Hayatta hep şuna inanıyorum. Bir insan başarısız sonuç aldığı zaman veya futbolda olduğu gibi mağlubiyet aldığı zaman hep hataları başkasına bağlar hiçbir zaman kendinde aramaz ve kendisinin her zaman doğru yaptığını ama; bu doğruları başkaları tarafından engellediğini düşünülür. Bende böyleyim her zaman keni yaptığımı doğru gören, tuttuğum takım olan Fenerbahçe yenildiği zaman hep hakeme bağlayan bir kişiyim. Ama sonuçta bir Fenerbahçe'li olarak değilde, bir futbol izleyecisi olarak dünkü maçın tamamen Fenerbahçe'nin hak ederek kazandığını düşünüyorum. Çünkü; taktiksel olarak Galatasray'dan çok üstündü ve bunuda oyuna yansıttı. Fenerbahçe'nin girdiği ve kaçırdığı pozisyonlar gollerden daha çok gözüme geliyor. Onun dışında oynanan futbol, yapılan güzel bir defansif anlayışı. Zaten hakem için söylediklerimi daha önce söyledim, kısaca çok kötü bir hakemdi. Galatasaray'lı arkadaşlar kendileri tarafından haklı, bizde hakemden yakınıyoruz. Çok fazla pozisyonumuzu engelledi. Üstüne golümüzü saymadı. Ama hani bunlar hiçbir zaman değişmez. Fenerbahçe hak ederek kazandığına inanıyorum.