Bence fm nin bu hatalarının nedeni rakipsiz olmasından kaynaklanıyor.Şuan için fm nin eline su dökebilecek bir menajerlik oyunu yok.Bu yüzdende FM yapımcıları şuan için türünün en iyisi olduklarını biliyor ve bundan dolayıda oyunu minimum hata ile çıkaracak şekilde çalışarak yapmıyor.Çünkü onların gözünde böyle aşırı iyi bir oyun yapmanın gereksinimi yok çünkü rakibi yok.Nasıl bir oyun çıkartırsa çıkartsın satılacak.Ama bu sezon CM serisi ölü toprağını biraz atmış oldu ve atağa geçti.Gelecek yıllarda daha da ileriye götürecek gibi duruyor.İşte CM efsaneside geri eski gücüne dönerse o zaman görürüm ben FM yapımcılarını.Bakalım ozaman böyle hatalar olacak mı?Yani belki test ekibinin hatasıdır bu olanlar belki kodcuların hatasıdır belkide başkasının hatasıdır.Ama olmaması gereken hatalardır.Belki çok çok emek harcamışlardır gecelerini gündüzlerine katmışlardır tüm özel hayatlarından kısıp oyunu geliştirmek için çalışmışlardır bilemem ama nasıl çalıştıkları bizi(en azından beni)zerre kadar ilgilendirmiyor.Ben burada kullanıcıyım ve kullanıcı olarak bir programın nasıl yazıldığını nasıl kodlandığını nasıl emek harcandığını filan umursayacak değilim.Bu program yapımcılarının sorunu.Ben programı hatasız, sorunsuz bir şekilde kullanmaya bakarım.Ama içerisinde hatalar olduğu görülrse gerekli mercilerin kulakları çınlatılır.Yani gün boyu kimimiz işiyle kimimiz okuluyla filan uğraşıyor ve eve gelince sorunsuz bir şekilde oyunu oynamak ister.Ama hatalardan dolayı zaten gündelik koşturmaların yanında birde pc başında stres atması gereken oyunu oynarken daha çok stres oluyorsa demekki burada bir hata vardır.
Bu problemlerin çözümünün şuan için çok mümkün olmadığını düşünüyorum.Ne zaman gerçek bir rakip gelir FM nin karşısına ozaman adam gibi çalışmaya başlarlar.Gerekli tester sayısını sağlarlar.Gerekli zamanı ayırırlar.Gerekirse(CM gibi) 1 sene oyun çıkartmazlar ama daha sonraki sene minimum hata ile oyun çıkartırlar.Ama bunların olması için karşısında bir tehdit görmesi gerekir.