Originally Posted by
Gullo
10.3 ü yüklediğine emin misin ?
Diyarbakırsporla bir sezon bitirdim.Kaleci Gökhan Tokgöz o kadar iyi bir profili olmamasına rağmen gayet gerçekçi kurtarışlar yaptı.Aynı şekilde rakip kalecilerde.Defans oyuncularım yetenekleri kadar oynadılar.Yeri geldi çizgiden kafayla top çıkarttılar yeri geldi son adamken müdahele edip topu kaptılar.Ama karşılarında Arda,Elano,Keita varken bırakalım da ara pasın geçmesine müsade etsinler

Baki ve Diallo'dan bahsediyoruz.Terry ve Ferdinandında taktik uyum kötüyse ve pası atan adam yetenekliyse yapacağı bir şey yok.Savunmayı sadece ceza sahası önünde bekleyen iki uzun adam yapmıyor.Ayrıca her ara top geçiyor demişsin.Bütün maçı izliyor musun ? Yoksa "key" olarak ayarlandığında gözüne çarpan mı bu ?
Kusura bakmayın ama sinekten yağ çıkartmaya çalışmaya başladınız artık.Biraz objektif olun.Zaten bu bir video oyunu ve bug olması son derece normal - rahatsız etmediği sürece -.Çıkan 3 patch içerisinde en stabil olanı 3.sü.Bunu görmek o kadar da zor değil.
Maalesef en az stabil olanı. Ve bilin ki karşınızdaki insanı tanıyorum, boş vakitlerinden devamlı FM oynayan bir adamdır.
10.2'de eleştrilen kaleci ile karşı karşıya gollerini düzeltelim derken bu sefer de bir sürü kaleci ile karşı karşıya gollerin oluşmasına sebep olunmuş. Yani slight increase yerine huge increase olmuş.
Ayrıca yine onun yerine cevap vereyim, bütün maçı izler, özellikler yamayı denerken 6-7 gün boyunca maçları hep tamamen izler. Ne zaman ki taktiğini oturtur, o zaman key'e döner.
Ki ben de öyleyim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi