Quote Originally Posted by perpetua View Post
Onem ve yarar iki farkli kelime Ilhan. Ben yarari yok dedim. Onemi yok demedim. Beta testin nasil yapilacagina karar verecek kisiler bu forumlari okumuyor. Bu nedenle fikirlerini burada yazmanin bir yarari yok. Ozellikle senin gibi Ingilizce bilen ve SI forumlarinda bu dusuncelerini yazabilecek birisi icin.

Benim bilgi sahibi oldugum, senin de bilgin olmadan varsayimlar uzerine yazdigin bir konuda ustelemene izin vermek yerine mesajlarini silebilirdi farkli goruslere kapali birisi. Bunu ozellikle karsilikli diyaloga acik oldugumun ustune basmak icin yazdim. Benim neye itiraz ettigim belli. Bu konuda yeterli bilgi sahibi olmadan, recete yazmaya ugrasmana itiraz ettim.

Hata yaptigini fark ettiginde bildirmis PaulC. Bile bile hata yaptigini yazacaksan, once forum kurallarinda Kural 6'yi oku, ondan sonra yazip yazmama konusunda karar ver bence.
Quote Originally Posted by Kural 6
- Herhangi bir kişi, toplum veya kuruşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.
Kimseyi itham etmedim. Benim dediğim, bir eksiğin var olduğu, bundan da testing'in sorumlu olduğunu dedim. 2 gündür yazdığım mesajlarda testing yapanların yanlış yaptığını, veya yanlış yöntemlerle yönlendirildiğini belirttim. Bu konudaki sorumlu senin son yazdıklarına göre PaulC oluyor. O zaman diyorum ki, PaulC sorumludur. Testing ekibinin raporunu işleyememiştir.

Ben bu bilgiyi biliyor olsam yani yine testingle alakalı bir kişiyi sorumlu tutuyorum.

Kimseye özel olarak bir garezim veya suçlama çabam yok. Ben burada dönen konu ile alakalı görüşümü söyledim. Sonra da karşılılıklı cevaplaştık.