daha geçenlerde yeni yapılan aslantepe stadyumunda 10000 koltuk sahaya hakim değil demediler mi? bu sebeple elit stadyum kategorisine alınamaz denmedi mi? seyrantepe civarında iş çıkışı oluşan trafiği biliyor musunuz?
oysaki anadolu yakasının trafiği herzaman daha azdır sadece kadıköy-göztepe arası tıkalı olur ki oranın stad ile pek alakası yok. ayrıca 2012ye hadi bilemedin 2014 marmaray bitmiş olacak ve söğütlüçeşme sayesinde tren ve metro hattı birleşecek. (bilmeyenler için söğütlüçeşme stadın hemen yanı) ayrıca avrupa yakasnıdan da halkalı, florya, bakırköy birleşecek. bunların yanı sıra metrobüslerin son durağı da söğütlüçeşme. bu mu sorun? eminim ki trafik sorun olmayacak, aksine diğerlerine oranla çok daha rahat bir ulaşıma sahip olacak...
park yeri sorunun dert etmiş bazıları da. stadın yanında duran salı pazarı kurulan çok geniş bir alan var. (bildiğim kadarıyla şimdi ispark olmuş.) hem oraya harikulade bir katlı otopark yapılabilir. ayrıca turnuva sonrası da halkın kullanımı için çok ideal olur. yahut başka birşeyler de düşünülebilir.
kaldı ki fenerbahçe yönetiminin kapasite artırım planları var. misafir taraftar için ek tribün yapılacak. zaten aradaki güvenlik bölgesi kaldırıldığında 55000 kişilik olan bir satdın kapasitesi mi 60000i geçmeyecek. olimpiyat stadı neden yapıldı eleştirisini duymamak için seçildi olimpiyat stadı. nasıl olsa şükrü saraçoğlunu devlet yapmadı, yani seçmeseler zarar etmezler. avrupa da dahi birçok takımın 5 yıldızlı bir stadı yokken biz yanıbaşımızdakini seçmiyoruz. türkiye de başka hangi stad 5 yıldızlı? acaba gelen turistler hiç mi şaşırmayacak bu duruma?
uzun oldu, kusurumuz varsa affola...
Saraçoğlu'nun olmaması bence de bir hatadır ama yüzeysel bakarsam ŞS'nin etrafını bilmediğim için tam değerlendirme yapamam ama 6 sene içinde o stadın geliştirilebileceğini düşünüyorum hala ayrıca Trabzon niye olmadı onu da bilmiyorum 6 sene içinde Trabzon'a güzel bir stad ve ulaşım yapılırdı.
İşaretlediğim cümleye cevap olarak TTArena stad projesine bakmanı öneririm oraya sadece stad değil yeni yol ve ayrıca stada direkt olarak(durağın stad gişelerine 500m uzaklıkta)metro yapılıdığını bilmediğini sanıyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kesinlikle Katılıyorum Yazdıklarına Arkadaşım...
Yıllardır Bir Türlü Bitmeyen Stad Daha Bitmeden Listeye Alınıyor,Ancak Türkiye'nin Tek Avrupa'nın Ve Dünya'nın Sayılı 5 Yıldızlı Stadlarından Olan Ş.S Alınmıyor...
Biz Bunları Söylediğimizde Aman Canım Yapılmayıversin Çıkarınız Ne Deniyor...
İyi O Zaman Daha Bitmemiş Stad'da Yapılmasın Sizin Çıkarınız Ne Sayın G.S'liler?
Biz Emeğimizin Ürünü Olan Haklı Gururumuz Stadımızın Ülkemizi Her Zaman En İyi Şekilde Temsil Ettiğine Ve Edeceğine İnanıyoruz Ve Böyle Bir Organizasyonda Onu Görmek İstiyoruz...
Sizin Çıkarınız Ne Ki Bu Kadar Karşısınız?
Devlet Destekli Stad Sahibi Oluyorsunuz Sesimizi Çıkarmıyoruz Ancak Devletin Kasasına 1 Kuruş Zarar Vermeden Hatta Fazlasıyla Para Kazandırmış Bir Stad'ı Bir Çırpıda Yok Sayamazsınız...
Konu ile alakası yok ancak; Ben Galatasaray'lı değilim arkadaşım...Ayrıca Stadı yoksaydığım felan yok. Daha 6.5 yıl var turnuvaya sanki bu haziranda yapılacak gibi davranmanız gerçekten garip. Şükrü Saraçoğlu şu anda Türkiye'nin en iyi stadıdır. Yapana ve emeği geçene saygım sonsuzdur. 6.5 yıl sonrası söz konusu...
Devletin yaptığı Kayseri Kadir Has Stadı'na bakın bi. Zemin dışında harikulade ve turnuvalar için en uygun stadlardan. Bütün statların o kriterlere uygun olması gerekiyor...