Şimdiye kadar yalan söylemedik, neden şimdi başlayalım? Satış rakamlarını açıklamamız mümkün değil çünkü bu rakamları açıklamak için Japonya'daki Sega yönetim kurulunun kararı gerekiyor ve çok net söylemek gerekirse oyunun ne kadar satıldığı kimseyi ilgilendirmez. Eğer 10 bin rakamını yakalarsak bu konuda çok kısa zamanda herkesin haberi olur çünkü çevirinin yapılması için Türk FM severlerden bedel karşılığında yardım talebinde bulunuruz.
Türk FM severlere, hiç bir zorunluluğumuz olmamasına rağmen, Türkçe'nin eklenmesi için bir fırsat verdik. İmza kampanyası yapıldı,
beklenilen imza sayısının hedefin altında kalmasına rağmen quickstart'ı çıkarttık. Bize güvenmediklerini söyleyenler için yapabileceğimiz bir şey yok çünkü zaten quickstart'i çıkartarak sözümüzun eri olduğumuzu göstermekten fazlasını yaptık.
Bu kampanyaya, benim İstanbul'a gelmeme rağmen satış olarak geçtiğimiz yıldan pek ileriye gidebilmiş durumda değiliz ve bu üzuntü verici. Bu nedenle de söyleyeceğimiz veya yapacağımız hiç bir şeyin oyuna para ödemeden oynamak isteyenlerin fikirini değiştireceğini sanmıyorum.
Türkiye için satış hedefi çok düşük olarak ayarlandı ama buna rağmen hedefe yaklaşamadık bile. Bu yıl yaptıklarımızla Türkiye'deki FM severlere çok büyük saygı gösterdik ancak bu gösterilen saygıya karşı maalesef aynı saygıyı göremedik.