1 ile 30 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Threaded View

Quote Originally Posted by feanor2732 View Post
    Arkadaşım ben de CM çıktığı gün aldım oynadım oyunu. Ve sonucunda beğenmedim, teması hoşuma gitmedi, database i saçma geldi. Bunda kızacak ne var bu kadar? Boşu boşuna tartışma ortamına sürüklemeyin burayı. Sen de fm2010 u beğenmiyor olabilirsin. Bir fiyasko olduğunu düşünmüyorum,kabul de etmiyorum! Tam aksine yeni oluşturulan taktik sistemi vb. kolaylıklar oyuna akıcılık katmış. (tek şikayetim bir bjk li olarak bjkli oyuncuların ability lerini çok düşük bulmam :P)

Kısacası uzatmayalım, sana iyi CM oynamalar, bizlere de iyi FM'ler..
    peki dostum database dediğin 4 sezon sonra ne işe yarıyo bana açıklasana tamam uzatmaya gerek yok ben benim ülkemi düşünerek türkçe destekli oyun çıkaran eidosun her zaman arkasındayım ve 22 tl verip orjinal almamı sağlayan eidosun sizde 90 tl vermeye devam edin ne için database içinmi önyargılarınız yüzünden daha çok 90 tl ler verirsiniz yazık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    Neye göre fiyasko? Bu iki şirket ayrılmadan evvel amerikalı obez gençler gibi ağzımızadan salya aka aka cm oynuyoduk AMA cm "cm" idi o zamanlar. Şirket ayrıldı cm oyun çıkardı - ki 3 dakika oynadım oynamadım bi daha elimi sürmedim (2 aurelio-volkan babacan forvet(!) idi fb de)- ikiside fiyasko denemeycek kadar kötü. Bu son cm sempatiside tamamen türkçe olmasından kaynaklanıyor kimse inkar etmesin. Onun dışında aklı selim, pc den anlayan her yetişkin, genç, çoluk-çocuk, gayri müslim, katolik, hristiyan, protestan, atesit, müslüman cm nin fm den iyi olduğunu söyleyemez. he cm de oynanır, takım başına geçip 2. günde bulunduğu ligdeki star oyuncuları toplayıp "öf be olay budur" demek isteyen her kişi cm yi oynar. Cm'ye aşık olanlara zaten lafım yokta gerisi dediğim gibi.

Cm Tata'ysa Fm Nissan Nirvana dır. İkiside sonuçta çift kasa kamyonet ama kalite ortada
    cm 2010 oynamayıp sadece yüzüne bakan insanlar lütfen birdaha oyunu şarap ile karşılaştırmayın şarap tadmak başka ki bu 10 saniyenizi alır oyunu analiz etmek oynamak başka ki buda en az 1 saatinizi alır fm fanatikleri fm almaya devam edin size birşey diyen yok
    Last edited by elapuesto : 26.Ekim.2010 at 15:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri