Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
1 ile 30 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Hybrid View

Fbliler bi Gs maçını aldıktan sonra sanki şampiyon olmuşlar gibi seviniyolar konuşuyorlar fb daha bjk ile trabzonla deplasmanda oynayacak puan kaybedecektir.24 maç var daha ocak ayında savunmaya takviye yaparsak avrupada da önümüz açık ben takımıma güveniyorum rahatım Rijkaard taraftar futbolcular bizi şampiyon yaparlar bi mağlubiyetle bişey değişmez fb 13 puan almadı sonuçta bizi yenerek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Fbliler bi Gs maçını aldıktan sonra sanki şampiyon olmuşlar gibi seviniyolar konuşuyorlar fb daha bjk ile trabzonla deplasmanda oynayacak puan kaybedecektir.24 maç var daha ocak ayında savunmaya takviye yaparsak avrupada da önümüz açık ben takımıma güveniyorum rahatım Rijkaard taraftar futbolcular bizi şampiyon yaparlar bi mağlubiyetle bişey değişmez fb 13 puan almadı sonuçta bizi yenerek
    İşte örnek bir yorum. Bu fikri alkışlıyorum. Benimde anlatmak istediğim daha 10. hafta ve lig uzun. Şahsen ben daha ligde çok süprizlerin olabileceğini düşünüyorum. ve bu fikrede katılıyorum. Hemen sevinmemeli ilerki maçlara bakmalıyız. Galatasaray da toparlanacaktır. Devre arasına kadar idare etse, bir transfer yaparlar. H.Şükür mü Tanburacı mı birisi söyledi 2 oyuncu alacağız diye.

Semih ni eşi ve kızı. Kızı tıpkı kendisine benziyor ama tabiki daha güzel Semihten Maşşallah süphanallah diyelim..
    Last edited by SAİT71 : 26.Ekim.2010 at 11:46

Mesaj Yetkileri