktı ortaya.

Son olarak bu sevinç hepimizin bildiği gibi bambaşka.Bu galibiyete payı olan bütün oyunculara,Daum'a ve taraftarlara binlerce kez teşekkürler.

Ayrıca bırakın şu hakemi kullanmayı.Kazım'ın kaleciyle karşıkarşıya kalacağı pozisyonda olmayan faulu verdi.Kaleciyi atamadı.falan filan hakem konusuna girince herkes kendini haklı görüyor.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:28

[quote=HHAPY;1578643]

Gs nin diğer takımlara üstünlük sağladığı hücumsal yönünü keserek,pozisyon vermedik.Wederson,Carlos;Gökhan kanatlarda savunmayı çok iyi yaptı.Carlos-Keita eşleşmesinden korksamda yılların verdiği tecrübeyle osla gerek Carlos Keita'ya adım attırmadı;dışarı attırdı.Keita'ya yakışmadı yaptığı hareket..

Kazımda konsantre olduğu pozisyonlarda etkili oldu.Alex'i konuşmaya gerek yok zaten;kral o kral !

Galatasaray'da Arda pek iyi değildi Ayhan'da oyunu ileri taşıyamadı.Elano bekleneni veremedi.Bütün bu eksiklere bir de Baros sakatlığı eklenince bu sonuç çıktı ortaya.

Son olarak bu sevinç hepimizin bildiği gibi bambaşka.Bu galibiyete payı olan bütün oyunculara,Daum'a ve taraftarlara binlerce kez teşekkürler.

Ayrıca bırakın şu hakemi kullanmayı.Kazım'ın kaleciyle karşıkarşıya kalacağı pozisyonda olmayan faulu verdi.Kaleciyi atamadı.falan filan hakem konusuna girince herkes kendini haklı görüyor.quote]

Bugün hakem Fener'e de haksızlık yapmıştır ama Galatasaray'a yapılan haksızlığın yanında devede kulak kalır.Unutmayın futbolcularda insan ve onlarında psikolojisi var.İnsanların haksızlık sonucu moralleri bozlulur dikkatleri dağılır.Sonuncu golde zaten bu sinir bozukluğunun bir göstergesi değilmi ?
    Ama siz devam edin haksızlığı inkar projenize.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:30

Quote Originally Posted by NirvanaFX View Post
    Bugün hakem Fener'e de haksızlık yapmıştır ama Galatasaray'a yapılan haksızlığın yanında devede kulak kalır.Unutmayın futbolcularda insan ve onlarında psikolojisi var.İnsanların haksızlık sonucu moralleri bozlulur dikkatleri dağılır.Sonuncu golde zaten bu sinir bozukluğunun bir göstergesi değilmi ?
    Ama siz devam edin haksızlığı inkar projenize.
    Arkadaşım bugünkü yenilginin tek nedeni hakemmidir.Yapmayın yahu.Hep aynı konu ben mümkün olduğunca hakemi kullanmamaya çalışıyorum sizde öyle yapın.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:33

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ardanın durduk yere basit bi itişmeyi abartmasıyla basladı maç 1 saat falan öncesinden.Sonra cıktı mı çıkmadı mı belli olmayan bi topla golü sayılmadı fenerbahcenin.Ardından carlosun ofsayt olduğu pozisyon var bu konuda aktif mi pasif mi tartışmaları cok olacaktır bence.Baroninin maç içinde bi kaç kez ardaya ekstra girişleri oldu erman toroğlu uyarı yeter dedi ama bence sarı cıkabilirdi.Taraftarımızın öndeyken bile şişe atması şaşırtıcıydı ayrıca her derbide atılandan daha az atıldı bu maç sadece boşluga degil sahadakilere geldi şişeler keitaya gelmedi önüne düştü gibi gördüm ben ama teşebbüste aynı derece suçtur bana göre.Hakemlerin ilk yarının sonlarına doğru iki kez kazım faulsuz topu alıp gitmesine ragmen faul çalması sacmalıktı.Şişeler yüzünden ve aynı zamanda küfür yüzünden ceza alırız bi mac mesela ama o da ankaraspor macına denk geliyo orda yanar ceza diye düşünüyorum emin değilim bu konuda.zaten para cezasıda alırız her derbi alınıyo zaten oyuncular cokda sinirli değildi bu mac gerci leoyuda atsa hakem 2 kırmızı olurdu ama derbiler böyle işte...fenerbahceyi begendim bence kazım baya bayada oynayabiliyo forvette.yine tartısılacak bi sürü şey oldu maalesef ama cogu mactan daha rahattı fenerbahce
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri