-
Anlaşılan o ki Eskişehir'e karşı çıkanlar çok. 
Futbol ile seçim yapılsa zaten Trabzon seçilirdi mutlaka. Trabzon'lu arkadaşlar ( Adaş'ım dışında
) Eskişehir'e çok karşı. Sürmene Manastırı yerine b..lu çayı'mı göstereceksiniz diye kızıyolar.
@hayfandogan:
Kardeşim Adanaspor'lu taraftarların stadını doldurmaları ile EURO2016 arasında bir bağ kuramadım açıkçası.
Ayrıca bu organizasyonun ülkemizin organizasyonu olduğunu unutmamalıyız. Bu Eskişehir'in, İstanbul'un, İzmir'in, Kayseri'nin, Ankara'nın, Antalya'nın, Bursa'nın organizasyonu değil TÜRKİYE'nin organizasyonudur. Böyle bir organizasyon birlik olmak gerekirken ayrılıkların çıkmasını çok saçma buluyorum.
-

Originally Posted by
MostapHa
Anlaşılan o ki Eskişehir'e karşı çıkanlar çok. 
Eskişehir'e karşı çıkmakla alakalı değil olay, Eskişehir'de birisi rahatlıkla Ankara'ya, İstanbul'a gidip maçları izleyebilir. Aynı şekilde Konya'daki birisi de Ankara'ya gidip maçı izleyebilir. Yine aynı şekilde Bursa'da birisi de İzmir'e, Ankara'ya rahatlıkla kısa sürede ulaşıp maçı izleyebilir. Peki Trabzon, Artvin, Diyarbakır, Van? Burada oturan bizim insanımız ne kadar sıklıkla gidip bu maçları takip edebilir?
Ülkeye gelecek yabancılar çok yol gitmesin diye bu seçimleri yapan yönetenlerimiz, acaba kendi vatandaşlarının bu maçları kolayca izleyebilmesi için ne yapıyorlar? Bu tür organizasyonlarda yerleri homojen dağıtırsın ki, herkes o heyecanı yaşayabilsin. Biz demiyoruz ki final maçı ya da yarı final maçı buralarda oynansın, sadece grup maçları bile olsa, o verilmeyen yerlerde, bir baba oğlunu alıp 1 tane maça bile götürse, o çocuk için ne kadar büyük bir seviç olur düşünsenize.
Peki şimdi bir baba küçük oğlunu alıp Kars'tan, tek maç izlemek için nasıl gitsin?
-
Birlik olmak gerekir, ötekileştirmezsen Mustafa. Herkes birlik olsa, neden bu şehirler de yok, Türkiye sadece Ankara'nın batısı değil dese (Kayseri'ye stad yapılmamış olsa orasını da seçmezleri, % 100 eminim), bu konuda birlik olsak, bu TÜRKİYE'nin organizasyonu, o nedenle TÜM TÜRKİYE'yi kapsaması gerekir diye hep birlik olsak, bu yanlıştan kısa sürede dönülmez mi ve gerçekten TÜRKİYE'nin bir organizasyonu olması sağlanmaz mı sence?
Tabi diğer türlü ben yine desteğe varım, Türkiye'de bu şartlarda olsa bile yapılmasını isterim ve desteklerim. İnşallah da alırız bu organizasyonu. Ben sadece bu seçimlerin bende uyandırdığı rahatsızlığı dile getiriyorum.
-
yok zaten Adanaspor henüz dolduramıyor stadı
demirspor dolduruyor.Ben burada sadece taraftar potansiyelini göstermeye çalıştım.Seçilen birçok ildeki maçlara gelen taraftar sayısını biliyoruz.Üstelik süper ligde takımları olmasına rağmen dolmuyor stad.E bu şehirlerde milli maç oynatırsan ne hayır gelir.
Mesaj Yetkileri