Quote Originally Posted by elapuesto View Post
bence sizin bir özeleştri yapmanız lazım kendinize site olarak eidos bu sene türkçe dil destekli oyun çıkardı cm 2010 artı bunun orjinali 22 tl belirlendi bu söylediğim inanılmaz birşey bugüne kadar hangi oyun bu ülkede türkçe çıktı söylermisiniz bana ama siz site olarak bunu çok önemli bir haber olarak görmediniz eğer fm yapsaydı bunu bu site bayram yerine dönerdi herhalde benim türksportaldan beklentim iki oyunada aynı önem verilmesi en azından türk insanını düşünen eidos a ve oyunu cm 2010 a karşı daha ilgili olunması
Türkçe çıkan 2 tane orfinal oyun karışımda rafımda duruyor. CM'nin kutusu orda değil ama orada olmaması CM'nin kutulu fiyatının bu kadar düşük olacağını tahmin etmediğimden internetten almış olmam.

FM'nin türkçe çıkması için çabalar oldu, oyun fiyatı, uygulanan satış stratejileri zaten bizi bağlayan bir durum değil. Bu konuda bir yaptırımımız ve söz hakkımız bulunmuyor.

Ana sayfaya girilmiş haberleri kontrol ederek görebilirsin duyuru yapılmış mı yapılmamış mı? Ayrıca çoğu yöneticinin de CM'yi orjinal alacağını belirtmesi, Türkçe çıkardıkları için sizlerin de orjinal almasını beklediğini içeren çok sayıda mesaj da mevcut.

Burası FM'nin sahip olduğu bir yer değil ki körü körüne onu savunalım. Sadece Türkiye Araştırması burada yapılıyor. Senin önem vermediğin database. Sen önem vermediğin için diğer özelliklere göre tercih yapmana saygı duyarım, biz önem verdiğimiz için emek isteyen bu işi çok sayıda araştırmacı ile yürütmeye çalışıyoruz.