yaww yazılanların neredeyse hepsini okudum ve Galatasaray'lı olmama rağmen gülüyorumHerkes maç sonrası kolay kolay yazmış herşeyi... İddaa ediyorum Galatasaray'ın kadro kalitesi Fernehbahçe'nin ötesindedir ancak dün akşamki maçın kaliteyle falan alakası yoktu...Sinirlerine hakim olan taraf top kazanacaktı ve neticesinde öyle de oldu.. Yalnız bu sinir harbine komutanlık yapsın diye görevlendirilen hakemler rakiplerin birbirini sinirlendirici faullerinde kart göstererek maçın başından tavır koymalıydı... Fenerbahçeliler yanlış anlamasın ikili mücadelelere tabiki de kız gibi girilmez ancak dün akşam futboldan bezdirircesine ite kaka girdi Fernerlilerin çoğu... Gökhan Zan yumruğu atmadı ayağına çift dalan adama, hemen arkasından ilk yarı neredeyse gözü çıkana ve sonra bir elinde top bir elinde sahaya atılan yabancı maddeyle 4. hakeme giderek bunu rapor etmesini istedi diye komik ve gereksiz bir sebepler sarı kartla cezalandırılan Keita maç boyu 1 metreden fazla yanından uzaklaşmayan Carlos beline sarılınca yumruğu attı
Ben Keita'nın o yumruğu atmaması gerektiğine inanıyorum ancak dün gece hakemler çok kötü bir maç yönettiler...Bunu kasıtlı yapmadılar ancak hataların çoğu GS aleyhine olunca bizim oyuncular çok sinirlendi...Yalnız kesinlikle şunun altını çiziyorum hakemler Fenerbahçeli oyuncuların bu kadar sinirleri bozucu müdahalelerinde kartlar konusunda cimri davranmamalılardı...
Golelrden zaten 1. si direk ofsayt... Futboldan biraz bile anlayan insan Carlos'un pasif oldugunu iddaa edemez... O gol olmasaydı başkasını atardık demiş serkan ama böyle yürümüyor bu işlerBir gol çok şey ifade ediyor...
Neyse beklediğimen kötü oynayan oyuncular da oldu ama genel itibariyle hakeme bağlamak istemesem de sinir harbiyle geçen bir maç olduğu için çok da önemsemediğim bir 3 puan oldu giden....

Herkes maç sonrası kolay kolay yazmış herşeyi... İddaa ediyorum Galatasaray'ın kadro kalitesi Fernehbahçe'nin ötesindedir ancak dün akşamki maçın kaliteyle falan alakası yoktu...Sinirlerine hakim olan taraf top kazanacaktı ve neticesinde öyle de oldu.. Yalnız bu sinir harbine komutanlık yapsın diye görevlendirilen hakemler rakiplerin birbirini sinirlendirici faullerinde kart göstererek maçın başından tavır koymalıydı... Fenerbahçeliler yanlış anlamasın ikili mücadelelere tabiki de kız gibi girilmez ancak dün akşam futboldan bezdirircesine ite kaka girdi Fernerlilerin çoğu... Gökhan Zan yumruğu atmadı ayağına çift dalan adama, hemen arkasından ilk yarı neredeyse gözü çıkana ve sonra bir elinde top bir elinde sahaya atılan yabancı maddeyle 4. hakeme giderek bunu rapor etmesini istedi diye komik ve gereksiz bir sebepler sarı kartla cezalandırılan Keita maç boyu 1 metreden fazla yanından uzaklaşmayan Carlos beline sarılınca yumruğu attı
Ben Keita'nın o yumruğu atmaması gerektiğine inanıyorum ancak dün gece hakemler çok kötü bir maç yönettiler...Bunu kasıtlı yapmadılar ancak hataların çoğu GS aleyhine olunca bizim oyuncular çok sinirlendi...Yalnız kesinlikle şunun altını çiziyorum hakemler Fenerbahçeli oyuncuların bu kadar sinirleri bozucu müdahalelerinde kartlar konusunda cimri davranmamalılardı...