1 ile 30 arası toplam 133 sonuç

Konu: Bu harita hangi ülkenin

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Saraçoğlu ve Samiyen olmalıydı İstanbuldan. Saraçoğlu yerine Olimpiyat listeye almak çok düşünüdürücü.

Trabzonun bu organizasyonu kaldırabileceğini sanmıyorum. Ulaşım ve konaklama olarak çok yetersiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Mustafa Karadan seyahata trende giriyor

Karadan seyahat olayına gelirsek, İstanbul-İzmir otoyol projesi 2010 yılında yapılmaya başlanacak, belkide başlandı bilmiyorum. Bu otoyol ile Bursa-İzmirde bağlanacak.
    Ankara-Adana otoyol projesinin yapımı sürüyor. Bu projede otoyol Kayseriye yakın yerdende geçiyor.
    İstanbul-Eskişehir-Ankara-Konya hızlı tren projesi var. İstanbul-Konya arası 3 saat sürecek.
    Ayrıca Bursa-Ankara arası nerdeyse otoyol. Hızlı tren bağlantısıda var.
    Konya hızlı treni ile Ankara-İzmir de bağlantılı olacak.

Yani karadan baya hızlı bi ulaşım olacak bu şehirler arasında.
    2023'e kadar olan otoyol projeleride aşağıdaki resimde.

http://wowturkey.com/tr343/mesut_tr_8875139.jpg
    Japonya ve Kore'de, adalara nasıl karayla ulaşım sağlanmış acaba? Bir grubun maçlarını Tranzon'da oynası ne kadar zorluk çıkarır ki, 6 tane maç oynanacak, sonraki turlarda verme zaten, grup bitince diğer şehirlere geçsin seyirciler.

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Saraçoğlu ve Samiyen olmalıydı İstanbuldan. Saraçoğlu yerine Olimpiyat listeye almak çok düşünüdürücü.

Trabzonun bu organizasyonu kaldırabileceğini sanmıyorum. Ulaşım ve konaklama olarak çok yetersiz.
    Konaklama neden yetersiz olsun yahu, bir şehire milyonlar mı gelecek? Formula 1 gündeme geldiğinde İzmir çok istiyordu, dediler ki konaklama vs vs. Görüyoruz işte İstanbul'da yapılan F1 organizasyonunu, konaklayacak bol bol yer var da ne oluyor? Bu ülkede sadece İstanbul yok, eğer UEFA bir şehirde en fazla 2 stad olabilir diye sınır koymasaydı eminim 4 tane stad sadece İstanbul'dan girerdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri