Quote Originally Posted by elapuesto View Post
ya burada editörlere yaranıcam diye garip garip anlamsız savunmalara geçiyosunuz hiç cvp vermicem ne dedim ben dostum burası fm forumu tabiki sen ve öbürleri fm yi savunacak çünkü verdiğiniz paranın alışmışlığınızın kilşe düşüncelerinizin bir anlamı kalmıcak ama diyorum bende fm oynuyorum yanlız kesinlikle fm 2010 tam bir fiyasko bunu kabul edin
Neye göre fiyasko? Bu iki şirket ayrılmadan evvel amerikalı obez gençler gibi ağzımızadan salya aka aka cm oynuyoduk AMA cm "cm" idi o zamanlar. Şirket ayrıldı cm oyun çıkardı - ki 3 dakika oynadım oynamadım bi daha elimi sürmedim (2 aurelio-volkan babacan forvet(!) idi fb de)- ikiside fiyasko denemeycek kadar kötü. Bu son cm sempatiside tamamen türkçe olmasından kaynaklanıyor kimse inkar etmesin. Onun dışında aklı selim, pc den anlayan her yetişkin, genç, çoluk-çocuk, gayri müslim, katolik, hristiyan, protestan, atesit, müslüman cm nin fm den iyi olduğunu söyleyemez. he cm de oynanır, takım başına geçip 2. günde bulunduğu ligdeki star oyuncuları toplayıp "öf be olay budur" demek isteyen her kişi cm yi oynar. Cm'ye aşık olanlara zaten lafım yokta gerisi dediğim gibi.

Cm Tata'ysa Fm Nissan Nirvana dır. İkiside sonuçta çift kasa kamyonet ama kalite ortada