Tamam da eren verilmeyen penaltıdan bahsettinde peki Baroni'nin yumrukları , Gökhan'ın ense sıkısı , Emre'nin öldürcü girişleri
Bunlarda tek taraflı mı Allah aşkına
Fenerbahçe
Beraberlik
Galatasaray
Tamam da eren verilmeyen penaltıdan bahsettinde peki Baroni'nin yumrukları , Gökhan'ın ense sıkısı , Emre'nin öldürcü girişleri
Bunlarda tek taraflı mı Allah aşkına
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Arda maçtan önce baroni'nin ayağına basıyor? Neden basıyor peki?
Gökhanın ense sıkışı ise tamamen etki tepki, kendisine hakemden uzak bir bölgede tekme atan elanoya. Emrenin öldürücü girişi mi? Nerde öyle girmiş yahu? Tek pozisyon var. Kazım'a yapılan arkadan müdehale var ona bakarsan. Fifa kuralları gereği direkt sarı kart gerektiren. Verilmeyen golümüzde çizgi çekmeyle belli olur mu havadaki top? Hakem tam sıfır çizgisinde değilse tamamen şansa bir karardır. Kimse çıkıp çıkmadığını bilemez o kamera açılarndan. Bunlarda skora etki. Kısas ararsan çok var çok Alican.
Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:24
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Lig tv'de video 'yu iyi izle ayagına bastıgı felan yok baslıkta bile ne diye yalan söyledi diyor.
Emre'nin Ayhan a ve Baros'a girdigi pozisyon , Kazım'ın direk ayaga girdigi bir poziyon Gökhan'a kısas ararsa cok buluruz ama
10 senedir kazanamıyoruz bunda hakemlerinde büyük rol oynadıgını düşünüyorum , tabi ki yinede fenerbahçe hakem sayesinde kazandı demiyorum ama , hep aleyhimize oluyor bu olaylar.
Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:28
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Baroni ayağıma bastı diyor sizde öyle kabul ediyorsunuz. Görüntüleri defalarca izledim bu basmayı göremedim. Arda orda yere basıyor. Oda itiyor. Sonrasında Galatasaray taraftarını alkışlamaya gidiyorlar. Arda klonlanmadıysa o esnada basma şansıda yok. Sonra Arda adam ol diyor ve Baroni tokat atıyor. Bilica gelip vuruyor. Baroni beni bıçakladı dese inanacaksınız.Arda maçtan önce baroni'nin ayağına basıyor? Neden basıyor peki?
Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:28