1 ile 30 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Threaded View

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    peki dostum database dediğin 4 sezon sonra ne işe yarıyo bana açıklasana tamam uzatmaya gerek yok ben benim ülkemi düşünerek türkçe destekli oyun çıkaran eidosun her zaman arkasındayım ve 22 tl verip orjinal almamı sağlayan eidosun sizde 90 tl vermeye devam edin ne için database içinmi önyargılarınız yüzünden daha çok 90 tl ler verirsiniz yazık
    Valla arkadaşım kusura bakma ama sen bu "4 sezon sonra database ne işe yarıyor ki" mantığıyla oynuyorsan eğer, sana buradaki insanların diyecek tek bir söz yoktur zaten bu saatten sonra. Dediğin gibi 3D'si daha canlıdır, Türkçe'dir, 25TL'dir CM ve sende bu mantık olduğundan dolayı da zaten daha cazip gelmesi normaldir ve tartışmanın bir anlamı yoktur. Ancak oyuncuların, takımların vs. gerçek hayata en uygun halinin yansımasını arayan ve gerekirse buna sahip bir oyun için 90TL vermeye, İngilizce ve biraz daha cansız 3D görüntülerle oynamaya razı olan insanlara önyargılı yakıştırmasını ve editörlere yaranmak(!) gibi saçma saldırıları (editöre yaranınca eline ne geçecekse bu arkadaşımızın onu da daha çözebilmiş değilim..) yapmanı hiç ama hiç doğru bulmuyorum. Eğer senin mantığında oyunu oynuyor olsaydım muhtemelen bende CM'yi tercih ederdim o yüzden saygı duyuyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ben yazarken Sekopej anlatmış bile benim de anlatmak istediklerimi
    Last edited by revoce17 : 26.Ekim.2010 at 16:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri