1 ile 30 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Tester arkadaşlara buldukla bug başına ödeme yapsınlar bakın bakalım böyle olaylar yaşanıyormu.

Edit: Ek olarak neden bu kadar tartıştığınızıda anlmıyorum. Adamlar oyunu test etsin diye tester tutmuşlar. Bu adamlar ne iş yapar? Adından anlaşılan oyunu test eder. Peki oyunu neden test eder? Hataları bulayımda bu adamlar kapatsın diye. Peki yama çıktığında hatalar varsa bu durumdan sorumlu kim? Patronun siz olduğunuzu düşünün oyun hatalı çıktı size karşı tepki var. Birini işten atacaksınız kimi atarsınız? Oyunu yeterince test edememiş personelimi yoksa test edildiği hatanın bulunduğu halde o hatayı kapatamayan personelimi bu kadar basit. Yorgana döşeğe girmeye gerek yok. Kaldıki yaz geliyor artık millet çoktan kaldırdı yorganı döşeği.. Seneye belki adam akıllı bir yorgan yaparlar..
    Last edited by medievil : 11.Mart.2010 at 05:57

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Tester arkadaşlara buldukla bug başına ödeme yapsınlar bakın bakalım böyle olaylar yaşanıyormu.

Edit: Ek olarak neden bu kadar tartıştığınızıda anlmıyorum. Adamlar oyunu test etsin diye tester tutmuşlar. Bu adamlar ne iş yapar? Adından anlaşılan oyunu test eder. Peki oyunu neden test eder? Hataları bulayımda bu adamlar kapatsın diye. Peki yama çıktığında hatalar varsa bu durumdan sorumlu kim? Patronun siz olduğunuzu düşünün oyun hatalı çıktı size karşı tepki var. Birini işten atacaksınız kimi atarsınız? Oyunu yeterince test edememiş personelimi yoksa test edildiği hatanın bulunduğu halde o hatayı kapatamayan personelimi bu kadar basit. Yorgana döşeğe girmeye gerek yok. Kaldıki yaz geliyor artık millet çoktan kaldırdı yorganı döşeği.. Seneye belki adam akıllı bir yorgan yaparlar..

Tartışılanlara göre hatalı olan testerlar değil, bu testerlardan gelen raporları koda aktaran adammış.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003

hissiz: Olayin iki yonunu de degerlendirmeye calismanizi takdir ediyorum.

medievil: Benim oturdugum yerler hala cok soguk. Yorgansiz yatamam valla.

Bug basina odeme de bir fikir. Ama bence eksik bir fikir. Her bug ayni degil ne de olsa. Birisini bulmak 10 dakika oynamayi gerektiriyor (mesela tac atislarinda hakemlerin bayragi yanlis yone kaldirmasi). Birisini bulmak 2 aylik analiz gerektiriyor (regenlerin yaratilmasinda kullanilan teorik dagilimin yanlisligi ve tekrar tekrar deneyerek kalibrasyonu). Bu ikisine de ayni bedeli odersen insanlar ilk tip hatalari bulmaya yogunlasir. Ama daha onemli olanlar daha temel sorunlar. Mesela ben olsam 1. tip hatalara 1 kurus odemem. 2. tip hatalari bulabilen kisileri ise el ustunde tutarim.

Farkli bir konuya gecersek, Turkiye'de takimlarin 15-16 tane yabanci almasina 10.3'de rastlayan var mi? Korner hatasindan daha cok, bu sacmaligin ortadan kalkmasina insanlar sevinir diye dusunmustum. Ama karsima bir mesaj bile cikmadi bu konuda.
    Last edited by perpetua : 11.Mart.2010 at 14:23

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Farkli bir konuya gecersek, Turkiye'de takimlarin 15-16 tane yabanci almasina 10.3'de rastlayan var mi? Korner hatasindan daha cok, bu sacmaligin ortadan kalkmasina insanlar sevinir diye dusunmustum. Ama karsima bir mesaj bile cikmadi bu konuda.
    Takdir edersin ki onun da beyan yeri farklı
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Takdir edersin ki onun da beyan yeri farklı
    Pardon. Hata yapmisim. Burasinin sadece oyunun kotulendigi bir baslik oldugunu bilmiyordum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Pardon. Hata yapmisim. Burasinin sadece oyunun kotulendigi bir baslik oldugunu bilmiyordum...
    Sen de biliyorsun ki oyunu severek oynayan buraya gelip çok severek oynuyorum demez. Eleştiren eleştrisini yapacak.

İyi, madem burada cevap istiyorsun, yeni açtığım oyunda yine o kiralıklara rastladım. Bilmem kaç tane DC'si olan Beşiktaş DC kiralayıp duruyor. 12 tane yabancısı var.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birşey sormak istiyorum, Yani cidden çok merak ettiğim için soracağım. AsLında sorup, sormama arasında kararsız kaLmıştım ama sorayım daha iyi.

Şimdi ben sizin bu Sigames`i savunma sebebinizi inanın hiç anLamıyorum. Araştırma aLanında eLeştiri yaparken sürekLi savunmanızı anLıyordum. Sonuçta araştırma şefisiniz ve veriLen emekLere karşı bir koruma içerisindeydiniz.

Şimdi araştırma aLanında artık eski eLeştiriLer oLmuyor. Bu da data da yapıLan eLeştiriLerin iyiLeştiriLdiği ve artık herkes tarafından takdir ediLecek düzeyde oLduğunun kabuLLenmesi iLe aLakası oLabiLir.

Ama burda 10.3 iLe iLgiLi başLıkta ısrarLa ve ısrarLa Sigames i savunmanız bana çok mantıksız geLiyor.

Yani burda ısrarLa savunmaLarınız iLe bana kusura bakmayında sanki 1000 kişinin gördüğü, tespit ettiği hataLarı görmezden geLen tavır sergiLeyerek nerede ise onLarı suçLu çıkaracak duruma geLmiş oLmanız gerçekten benim çok garibime gidiyor.

Çok merak ediyorum sizde FM oyunu oynuyorsunuzdur büyük ihtimaL. Sizde bu hataLar oLuşmuyor mu ? Siz bu hataLarı göremiyormusunuz.

Yani burda diLe getireLen gerçek hataLara evet hakLısınız bunu Sigames kısmına iLeteLim demek yerine neden öyLedir, böyLedir diyerek sürekLi savunmada buLunuyorsunuz cidden çok merak ediyorum...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Default bug olabilir mi?

10.3 te karşılaştığım farklı bir korner sorununa değinmek istiyorum.Yapay zeka ön direğe hucum edecek futbolcuya yerden pas atıyor.Boşta olan oyuncu yeterli düzeydeyse gol atıyor.Buraya kadar herşey normal fakat bu oyuncuyu marke ettirmek için geçerli bir komut bulamıyorum.Kesin olarak bir bug demiyorum belki vardır çözüm ben bulamıyorumdur.Bu arada defansif anlamda korner taktiğim default olarak ayarlı sadece uzun forvet oyuncum uzun adamı marke et durumunda.

Mesaj Yetkileri