Arkadaşlar ben oyunu şimdiye kadar korsan kullananlardan biriydim. Sırf bu yıl Türkçe çıkacak diye oyunu korsan olarak almadım (orjinalinide almadım daha).

İngilizceden zerre kadar anlamıyorum. Hele bu gibi yaptığın veya onayladığın her ileti, mesaj, hareketin oyun içerisinde ilerleyen yıllarda önüne çıkacağı varsıldığından ingilizce bilmeden veya türkçe olmadan oynanması hem zaman kaybı hemde gereksiz olduğu bir oyuna (önceden turkportal full olmasada türkçe çıkararak oyundan zevk almamızı sağlarken şuan türkçe çıkarmayacağını beyan etmesi ile) 80 tl vermek bana tüketici mantığı açısından mantıksız geliyor.

Aslında bunu söyleyen bir firmaya yani siz şu kadar oyun alın ben türkçesini o zaman çıkaracam diyem bir firmaya en büyük cevap oyununu (benim gibi) hiç oynamamak. Çünkü resmen adamlar dalga geçiyor. Türkçe oyun çıkarmak exe_genesis arkadaşın dediği gibi fazla bir mali külfet getirmediği gibi oyunun türkçe çıkması Türkiye'de oyunu otomatik olarak reklam yapacak (türkçe çıkan oyunların azlığı sebebiyle gazete, tv, v.b. iletişim araçlarında) satışları zaten arttıracak. Haa kaldı ki adam evine ekmek parası götüremediği zaman sen istediğin kadar Türkçe veya ingilizce oyun çıkar o adam kendini zorlasada bir oyuna gidip 80 tl veremez zaten. Ama durumu müsait olan biri sırf Türkçe'nin hatırına oyunu orjinal alacaktır zaten.

Yani adamların stratejini en başından yanlış. Ben oyunun çıkması ve turksportal'ın türkçe yamasını her yıl dört gözle beklerken bu olayların gelişmesi neticesinde hem oyunu almadım yukarda dediğim gibi (durumum müsait olduğu için orjinal oyunda alabilecek durumdayken) hemde bu siteye hergün 7-8 kere bakmama rağmen şimdi 15-20 günde bir o da ne gibi gelişmeler olmuş onu öğrenmek için bakıyorum. Kısacası oyuncuları da zıt kutup gibi oyundan uzaklaştırmayı başarıyorlar.

Kararımda oyun türkçe olmadan kesinlikle almıyacağım yönünde.

Herkese saygılar.