Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 75. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
Galatasaray
-
Baştan söyleyeyim de sonra demedi denmesin. Hakemler çok kötü bir yönetim gösterdi. Taraflı demiyorum, kötü bir yönetim gösterdiler. Eğer Galatasaray'ı doğramak ya da Fenerbahçe'nin kazanmasını isteselerdi, ilk golde ofsaytı göremeyen hakem Vederson'un pozisyonuna içeride derdi ve golü verirdi. Yine maçın hakemi Fenerbahçe'yi kollamış olsa bana göre faul olmayan Kazım'ın 2 pozisyonunda oyunu devam ettirir ve gol pozisyonuna girerdi Kazım.
Yine Galatasaray'ı doğramak istese, penaltı pozisyonunda kırmızı çıkartırdı çünkü artık kaleci son adam, Alex topu boşa çekip kaleye yuvarlayacak. Franco elini sokunca ve topa müdahale edemeyince verilen karar doğrudur.
Yine yardımcı hakemlerin ofsayt olmadığı halde kestikleri 2 pozisyonu var Fenerbahçe'nin.
Hakemler kötüydü, doğrudur ama hakemler tek tarafa kötüdür görüşüne asla ve asla katılmıyor.
Maça gelirse, Fenerbahçe ofsayt verilmiş olsa sonraki pozisyonda golü bulacaktı mutlaka, çünkü maça iyi başlayıp, pozisyonlar üretiyordu. Alex'in fırsatçılığı ile öne geçtik, takım ilk olarak rakibe boş alan bırakmayıp hızlı çıkmayı düşünüyordu. Kazım önde çok pres yaptı, Servet ve Gökhan ile boğuştu adeta ve onları sinirlendirdi diye düşünüyorum. Aldığı topları alakasız şekilde kötü şutlarla bitirmesi haricinde çok iyi oynadı, görevini yaptı ve çıktı.
Takımda çok öne çıkan oyuncu yoktu, takım olarak oynadık, herkes görevini çok iyi yaptı, ligin en golcü takımına pozisyon vermeden maçı tamamladık. Carlos'u Brezilya'ya göndermesi beklenen Keita'yı Carlos bir süreliğine tatile gönderdi.
Vederson'un da Fenerbahçe'de oynadığı sayılı iyi maçlarından biriydi sanırım bu maç.
Baros'un şanssız şekilde sakatlanması ise kötü oldu, bir oyuncunun sakatlanması ve uzun süre oynayamayacak olması gerçekten üzücü. Emre'nin orada yaptığı hareket faul ama Emre Baros'un solundan müdahele yapıyor, Baros sağ ayağını yere basarken düz basamadığı için sakatlanıyor. Hiçbir oyuncunun başına gelmesini istemediğim bir durum, Allah şifa versin diyorum.
Fenerbahçe adına maçın adamı kesinlikle Daum'dur. Galatasaray'ı yeneceğim diyerek ofansı düşünen bir kadroyla çıkmadı, dersine iyi çalışmış, Galatasaray'ı iyi analiz etmiş, rakibin etkili ayaklarını sürekli 2-3 oyuncu ile sıkıştırarak ve rakibe boş alan vermeyerek etkisiz hale getirdi. Galatasaray sezonun en kötü maçını oynadı bence. Maça göre oyuncu tercihleri de doğruydu, Rijkaard'ın ben sisteme bakarım, rakibe bakmam düşüncesi bu maçta tutmadı. Hücum oyuncularına belki çok güvendi Elano, Arda ve Keita'ya ama onlar etkili olamadı belki de Baros'un sakatlığı oyunun gidişatını etkiledi bilemiyorum. Yine de bu kadar kötü beklemiyordum Galatasaray'ı.
Son 9 sezondur Kadıköy'de tüm maçlarda yendiğimiz tek takım Galatasaraymış. Bu da ilginç gerçekten. İddaa'da skor tahmini olarak 5-2 ve 3-1 oynamıştım. 5-2 fantastikti doğru ama 3-1'lik 1'e 10 veren skoru tutturduğum için çok mutluyum.
Bir de yaşanan olaylar var, onlara hiç girmiyorum, ne zaman ki tribünde olay çıkarana helal olsun nasıl da attın demek yerine, bu yaptı diyerek görevlilere şikayet etmeye başlarsak o zaman birşeyler düzelmiş olur yoksa her derbide görürüz bunları. 1 maç saha kapama gelecektir muhtemelen ama bu Ankaraspor maçına denk geldiği için sonraki maçta ceza uygulanacak herhalde yoksa çok olay çıkar.
10. haftada 5 puanlık fark yakaladık, Ankaraspor'dan oynamadan alınacak 3 puanı da eklersek, o hafta rakiplerin puan kaybetme ihtimali olduğundan fark daha da artabilir. Şimdi takımdan aynı mücadeleyi aynı yardımlaşmayı diğer maçlarda da görmeyi bekliyoruz, derbiyi kazandık gerisi önemli değil demezler umarım. Kayseri deplasmanında yaşanacak puan kaybı, bu maçta alınmış 3 puanın önemini alır götürür.
Mesaj Yetkileri