Şimdi ben ne diyeyim ki? Ne desem diyeyim mutlaka cevap yazma gereksinimi doğacak bazı yöneticilerin.Bu yüzden ben de Mustafa'nın (Vieri) ve Aydın'ın yaptığı açıklamanın ardından şahsım adına konunun yönetim tarafından da anlaşıldığını düşünüyorum. Fazla uzatıp birbirimizi kırmanın da anlamı yok. Belki daha uzun yıllar birlikte olacağımız düşünülürse birbirimizi anlamak zorundayız diye düşündüğüm için yazdım. Yazdıklarımın bazı kısımları yanlış algılanmış. Sohbet alanında yazılanlar tabiki de bizlere online liglerin kapatılmasının sebeplerini anlamak adına fikirler vermiştir. Fakat kupayı alan Murat'ın mesajının ardıdan 1-2 saat sonra "ligler devam etmeyecektir" şeklinde tek cümlelik duyuru alanına yazıldıktan sonra ligin sohbet alanı dahil tüm başlıkların kilitlenmesinden benim tek çıkarımım oldu,kullanıcılar kararı eleştirebilir ve yeni bir tartışma çıkar tereddütüyle yapıldı diye düşündüm. O yüzden de bu başlığı açtım. Çünkü bizlerin de kapanmayla ilgili fikirlerimiz vardı ve bizler bunu sizlere ve forum kullanıcılarına duyurmalıydık. Laflarımdan alınan, kırılan yönetici varsa kusura bakmasın. Olabildiğince seviyeli bir üslup kullanmaya çalışıyorum her zaman... herkese iyi akşamlar...