Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 75. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
Galatasaray
-
Maçtan önce Daum'a iki tercihiniz var,G.Saray'da Baros oynamayacak,oynarsa karşılaşmaya 1-0 önde başlayacaksınız deseler;Daum Baros oynamasın maç 0-0 başlasın derdi...
Baros önde basan,stoperleri rahatsız eden,öne çıkarmayan,top taşıyan,faul alan,her topa hareketlenen,sağa sola sürekli deplase olan bir forvet...
G.Saray'ın en önemli kozunun maçın başında sakatlanması çok büyük bir talihsizlik...
Nonda girdiği anda F.Bahçe maçı alır dedim.Nonda koşmayan,stoperlere basmayan,atılan toplara hareketlenmeyen bir yapıda...
Nitekim Nonda'nın girmesi Lugano ve Bilica'ya rahatlattı.Özellikle Bilica öne çıkmaya başladı.F.Bahçe zaten maça önde basarak başlamıştı arkaya sarkacak Baros'ta çıkınca onlar için tam isabet oldu...
Maça iyi başlamasının meyvesini golle buldu F.Bahçe.Bana göre o pozisyon ofsayt...
İlk yarı G.Saray hiçbirşey yapmadı.İkinci yarı F.Bahçe'nin golüne kadar yine G.Saray ortalıkta yoktu.F.Bahçe ikiyi bulunca G.Saray kıpırdadı.Üstüne H.Balta'nın farkı 1'e indirip Kewell'ın girmesiyle G.Saray canlandı ve tehlikeli gelmeye başladı.Aydın'la da çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı.Taa ki Keita'nın acemice yaptığı harekete dek.Bu hareket Keita'nın ne kadar iyi savunulduğunun bir kanıtıydı.Aynı Wolfsburg - Bjk maçında,maç boyu adım atamayan Grafite'nin yaptığı hareket gibi...
Bu dakikadan sonra film koptu zaten.Guiza'nın son noktasıylada kapandı maç.Guiza'nın golü olduğunu söylemiştim ama maç tahminim tutmadı...
M.Topuz,Emre,Cristian,Vederson gibi sert duvar karşısında Arda,Elano,Ayhan neye uğradıklarını şaşırdılar.Keita'nın sadece yardımlaşarak durdurulacağını sezen Daum ona her top geldiğinde Vederson ve Emre'nin yardım etmesini söylemiş ve bunda son derece başarılı oldu...
Elano'nun şuana kadar olan performansı tam bir hayal kırıklığı bende.Lincoln'ün ölüsü ondan daha faydalı olurdu.Elano bu değil,sanki başka birisi geldi Türkiye'ye.Nerde EPL'de ki Elano?
Franco'nun da Sanctis'ten farkı olduğunu düşünmüyorum.Tecrübeli ama sürekli hataya meyilli bir kaleci.Bir maçı diğer maçını tutmuyo.Dün ilk hatayı yaptı gol olmadı,ikinciyi yaptı gole sebebiyet verdi...
Kazım'a ayrı bir parantez açmak istiyorum.İngiltere'de oynarken milli takıma ilk seçildiğinde artık bizimde güçlü,süratli,atletik,fiziğini iyi kullanan,hem dikine oynayabilen hemde sırtı dönük top alabilen,patlayıcı kuvvete sahip bir forvetimiz oldu yorumunu yapmıştım.Brezilya ile oynanan hazırlık maçında forvet oynamıştı.Ondan sonra hem milli takımda hemde F.Bahçe'de kanat oynadı.Bu fizikte bir oyuncu kanada hapsedilmemeli.Ben onu fizik ve stil olarak Anelka'ya benzetiyorum.Kanat oynadığı sürece benim gözümde bir hiç ama forvet oynarsa çok can yakar.Türkiye'nin fizik gücü en yüksek iki stoperini perişan etti dün.Son vuruşlarını düzelttiği ve her maça böyle konsantre olduğu taktirde çok iş yapar...
Son sözüm Rijkaard'da; en iyi Türk önlibero M.Topal'ı ve Barış gibi bir orta saha oyuncusunu bitiriyorsun...
Futbol dışı yaşanan olaylar ise can sıkıcı.Muhtemelen F.Bahçe'ye saha kapatma ya da seyircisiz oynama cezası gelecektir...
Tebrikler F.Bahçe...
Mesaj Yetkileri