Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
1 ile 30 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Keita LYON gibi üst düzey bir takımda oynamış bir oyuncu ve bu hareketi ne olursa olsun yapmamalıydı takımını 10 kişi bırakarak çok büyük yanlış yaptı.Bir Galatasaray'lı olarak Keita'yı ne olursa olsun savunmam.Bence keita'ya federasyon dışında klüpte para cezası vermeli sonuçta Türkiye'nin en büyük derbisinde gereksiz yere 1 sarı kart ardındanda direk kırmızı kart görüyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by xuq View Post
    Keita LYON gibi üst düzey bir takımda oynamış bir oyuncu ve bu hareketi ne olursa olsun yapmamalıydı takımını 10 kişi bırakarak çok büyük yanlış yaptı.Bir Galatasaray'lı olarak Keita'yı ne olursa olsun savunmam.Bence keita'ya federasyon dışında klüpte para cezası vermeli sonuçta Türkiye'nin en büyük derbisinde gereksiz yere 1 sarı kart ardındanda direk kırmızı kart görüyorsun.
    Kulüpler ceza vermez, sonra oyuncu küserse ne yaparlar? Oyuncular istediklerini yapıyorlar, bu konuda kulüplerimizin yönetim biçimlerini beğenmiyorum. Rijkaard verirse sadece o cesaret edebilir cezaya. Ve ülkemize getirdiği farklı bakış açılarına bunu da ekler umarım.

Geçen sene oynanan derbide yaşanan rezalatten sonra 2 kulüp de herhangi bir oyuncusuna ceza verdi mi? Hatırlamıyorum ben.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kulüpler ceza vermez, sonra oyuncu küserse naparlar. Oyuncular istediklerini yapıyorlar, bu konuda kulüplerimizin yönetim biçimlerini beğenmiyorum. Rijkaard verirse sadece o cesaret edebilir cezaya. Ve ülkemize getirdiği farklı bakış açılarına bunu da ekler umarım.

Geçen sene oynanan derbide yaşanan rezalatten sonra 2 kulüp de herhangi bir oyuncusuna ceza verdi mi? Hatırlamıyorum ben.
    Ceza verilmediği için bunlar oluyor.Ayrıca galatasaray'ın yenilmesinin tek nedeni aşırı derecede gergin olması oyuncuların ister 10 senedir oynasın ister yeni gelsin kaldıramıyorlar Kadıköy'ü.Fenerbahçeli oyunculara bakıyorum maçtan önce çok rahatlar.RAHAT OLURSAN KAZANIRSIN.OLMAZSAN KAYBEDERSİN BU KADAR BASİT.Bizim oyuncular alex gibi konsantre olacaklarına Cristiana veya diğer fenerbahçelilere onuda yapamazlarsa taraftara yöneliyor.Hiçbiri olmazsada birbirlerine saldırıyorlar.Bence maçtan önce psikiyatr mı olur psiklog mu artık böyle profesyonel şekilde maçtan önce eğitilmeliler.Bence galatasaray'ın kadrosu fenerbahçeden çok daha iyi ama daha az profesyonel

Mesaj Yetkileri