Yazmayım Yazmayım Dedim Artık Canıma Tak Dedi. SI'nin Yaptığı Birçok Hatası Var Bunu Kimse İnkar Edemez Hatta Kendileriyle de Çeliştikleri Bir Çok Sorunları Var. Verilen Emek Tabiki Karşılanmak İster Çkartılmak İster. Ama SI Bu Yaptıklarıyla Şart Koşmalarıyla Hiçbir Yere Varamaz. Ticarette En Önemli Unsur Pazar ve Oranın Genel Durumu Tüm Ayrıntılarıyla Beraber İncelenmesi Gerekir. Ekonomi Okuyan İşletme Okuyan Bunu Derslerde de Çok İyi Bilir. Üretimi Sen Pazarladığın Kişiye Her Türlü Techizatlarıyla Kalitesiyle Beraber Sunacaksın ki Tüketicide O Ürünü Alsın Tüketiciyi Tatmin Etsin.

Bana Burada SI SEGA Gibi Firmaların Avukatlıklarını Savunmayın. Ortada Bir Sorun Varsa ve Bu Site O Oyunun Resmi Araştırma Grubundaysa O Oyunu Yapan Kişiler SI'nin Başındakiler Burayı Takip Etmek Zorunda ve Her Ay Yada Belli Zaman Diliminde Burada Türkiye Forumunda Kullanıcılarını Bilgilendirmek Zorunda. Şirket Pazarlayacağı Ürünleri Bir Yerde Satışa Sunarken Kendi Adamından Birini O Bölgeyi Takip Etmesi İçin Mutlaka Birini Bulundurması Lazım. Bu Mustafa Abiyle Ömer Abiyle Değil Bizzat SI'nin Türkiye Pazarı Sorumlusu İlk Ağızlısı Kişi Olmalıdır. Bana Burda Kendiniz Anlatıp Kendiniz Avukatlık Yapmayın. Gelsin Mileste Burayı Takip Etsin. Öyle Yılda 1 Gelmeyle 6 Ayda 1 Gelmeyle Değil. Oturduğu Yerden Açsın Neti Takip Etsin. Yapıyorsa Bir İşi Tam Yapsın. Bende Orjinal Aldım. Memnunmusun Desen Değilim Pişmanımda.