Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 75. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
Galatasaray
-
Alisamiyen'deki olaylar konusunda haklı olarak Galatasaray suçlanmıştı. Galatasaray'lılarda bunu kabul edip aynı zamanda savunmaya geçmişlerdi. Yani kabul etmemişlerdi. Bugün aynı olayların belki daha hafifi belki daha ağırı belki orta hallisi Kadıköy'de oldu. Fenerbahçe taraftarı haklı olarak suçlanıyor. Fenerbahçelilerde bunu kabul edip aynı zamanda savunmaya geçiyorlar. Yani kabul etmiyorlar.
Çünkü sizin stadınızda da oldu demek yapılanı savunmak demektir. İkiside yapılmamalıydı. İkisinde de aynı tepki konmalıydı ki sizin stadta da oldu, senin futbolcunda yaptı mantığı ortadan kalksın.
Birde şu kısıma dikkat çekmek istiyorum. Olayın tartışılması ile Fenerbahçe'nin iyi oyununun bağlantısı yoktur. Alisamiyen'deki maçta Galatasaray galip gelseydi. Sizlerde atılan onlarca suyu konuşacaktınız. Maçın önüne geçecekti. Ben kendi adıma bırakın bu işleri atmasaydık kazanacakmıydınız demezdim. Çünkü maçın skoru, oyuncu performansı, takım performansının yorumu ayrıdır, maç olaylarının ise bunlardan bağımsız ayrıdır.
Mesaj Yetkileri