Quote Originally Posted by perpetua View Post
Hayir efendim. 2. gruba giriyorsaniz musteri degilsiniz. Oyuna para odemeden kullanan ve bu nedenle de oyunun gelisimi icin katki yapmamis bir kisisiniz. Korsan kullanici olarak da acikcasi pek bir talep hakkiniz yok. Oyunu satin almadan oynayarak da bu oyunda Turkce'nin olmamasina neden olmus kisilerden birisisiniz.

Bu dusunceye sahipseniz, oynamayi birakarak belki de en dogrusunu yapmissiniz. Ne de olsa verilen emegin karsiligini vermeyi dusunmemissiniz bile.


CM alin. Hangi oyun oldugu onemli degil. Kullaniyorsaniz, parasini verip oynayin. Parasini verip oynadiginiz takdirde Turkiye'de bir pazar oldugunu kabul eder yabanci sirketler. Bu pazardaki paylarini buyutmek icin cabalarlar. Korsan kullandiginiz takdirde ortada bir pazar yok zaten.


Dayatma olarak nitelendirmek cok garip olmus. Ben olsam hakkini aramak olarak nitelendirirdim. Siz boyle bir tabir kullanirsaniz %97'lik grup'un yaptigini da dayatma olarak nitelendirmek mumkun. Sonucta herkes kaybeder. Kazanan olmaz.


Demek ki siz de yapimci firmayi enayi goruyorsunuz. Korsan oynadiginiza gore.


Oyunu 45TL'ye satin alabiliyordunuz oyun cikmadan once (Zavvi.co.uk adresinden). Simdi fiyati 62TL (Steam uzerinden). Fiyat konusunda cok uzak degilsiniz esasinda. Turkiye'den alarak verdiginiz vergilerden arindirilmis olarak oyunu satin almaniz mumkun.
ea dünyanın enbüyük oyun firmasıdır

http://www.chip.com.tr/konu/ea-korsa...yor_16972.html

Riccitiello, korsan oyuncuların da potansiyel bir müşteri olduğunu düşünüyor. Oyunu satın almasalar bile indirilebilir içeriğe para ayırabilecekleri veya korsan olarak oynadıkları oyunlardan beğendiklerini gidip satın aldıklarını da söylüyor. Bununla beraber EA korsanı engellemek için çabalarını durdurmuş değil.

sana verecek başka cevabım yok artık si fanatikliğini bırakırsınız umarım bunu sadece ea değil tüm dünya böyle görüyor siz hariç korsan kullanım herzaman olacak önemli olan orjinale yöneltmek ve söylendiği gibi insalara böyle şeyler söyleyemessin bu bir hakarettir Riccitiello nun dediği gibi potansiyel bir müşteridir aranızda ben hiç korsan oyun program vs kullanmadım diyen varmı ama nedir burdaki alanlar bile beğenip almıştır destek olmak isteyip almıştır burda önemli olan orjinal ürüne yöneltmek farkını anlatmak böyle istemeye hakkın yok diye millete ahkam keserek onları sadece uzaklaştırısınız sinin orjinal ürün alın diye bilir ben busene korsan bile oynamadım demosunu bile indirmedim ilk defa bu sene şaştı bu utanç tablosu yüzünden ben si orjinal yapsada almam şahsen korsanınıda almam demosunuda si yaptığı terbiyesizliğin bedelini ödemeli dayatma garip olmamış çok yerinde olmuş tam tefecilerin yapacağı bi hareket si yapmış si türkiyede bu güne kadar ne kampanya yapmış insanları nekadar biliçlendirmişte orjinal üründen bahsediyor böyle dayatmalarla 10.000 alırsan yaparım hiç bir yere varamaz buda ortada zaten kaç kişi si düşmanı oldu sen düşüncelerini tekrar gözden geçir bence yazık böyle düşünenlerin olduğunu görmek