-
29.Aralık.2009, 15:13
Şehirler ilk açıklandığında bende aynı tepkiyi verdim, hatta bunun hakkında yazdım da. Eğer organizasyonun adı Euro 2016 Türkiye ise, buna uygun şekilde yapılmalıydı. Kolaya kaçıp ayrımcılık yapılmamalıydı. Trabzon, Diyarbakır, Erzurum, Van, Samsun bu illerden de mutlaka olmalıydı.
Şu anda yapılmış stad yok Olimpiyat haricinde. Eğer tüm şehirleri stadları baştan yapmayı göze alıyorsan, şehirlerin altyapısını ve ulaşımı da gidermeyi göze alacaksın, eğer ben güçlü devletim diyorsan bunu yapacaksın, kaçmayacaksın.
Beni de çok rahatsız eden bir durum olmuştu ve hala rahatsız ediyor, umarım halk bu tepkisini yüksek sesle gösterir de, imkanı varsa bazı değişiklikler olur. Ha ülkenin doğusunu yönetmek, orayı Türkiye gibi düşünmek, orada yaşanların da en az İstanbul, İzmir'de yaşayanlar kadar refah seviyesinde olmasını ve gelişmesini sağlamak, bunu sağlayacaklara zor geliyorlarsa, ülke bölünmemeli diye göstermelik çığırtkanlık yapmasınlar. Daha ayzılacak çok şey var da, başım belaya girer diye susuyorum.
Mesaj Yetkileri