1 ile 30 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Testing'in hatali oldugunu kanitlayabilseydin o zaman. Kanitlayamiyorsan, en hafif tabirle varsayiyorsun demektir. Itirazim da bu varsayima. Anla artik lutfen.

PaulC test ekibinin bir parcasi degil. Mac motorunu kodlayan kisi.

Ben de goruslerini eksik bilgiler uzerine yazdigini, bu bilgilerin yanlis oldugunu ve de bunlari yazarak yanlis yaptigini. Insanlarin senin yazdiklarindan dolayi yanlis bilgi sahibi olmamasi icin mudahale ettigimi soyledim.
    Test ekibinin raporlarını kodladığı için ve maç motoruna direkt etki ettiği için onu dahil ettim (öyle düşündüm).

Ben bir hata var ve bu hatayı testingle farkedebilirdik dedim. Bu hata yayınlanan yamada varsa ya eksik test edilmiştir, ya da testing işlenmemiştir dedim. Burada bir itham yok. Fikrimi beyan ediyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post

Ben bir hata var ve bu hatayı testingle farkedebilirdik dedim. Bu hata yayınlanan yamada varsa ya eksik test edilmiştir, ya da testing işlenmemiştir dedim. Burada bir itham yok. Fikrimi beyan ediyorum.

kesinlikle katılıyorum.. eğer gerçekten doğru düzgün test edilmiş olsaydı hatalar büyük ölçüde ayıklanabilirdi..kaldı ki öyle ufak tefek hatalar da değil.çoğu daha önceden de yaşanmış,oyunu da oynayanı da büyük ölçüde etkileyebilecek hatalar.test süreci nasıl işliyor tam olarak bilmiyorum ama doğru düzgün işlemediği kesin..yani illa ki testerlar bu sorunları görememiştir demiyorum.evet belki görülmemiş olabilir.ya da belki görülmüş ama hata olarak nitelendirilmemiştir.ya da hata iletilmiş fakat çözüm geliştirecek olanlar çözmemiş ya da çözememiş olabilir..sebep ne olursa bu kadar popüler ve dünya çapında milyonlar tarafından oynanan bir oyun için bence geçersizdir.hataları keşfetmişse SI fakat bişey yapamıyorsa,oyunu çıkarırken böyle böyle problemler olduğundan haberdarız,şimdilik çözemedik ama uğraşıyoruz diye belirtir.ben de ona göre oyunu alır oynarım ya da oynamam..yok eğer sigames bu hataların farkında değilse hatta umrusamıyorsa zaten durum tamamen facia.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Test ekibinin raporlarını kodladığı için ve maç motoruna direkt etki ettiği için onu dahil ettim (öyle düşündüm).

Ilhancigim yazdiklarin yukarida duruyor. Tekrar buraya tasitma bana lutfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ilhancigim yazdiklarin yukarida duruyor. Tekrar buraya tasitma bana lutfen.
    Tamam Ömer, haklısın Ömer.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri