Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Artık koruma be Serkan bu kadar Aziz Yıldırımı. Tarftarı ayakta uyutan bir yönetimi hala nasıl savunabiliyorsun. Yaptıgı şeyleri söylemene gerek yok. Çoğu insan bunu biliyor zaten. Yapmalıydı da bir Başkan olarak... Başkası gelse yapmıyacakmıydı. O da yapacaktı. Kurumsallaşma açısından Fenerbahçeye kazandırdıklarına kimsenin bir lafı yok. Sportif olarak başarısızdır. Ve halada örtbas etmektedir.Hala ben 1 numarayım demektedir. 3 yıl arka arkaya şampiyonuz lafları daha dün gibi aklımda, Divan kurulunda konusurken. Sayın Nihat özdemir konusurken. Ama hal böyle olunca nasıl bir U dönüşü yaptı. Buna rağmen bile hala savunuyorsunuz. Sen Fenerbahçeni savun yönetimi,Başkanı Aziz Yıldırımı değil. Ara dönemde yazdıklarıma nasıl bana karşılık veriyordunuz. Gerek yok transfere diye, Daumu eleştirdiğimde nasıl koruyordunuz. Ne oldu? Bakınız hepsi ortada...

Aykut Kocaman ile ilgilli belgeli konuyu açtıgımda hemen görev tanımlamasını, Fenerbahçenin resmi sitedeki haberini koyarak karşılık vermiştiniz. Yahu resmen kandırıyor bu yönetim taraftarını. Aykut Kocaman yetkilidir,şöyledir böyledir. EE hani bizim gözlerimiz yanlış görüyor herhalde.. Bugun umarım harcanmaz Aykut Kocaman diyorsunuz. Aziz Yıldırım devri sizin gibi insanlar olduğu sürece bitmez,kapanmaz...

Avrupayı bile 2. plana itip, tek hedefi Türkiyede ki kuapaları gösteren ama onu bile beceremeyen, Daum gibi yolladıgı adamı tekrar getiren, 6 maç üst üste yendiğinde fenerbahçe Daum taraftara, daha önce taraftar böyle birşey gördümü gibi aşalıyıcı şeyler söylemesine rağmen, taraftarın bundan mutlu olması,ara dönemde çok iyi transfer yapacaz kimsenin kuşkuşu olmasın demeyi bilen ama yapamayıp ellerine yüzlerine bulaştırınca gerek duymadık kadro yeterli diyen, hala önümüze yaptıgı tesisleri ısıtıp ısıtıp getiren işte bunları yaptı Aziz yıldırım diyen bir taraftar toplulugu bir yönetim var.
Aziz Yıldırım'ı korumuyorum ben, yaptığı tesisler ya da kurumsallaşma konusunda da övmedim mesajımda. Amatör branşlarda kazandığı sportif başarıları yazdım ve hakkı yenmesin, futbolda başarılı değil diye dedim.

Belki bana demiyorsun ama devre arası mutlaka bu takıma defans alınmalı, bıraksınlar Brezilya'da forvet ya da kanat bakmayı, defans alsınlar diyen de bendim.

Aykut Kocaman geldiği gün, eğer tüm yetkili O olacaksa, Daum ile görüşüp, O'na imzayı Aykut Kocaman attırmalıydı ki, yanında Aykut Kocaman olmalıydı ki, O'nu patronu olarak bilsin diyen de bendim. Zaten zaman içerisinde yapılan açıklamalarla gördük ki, 3 senenin sonunda tüm yetki Aykut Kocaman'a verilmiş olacak, ben de bu 3 sene dayanılır umarım demek istemiştim.

Keşke benim gibi olsa her taraftar, günlük olaylara göre yorum yapmasa, Aziz Yıldırım ne akrabamdır, ne de bana bir faydası vardır, Fenerbahçe puan kaybettiğinde ben de üzülüyorum elbette ama Fenerbahçe 1 branşta kaybederken, diğer 5 branşta kazanıyorsa, ben o hafta yine mutlu olurum, çünkü ben Fenerbahçeliyim.

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
Yazım Galatasaray kupalarına laf edenlere, yazım biraz ağır kaçabilir kusura bakmayın...

Bizim ikincil kupalar aldığımızı söyleyenler var, ben bu Avrupa kupalarımız konusunda biraz hassasımda; Fenerbahçe başkanı sayın Aziz Yıldızım UEFA Kupamıza şansa(!) dedikten beri Fenerbahçe'yi Avrupa'da desteklemeyecek kadar örneğin(zaten başka desteklemediğim kulüp yok), o yüzden yazımı yazıyorum...

Öncelikle futbol harici bir branşı pek takip etmediğimden sadece futbol için konuşacağımı belirteyim; biz ikincil kupalar alıyormuşuz eee; buyrun siz alın madem ikincil kupaları almak çok kolay; sizi bağlayan mı var?O kupaları bedava dağıtmıyorlar bilmem farkındamısınız?

İkincisi o alınan kupaların ikincil olduğu gerçeğini bizde biliyoruz; Şampiyonlar Ligi'nden hem maddi hem manevi bakımdan değeri çok aşağılarda olan bir kupa.Birde bunları söyleyenler Şampiyonlar Ligi'ni almış falan olsa neyse diyecem(bknz: Kedi uzanamadığı ciğere mundar der).Ancak Türkiye için iki bakımdanda paha biçilemez ve sonuçta almışız o kupayı hemde Avrupa'da; 21. Yüzyılda, yakın geçmişte.Tarihte adınımız var, o kupada adımız var; he evet unutmadan Galatasaray'ın yanında birde TÜRK bayrağı vardır mutlaka!Türkiye'nin ismide ordadır.Boşuna Galatasaray TÜRKİYE'dir demiyoruz...
Diğer büyüklerimiz gibi tarihe mükemmel anılar bırakamadık üzgünüz; örneğin Şampiyonlar Ligi'nde en çok fark yeme rekoru, diğer büyüğümüzünde bize miras bıraktığı müthiş başarı Şampiyonlar Ligi'nde Gruplarda 0(Sıfır) puan çekme rekoru(4 takım paylaşıyor).Sizin gibi birincil kupalarda bu kadar mükemmel, takdire şayan başarılar bırakamadığımız için üzügünüz; bizde ikincil kupaları almakla geçiniyoruz.Ne yaparsınız kader, bir gün belki sizler gibi geleceğe mükemmel izler bırakabiliriz(ALLAH Korusun).

He unutmadan bizim sadece Futbol'da Avrupa Kupalarımız yok; Bayan Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonu, Erkek Tekerlekli Baketbol Takımı 2 kez üst üste Dünya Şampiyonu oldu.Bunlar sadece benim bildiklerim; çünkü Galatasaray Avrupa'da kupa alınca pek duyulmuyor; belki başka branşlarda vardır ben duymadım ancak bana göre zaten Futbol çok çok daha önemlidir, o yüzden en çok bu dalı takip ederim, severim kupa alınca sevinirim, yine de bu kollarımızı ebrik ederim, Avrupa'da kupa almak kolay olmasa gerek...
Fakat bunlar başarı değil zaten, önemsiz boşverin canım...

Okuyanlara teşekkür ederim, bu konuya başka bir mesaj daha da atmayacağım...

Maça gelecek olursak(zaten konudan çok sapılmış ama silinen gene benim mesajım olur şimdi); Fenerbahçe puan kaybetti, zaten Alex'siz diken üstünde gibi birşey Fenerbahçe.Galatasaray'ın Ankaragücü'nü yeneceğini düşünüyorum.Fark 4 puan olur.
Aslında sana cevap vermek bile istemezdim ama bu konuda çevrende çok üzerine gelmişler demek ki, burada patladın.

Mesajlara dönüp bakarsan, bir küçümseme olmaması için neler yazdığımı görebilirsin, hatta UEFA hakkında yorumum bile olmadı.

Sen en baştan yanlış anlamışın, bunu da rakip takım ne yazsa art niyetle yazar önyargısına bağlıyorum. İkincil kupa demedim, ikincil kupa desem belki küçümseme algılanabilir ki değildir de küçümseme. 2 numaralı kupa, Kupa 2, bu şekilde yazdım.

Bilmemek ayıp değil, Şampiyonlar Ligi'ne kupa 1, UEFA'ya kupa 2 denir. Basketbol'da kazanılan kupa da avrupa genelinde düzenlenen 2 numaralı büyük turnuvadır, bu nedenle kupa 2 yazdım. Sen bunu küçük görme olarak algıladıysan ve buna bağlı olarak içindeki kini kustuysan, hatalı olan sensin. Eğer birilerini kınıyorsan, onların yaptıklarını yapmayacaksın, benim hiç kazanılan başarıya laf söylemememe rağmen, sen baya bir küçümsemişsin diğer takımları.

Ayrıca kupa şansa asla denmemiştir, hadi neden dediğini hiç yorumlama ihtiyacı hissetmediniz, çünkü saldıracak malzeme geçmişti elinize, bari ne dediğini iyi bilin. Eğer başarı devam ettirilemediyse, bu başarı tesadüf olur. Söylenen bu, ve aynı açıklamaların yapıldığı yerde, Fenerbahçe'nin gelecek sene bu sene kazandığı başarıya ulaşamaması durumunda bu başarı da tesadüf sayılır diye devam eden şeyler de söylenmişti ama hem basın hem de taraftar işine geldiği şekilde aldığı için, şimdi hem söylenmemiş bir lafı söylenmiş kabul edip, sonra da hırsla saldırıya geçebiliyorsunuz.

Gerçekten çok içerlediğini düşünüyorum, ben vesile olduysam özür dileyeceğim ama benim yazdıklarımda en ufak küçümseme yok, sen başka yerlerde dolmuşsun, bu nedenle özür dileyemiyorum maalesef. Galatasaray avrupada kupa kazandığında elbette bu duyulacak, duyulur. UEFA Kupası sayesinde, afrikada, asyada Galatasaray, Hakan Şükür, Hagi diye konuşanları izlediğimizde bunu anlamış oluyorduk. Basketbol elbette futbol kadar etkili değil kitleler üzerinde ama yine de bir avrupa şampiyonluğu kazanıldığında, mutlaka bu sporu takip edenler bunu bilir, duyulması konusunu da Türkiye için bahsetmedim, dünya üzerinde duyulması olarak ele aldım. Ve bayan basketbolunda 2 numaralı kupanın, bu sporu takip edenler bilir ki, 1 numaralı kupa ile kıyaslanamayacak farkı olduğunu.

Türk takımları orada Ay-Yıldız'ı dalgalandırdıkça, ben gurur duyarım. Ali'nin Veli'nin, 3-5 adamın yaptığı yorum, açıklama, söylemleri, benim düşüncemi değiştirmez ama seninkileri değiştiriyormuş demek ki, buna da saygı duyarım.

Maç konusuyla çok alakasız şeyler oldu ama arkadaşın gereksiz alınganlığı buna sebep verdi. Ama biliyordum da aslında böyle olacağını, bu nedenle ben kendi adıma bu gereksiz mesajları okuyanlardan özür dilerim. Arkadaş Kupa 2'yi, ikincil kupa anlamında aşağılama olarak algılamasaydı ve bir kısaltma olduğunu bilseydi, eminim bu kadar dolmazdı, başka küçümseme olarak algılanabilecek şeyler yazılmadı çünkü mesajlarda.